اینترنت یکی از ابزار مهم موفقیت ها، در عرصه بیداری اسلامی

رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی با اشاره به نقش اینترنت در گسترش بیداری اسلامی در جهان اسلام و دیگر کشورهای غیر مسلمان، گفت: اینترنت یکی از ابزار مهم موفقیت ها، در عرصه بیداری اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام حمید شهریاری، رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی، امروز (13 بهمن) در مراسم رونمایی از نرم افزار جامع الاحادیث 5/3 با اشاره به اتفاقاتی که در دنیای وب در حال وقوع است، گفت: امروز دنیا با انقلاب وب در ابعاد گوناگون مواجه است.

  

وی ادامه داد: دو هفتم جمعیت دنیا یعنی 35 درصد از مردم جهان از اینترنت استفاده می کنند و طبق پیش بینی ها این میزان طی هشت سال آینده به بیش از پنج هفتم، معادل پنج میلیارد از جمعیت جهان خواهد رسید.

 

رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی گفت: بر اساس آمار موجود در خصوص نقش اینترنت در رشد علمی جهان از سال 1900 تا 1950 دانش مکتوب بشر دو برابر شده و این میزان رشد از سال 1980 هر پنج سال یکبار دو برابر شده و از اواسط سال 1995 نیز که مصادف با نقلاب وب می باشد این زمان رشد به 18 ماه رسیده است.

  

وی با اشاره به علت های رشد روزافزون علم در جهان در این بازه زمانی، خاطرنشان کرد: مهم ترین علت این پیشرفت مشارکت مردم در تولید علم می باشد که به واسطه در دسترس بودن اینترنت امکان پذیر شده است.

 

وی گفت: پیش بینی می شود تا سال 2020 هر 73 روز دانش انسان ها به 2 برابر میزان موجود در آن زمان افزایش یابد که این امر در سایه افزایش سرعت انتقال و در اختیار قرار گرفتن دانش های جدید برای بشر به وقوع می پیوندد.

 

حجت الاسلام شهریاری با اشاره به اطلاعات موجود در اینترنت، افزود: در حال حاضر این اطلاعات معادل پنج میلیون ترابایت می باشد که معادل کتابخانه ای با 50 هزار میلیارد کتاب می باشد و تا کنون 200 میلیون وبلاگ در فضای اینترنت طراحی شده است 

 

وی تصریح کرد: برخی از صاحب نظران معتقدند، آنچه که امروز در حال وقوع می باشد این است که صحنه جهانی در حال تقسیم بدی است و این مختصاتی است که جهان وب به راه نداخته است.

 

رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی اظهار داشت: امروز لایه دیجیتالی از حیات بشر در همه ابعاد شکل گرفته که در عرض دنیای فیزیکی قرار دارد و در قبال تاثیرگذاری در دنیایی واقعی از آن تاثیر نیز می پذیرد.

 

وی با اشاره به نقش اینترنت در گسترش بیداری اسلامی در جهان اسلام و دیگر کشورهای غیر مسلمان خاطرنشان کرد: یکی از ابزار مهم بیداری اسلامی اینترنت است به طور مثال انقلابیون در بحرین با استفاده از این امکان یکدیگر را مکان یابی می کنند و برای عملیات ها و یا تعیین مکان تظاهرات از این ابزار که دارای سرعت بالایی است، سود می برند.

 

وی با تاکید بر خدمات اینترنت در خصوص دولت ها، گفت: در ژاپن بالاترین میزان بهره برداری دولت از میزان کار کارمندان پنج ساعت است و این میزان در ایران به دو ساعت می رسد ولی در فضای اینترنت می توان دولتی 24 ساعته ایجاد کرد و این انقلابی است که رخ داده و توانمندی دولت ها و حکومت ها را دوچندان می کند.

 

پایان پیام/

کد خبر 104401

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha