به گزارش خبرگزاری شبستن از قم، سید رسول موسوینژادیان با اشاره به علت تمرکز نمایشگاههای کتاب استان قم در اواخر سال جاری اظهار کرد: با توجه به برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب در اردیبهشت و همجواری قم با شهر تهران برگزاری نمایشگاه کتاب در نیمه نخست سال جاری صورت نگرفته است.
وی با اشاره به تقدیم لایحه بودجه به مجلس در سال گذشته، گفت: تصویب دیرهنگام بودجه و ابلاغ آن سبب شد اختصاص اعتبارات و انعقاد تفاهمنامهها بین ادارات کل استانها و معاونتهای ستادی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به نیمه دوم سال منتقل شود.
معاون فرهنگی و هنری ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم خاطرنشان کرد: با توجه به حضور ناشران بیروتی در نمایشگاه تخصصی حوزه مشکلاتی در زمینه هماهنگی با آنها در زمینه زمان برپایی نمایشگاه وجود داشت.
وی به تفکیک نمایشگاه کتاب استانی و نخستین نمایشگاه ملی تخصصی کتاب کودک و نوجوان اشاره کرد و افزود: تخصصی شدن نمایشگاههای کتاب استان برای همپوشانی و پاسخ دادن به نیازهای مخاطبان به ویژه کودک و نوجوان امتیاز مهمی برای قم محسوب میشود.
موسوینژادیان خاطرنشان کرد: نمایشگاه حوزه به دلیل دارا بودن ظرفیت دو سال به صورت تخصصی برگزار شد و تاکنون امکانات خوبی برای حوزههای علیمه و طلاب و علما فراهم کرده است.
وی با ابراز خرسندی از استقبال چشمگیر از نمایشگاههای کتاب حوزه و کتاب استان قم بیان داشت: مردم قم اهل کتاب و مطالعه هستند و تاکنون استقبال قابل توجهی از این دو نمایشگاه داشتهاند.
معاون فرهنگی و هنری ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم تصریح کرد: برنامه ما این است که با قول مسئولان وزارت فرهنگ فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیران استانی سعی کنیم یکی از این سه نمایشگاه را در نیمه اول سال برگزار کنیم تا شرایط بهتری برای نمایشگاهها داشته باشیم.
وی با اشاره به انتخاب ناشران برتر و برگزیده برای شرکت در نمایشگاه کتاب استان قم بیان داشت: از 500 ناشر متقاضی شرکت در نمایشگاه کتاب استانی تنها 180 ناشر مجوز ورود به نمایشگاه کتاب استان قم پیدا کردند.
موسوینژادیان یادآور شد: ناشران قمی نیز در این نمایشگاه حضور دارند که از ظرفیت فراوانی برخوردار بوده و آثار آنها در سطح ملی و بینالمللی عرضه میشود.
پایان پیام/
نظر شما