تحقق عدالت آموزشی در گرو استفاده از ظرفیت خیرین مدرسه ساز است

قائدامینی استفاده از ظرفیت خیرین در ساخت مدارس را تلاشی در راستای تحقق عدالت آموزشی دانست و گفت: ارتقای نظام تعلیم و تربیت موجب افزایش توسعه یافتگی کشور در حوزه های مختلف می شود.

«فرحناز قائدامینی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شهرکرد اظهار داشت: مجمع خیران مدرسه‌ساز در چهارمحال و بختیاری از سال 1377 فعالیت خود را آغاز کرده است و تاکنون حدود یک سوم مدارس استان به همت خیرین ساخته شده اند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه حدود دو هزار مدرسه در استان وجود دارد، افزود: یک سوم مدارس استان نیازمند مقاوم سازی فیزیکی هستند.

 

وی از تهیه اطلس فضاهای آموزشی چهارمحال و بختیاری خبر داد و اظهار کرد: با تهیه این اطلس برنامه ریزی برای احداث مدارس جدید و اطلاع از مدارس تخریبی دقیق تر می شود.

 

قائدامینی طرح آجر به آجر را یکی از طرح های خیری برای احداث و نوسازی مدارس استان خواند و تصریح کرد: در این طرح افراد با هر توان مالی می توانند در ساخت مدارس و بهره مندی از پاداش اخروی آن شریک شوند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری استفاده از ظرفیت خیرین در ساخت مدارس را تلاشی در راستای تحقق عدالت آموزشی دانست و ادامه داد: ارتقای نظام تعلیم و تربیت موجب افزایش توسعه یافتگی کشور در حوزه های مختلف می شود.

 

وی از مشارکت فعال خیرین در احداث مدارس جدید استان قدردانی و خاطرنشان کرد: حدود یک هزار میلیارد ریال طی سال گذشته از محل اعتبارات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان برای تکمیل مدارس در حال ساخت استان اختصاص یافت.

 

کد خبر 1042176

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha