وضعت یزد در تکاپوی انقلاب شگفت آور و استثنایی بود

چند روزی من در یزد بودم، وضع شهر را دیدم، از تبعید می آمدم، شهرهای دیگر را هم دیده بودم و بعد دیدم، اما وضع یزد بدون اغراق یک وضع استثنایی بود... وضعیتی که من در شهر یزد دیدم، برای من شگفت آور بود.

خبرگزاری شبستان//یزد


استان دارالعباده یزد در مقاطع مختلف انقلاب اسلامی به ویژه روزهای پیش از انقلاب میدان حماسه ها و خاطرات بسیاری است که درکلام رهبر معظم انقلاب (حفظه الله) در سفر به یزد در دی ماه سال 1386توصیف شده است، خبرگزاری شبستان به مناسبت ایام الله دهه فجر گوشه ای از بیانات مقام معظم رهبری در تبیین نقش مردم دارالعباده در پیروزی انقلاب را بازنشر می دهد.


مردم یزد آماده در همه میدان ها

حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) در دی سال 86 در اجتماع عظیم مردم یزد در میدان امیرچخماق می فرمایند: همواره مردم عزیز شهر یزد و استان یزد را به عنوان مردمی با استعداد، نجیب، سرشار از ایمان و باور دینی، سرشار از ابتکار و تحریک و آماده در همه میدان هایی که در طول تاریخ معاصر ما از ملت ایران انتظار می رفته است، هم قبل از انقلاب به چشم دیدم، تجربه کردم، هم بعد از پیروزی انقلاب، مردم یزد درخشیدند.
 


در تکاپوی انقلاب وضعیت یزد، وضعیتی شگفت آور
 

وضعیتی که من در شهر یزد دیدم، برای من شگفت آور بود. آن روحیه پرتلاش انقلابی در کنار نظم و انضباط و آرامش و متانت. در آن دوران من مرحوم آیت الله شهید صدوقی را در آن دوران نه به عنوان فقط یک روحانی برجسته در یک شهر، بلکه به عنوان یک رهبر دینی و سیاسی و فرهنگی، یک رهبر انقلابی تمام عیار در این شهر یزد و در شهرهای سرتاسر استان مشاهده و احساس کردم.

چند روزی من در یزد بودم ، وضع شهر را دیدم، از تبعید می آمدم، شهرهای دیگر را هم دیده بودم و بعد دیدم، اما وضع یزد بدون اغراق یک وضع استثنائی بود، درباره مناقب مردم عزیز یزد لازم است مثل منی آنچه را که می بیند و می داند و احساس می کند مخلصلنه با شما مردم یزد و با ملت ایران آنچه لازم است در میان گذارد.
 


  آذر یزدی خلا فرهنگی در دوران طاغوت پر کرد 

رهبر معظم انقلاب در دیدارنخبگان استان یزد در سال 1386 می فرمایند: من خودم را از جهت رسیدگی به فرزندانم، بخشی مدیون این مرد(مرحوم آذر یزدی) وکتاب آن می دانم، وقتی که کتاب ایشان درآمد اول هم به نظرم دوجلد، سه جلد، تا آن و قتی که من اطلاع پیدا کردم از این کتاب درآمده بود" قصه های خوب برای بچه های خوب" من رفتم تورق کردم، بچه های ما داشتند به دوران مراهقی، یعنی نزدیکی به بلوغ می رسیدند دوره هم دوره ی طاغوت بود و همه عوامل در جهت گمراه سازی ذهن و دل جوانان حرک می کرد من دلم می خواست چیزی باشد که جوان های ما با او هدایت شوند و جاذبه هم داشته باشد خب کتاب خوب که خیلی بود. بنده فهرست پیشنهادی کتاب می نوشتم و بین جوان های دانشجو و دانش آموزهای سطوح بالای دبیرستان ها پخش می شد اما برای بچه های کوچک دستمان خالی بود تا اینکه کتاب ایشان را من پیدا کردم نگاه کردم دیدم این از جهات متعددی از دو سه جهت همان چیزی است که من دنبالش می گردم به نظرم دو جلد یا سه جلد آنوقت چاپ شده بود خریدم.

بعد هم دنبالش گشتم تا اینکه جلد پنجم به نظرم یا ششم حالا درست نمی دانم، یادم نیست درآمد، به تدریج چاپ شد و من رفتم تهیه کردم و برای فرزندانم خریدم. نه فقط برای فرزندانم بلکه در سطح شعاع ارتباطات فامیلی و دوستانه، هر جا دستم رسید و فرزندی داشتند که مناسب بود با این قضیه، این کتاب ایشان را معرفی کردم. خواستم این حق شناسی را من به نوبه خود کرده باشم ایشان یک خلائی را در یک برهه ای از زمان برای زنجیره ی طولانی فرهنگی کشور پر کردند.

پایان پیام/

کد خبر 104880

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha