بیمارستان پشتیبان در استان های کشور برپا می شود/بیمارستان های نیروی زمینی ارتش آمادگی کامل برای پذیرش بیماران کرونایی دارند

امیر سرتیپ دوم موذنی با تاکید بر اینکه بیمارستان‍های نیروی زمینی ارتش آمادگی کامل برای پذیرش بیماران کرونایی دارند، گفت: برابر نیاز و با درخواست مسئولین شهری، در استان های کشور بیمارستان های پشتیبان برای پذیرش بیماران کرونایی برپا می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، امیر سرتیپ دوم بهزاد موذنی رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش، گفت: با توجه به آغاز موج چهارم ویروس منحوس کرونا و تمهیدات و پیشگیریها که در نیروی زمینی به عمل آمده، در موج جدید تاکنون در هیچ یک از یگانهای این نیروی زمینی ارتش، ابتلا به کرونا مشاهده نشده است و تمامی دانشجویان دانشگاه های مراکز فرهنگی آموزشی و سربازان که در مرخصی عید به سر می بردند، در بدو ورودشان به پادگانها غربالگری و پایش سلامت شدند و فرم های خود اظهاری پر کردند تا چنانچه موردی از بیماری مشاهده شد به مراکز درمانی اعزام شوند .

 

وی افزود: مراکز آموزشی نیروی زمینی ارتش نیز از اول اردیبهشت ماه آمادگی کامل برای پذیرش کارکنان وظیفه را دارند و تمام تمهیدات بهداشتی و پیشگیری لازم برای طی دوره آموزشی و خدمت مقدس سربازی فراهم شده است.

 

رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: در ایام نوروز بالغ بر هفت هزار نفر از متخصصین، پرستاران و کادر پزشکی و پیراپزشکی این نیرو به صورت شبانه روزی مشغول ارائه خدمات بودند، در حال حاضر نیز 28 بیمارستان نزاجا آمادگی کامل و صد در صدی برای پذیرش بیماران کرونایی دارند که این ظرفیت پذیرش به تمامی استان ها و ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام شده است.

 

امیر سرتیپ دوم موذنی تاکید کرد: در استان فارس برای بار سوم بیمارستان پشتیبان صد تختخوابی برپا شد، بیمارستان زنجان صرفا بیماران کرونایی را پذیرش می کند، بیمارستان هاجر و خانواده نیز در تهران کاملا به این امر اختصاص داده شده است و برابر نیاز باز هم بیمارستان های پشتیبان در تمامی استان های کشور برپا خواهد شد.
 

 

وی همچنین در مورد رفع آلودگی در پادگان ها گفت: برای رفع آلودگی پادگان ها تمامی سرویسهای حمل و نقل عمومی و مراکز تجمعی به صورت منظم و هر روزه ضد عفونی میشوند و نظارت ویژه بر تمامی اماکن پادگانی ادامه دارد تا با یاری خداوند متعال موج چهارم را نیز مانند موج های قبلی در کنار حفظ توان رزمی و برگزاری آموزش ها، مهار و با کمترین میزان درگیری از آن عبور کنیم.

 

رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش خاطر نشان کرد: عادی پنداری بزرگ ترین خطر است زیرا تا واکسیناسیون کامل، خطر کرونا وجود دارد، واکسیناسیون کارکنان پزشکی ارتش از اسفند ماه سال 99شروع شد و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در تلاش هستند تا در اولین فرصت نسبت به واکسیناسیون کامل کارکنان اقدام نمایند، هم اکنون نیز تعداد هشتاد نفر از کادر درمانی بیمارستان هاجر(ص) در حال دریافت واکسن کرونا هستند.

 

وی در پایان یاد هشت شهید مدافع سلامت ارتش را گرامیداشت و اظهار کرد: کادر درمانی و همکاران عزیز ما در چهارده ماه اخیر به صورت شبانه روزی در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا مشغول خدمت بودند که مراتب قدردانی و تشکر صمیمانه خود را به این بزرگواران اعلام میدارم.

کد خبر 1044046

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha