به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، «ابراهیم پوراسماعیل» در آیین بازدید از اردوهای جهادی بسیج دانشجویی، در جمع دانشجویان جهادگر، گفت: حضور شما عزیزان در مناطق محروم سبب دلگرمی و ایجاد امید در بین جوانان و نوجوانان این مناطق است.
مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی با اشاره به اینکه ایام نوروز فرصت بسیار ویژه ای برای دانشجویان به منظور شرکت در اردوهای جهادی بود، افزود: دانشجویان ضمن گذراندن دوره های تربیت جهادی با بسیاری از مسائل مهم که در آینده برای آنها کاربردی است آشنا شدند و درس های بزرگی را در این اردوها فرا گرفتند.
وی خاطر نشان کرد: امروز به برکت فضای انقلابی و جهادی، جمعی از دانشجویان دغدغه مند با رویکرد علمی در مناطق محروم در عرصه های عمرانی، علمی، آموزشی و فرهنگی حضور پیدا می کنند و منشا خدمات و اقدامات گسترده هستند.
این مقام مسئول مبارزه با نا امیدی در مناطق محروم و کمتر برخوردار را یکی از مهمترین اهداف اردوهای جهادی بسیج دانشجویی دانست و بیان کرد: همانگونه که اردوهای جهادی موجب احیای امید و نشاط در بین مناطق کم برخوردار هستند دانشجویان جهادگر با رویکردی کاملا علمی و بر اساس نگاه های کاربردی در این راستا تلاش می کنند.
مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی ادامه داد: دانشجویان جهادگر علاوه بر به میدان آوردن همه توان خود برای خدمت رسانی، استعدادها و توانایی های جوانان و نوجوانان آن منطقه را شناسایی می کنند و این استعداد ها را شکوفا و در جایگاه مناسب از آن ها استفاده می شود.
پوراسماعیل در ادامه با اشاره به اینکه شعار دانشجویان جهادگر در اردوهای جهادی «می سازیم تا ساخته شویم» است، گفت: این دانشجویان همه توان را برای عملیاتی کردن فرمان مقام معظم رهبری در راستای ایجاد همدلی و همزبانی با مردم به کار گرفته اند.
وی در ادامه با بیان اینکه دانشگاه های اراک، پیام نور، صنعتی و آزاد اسلامی در ایام نوروز برای شرکت در اردوهای جهادی پای کار آمدند، ادامه داد: دانشجویان دانشگاه صنعتی در روستای حسن آباد شازند، دانشگاه پیام نور در روستای اکبر آباد شازند، دانشگاه آزاد اسلامی در سه پروژه روستای قلعه نو اراک و دانشگاه اراک هم در روستای قلعه نو برای فعالیت های جهادی به میدان آمدند.
این مقام مسئول ادامه داد: یکصد نفر جهادگر دانشجو در چهار منطقه ای اعلام شده در ایام نوروز حضور پیدا کردند و توانستند اقدامات اثربخشی انجام دهند.
رئیس بسیج دانشجویی استان مرکزی به سازماندهی 35گروه جهادی دانشجویی اشاره کرد و گفت: علاوه بر برگزاری اردوهای جهادی دانشجویی بسیج دانشجویی با سازماندهی جهادگران در عرصه های مختلف همچون مبارزه با کرونا در همه ابعاد، فعالیت های پزشکی، بهداشتی و درمانی و فعالیت های علمی در حوزه دانش بنیان نیز در حال فعالیت هستند.
پور اسماعیل ترویج فرهنگ جهادی در جامعه را ضروری دانست و بیان کرد: این اردوها خود راهی موثر در راستای ترویج فرهنگ جهادی و خدمت رسانی است و باید همواره در جامعه ترویج شود.
نظر شما