حوزه هنری، راوی گذشته، کنشگر امروز و پیشران آینده انقلاب اسلامی است

مرادی رئیس حوزه هنری کردستان، حوزه هنری در راستای بیانیه گام دوم انقلاب، راوی گذشته، کنشگر امروز و پیشران آینده انقلاب اسلامی خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، در آخرین روز از هفته هنر انقلاب اسلامی آیین تجلیل از هنرمندان انقلابی استان کردستان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در محوطه باز بنیاد حفظ آثار و نشرارزش‌های دفاع مقدس کردستان و در جوار 8 شهید گمنام دوران دفاع مقدس به همت حوزه هنری استان کردستان و سازمان بسیج هنرمندان استان کردستان برگزار شد.

 

امین مرادی رئیس حوزه هنری استان کردستان (۲۴ فروردین ماه) در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد ونام شهدای انقلاب و دوران دفاع مقدس و شهدای مدافع سلامت و تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان اظهار کرد: بیستم فروردین ماه با پیشنهاد حوزه هنری و تصویب شورای فرهنگ عمومی کشور سالروز شهادت شهید سید مرتضی آوینی سید شهیدان اهل قلم در تقویم فرهنگی کشور به عنوان روز هنر انقلاب اسلامی نامگذاری شد.

 

وی افزود: در چند سال اخیر با توجه به اهمیت و جایگاه هنر انقلاب حوزه هنری به مدت یک هفته تحت عنوان هفته هنر انقلاب برای تبیین و تبلیغ ارزش‌ها در قالب هنر و ادبیات برنامه‌های مختلفی را در سطح کشور برگزار و یاد وخاطره این شهید والا مقام را گرامی می‌دارد.

 

وی بیان کرد: هنر انقلاب میراث هنرمندان متعهد و دغدغه مندی همچون شهید آوینی است که از مسیر هنر در معرفی اسلام و انقلاب تلاش کردند.

 

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: معظم‌له به خوبی نقشه راه هنر انقلاب اسلامی را ترسیم فرموده‌اند و در واقع خط تمایز هنر متعهد و هنر غیر متعهد را مشخص کرده‌اند.

 

وی با نقل بیاناتی از معظم‌له ادامه داد: هنر غیر متعهد که منظورشان تفکر «هنر برای هنر است» در انقلاب اسلامی جایی ندارد. 

 

مرادی تصریح کرد: دیدگاه هنر برای هنر تفکر اکثر مکتب‌های هنری غربی است که با جنبه‌های تعلیمی در هنر مخالفند و معتقدند که هنر و هنرمند در مسیر رشد و تکامل جوامع انسانی هیچ تحرک و فعالیتی نداشته باشند و به طور مطلق، رها و بی‌قید و بدون احساس مسئولیت در برابر آنچه برانسان می‌گذرد به ارائه هنر خود در تمام جلوه‌ها و نمودها، بدون توجه به ارزش‌ها و ضد ارزش‌ها و خوب و بدها و مشروع و نامشروع‌ها اقدام کند.

 

وی تصریح کرد: واقعیت این است که هنر انقلاب که مولود انقلاب اسلامی و مبانی فکری آن است درست در نقطه مقابل همین تفکر ایستاده است.

 

رئیس حوزه هنری کردستان افزود: ما در هنر انقلاب به دنبال هنری هستیم که به ارزش‌ها، اعتقادات، فرهنگ و سنت‌های جامعه متعهد است و بنیان‌هایی همچون خانواده، اخلاق و اندیشه‌های انسانی برای آن مقدس است.

 

وی اعلام کرد: بیان گذشته، ترسیم شرایط فعلی و چشم‌انداز آینده با تفکر انقلابی بودن، انقلابی ماندن و انقلابی عمل کردن در راستای بیانیه گام دوم از اهداف حوزه هنری است لذا حوزه هنری راوی گذشته، کنشگر امروز و پیشران آینده انقلاب اسلامی است.

 

مرادی زبان هنر را شیواترین و مؤثرترین ابزار انتقال پیام عنوان کرد و گفت: با توجه به تهاجم فرهنگی و همه جانبه غرب که رهبر انقلاب از آن به عنوان ناتوی فرهنگی و شبیخون فرهنگی یاد کردند باید نسبت به تولید محتوا در عرصه‌های مختلف هنری و محصولات فرهنگی اقدام جدی صورت گیرد.

 

رئیس حوزه هنری کردستان حوزه هنری را به عنوان پایگاه هنر انقلاب اسلامی فارغ از جریانات سیاسی و سیاسی کاری عنوان و تصریح کرد: حوزه هنری با تکیه بر توانمندی‌های بومی در حوزه‌های مختلف فرهنگی وهنری ظرفیت‌های استان در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی گام بر می‌دارد. 

 

مرادی وجه تمایز حوزه هنری با دیگر دستگاه‌های فرهنگی را تولید محور بودن عنوان کرد و افزود: تولید فیلم، آثار مکتوب، آلبوم‌های موسیقایی، توجه جدی به فرهنگ و مطالعات پایداری و برگزاری شب‌های خاطره از محوری‌ترین برنامه‌های حوزه هنری است.

 

وی در پایان توجه به خاطرات رزمندگان و تأثیرگذاران انقلاب را به عنوان سرمایه‌ها و  ثروت ملی عنوان کرد و گفت: در این راستا تاکنون کتاب خاطرات حجت‌الاسلام نورالدین حیدری با عنوان فرزند کردستان، کتاب "نبردکوهسالان" خاطرات سردار عبدا... ملکی، کتاب «محبت پنهان» خاطرات آزاده محمد تقی حیدری، کتاب «رادیو سنه» خاطرات دکتر بهروز خیریه که امروز رونمایی آن صورت می‌پذیرد در این حوزه چاپ و منتشر شده است و چندین عنوان دیگر نیز در مراحل نهایی چاپ قرار دارد که بزودی این آثار نیز معرفی خواهند شد.

کد خبر 1045733

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha