به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شهرستان های تهران، حجه الاسلام رضا جوکار امام جمعه شهرستان قدس در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از شهرستان های تهران،گفت:امسال ۳ بهار همراه با هم داریم . بهار عبودیت و بندگی که فصل بهارِ عبودیت فصل رجب و شعبان و ماه مبارک رمضان است ؛ همراه شده با فصل بهار طبیعت و همچنین بهارِ جان و جانان میلاد با سعادت حضرت ولیعصر(عج)این ۳ بهار مقارن با یکدیگر را باید هم تبریک عرض کنیم و هم قدر بشناسیم و هم از این فرصت نو شدن بهار، برای نو شدن درون خودمون و بهره گیری از فصلِ عبودیت و بندگی و همچنین نو شدن تجدیدِ پیمان و میثاقمان با آقا و مولایمان حضرت حجت بن الحسن(عج) استفاده بکنیم.
وی افزود: سال جدید را مانند سال های قبل ، رهبر عزیز و فرزانه انقلاب، با توجه به اهتمامی حضرت آقا به این سالها دارند و اولویتی که مسائلِ اقتصادی و معیشتی از نظر ایشان دارد برای سال جدید هم نامگذاری فرمودند به سال:" تولید ، پشتیبانی ها ، مانع زدائی ها "
حجت الاسلام جوکار درباره اهمیت شعار سال اظهار داشت: باید عرض کنیم که شعار سال جدید هم مانند این یک دهه ای که گذشت که شعار ها اقتصادی بود و این چند سال اخیر که شعار ها در رابطه ی با تولید بود، رونق تولید بود ، جهش تولید بود ؛امسال این شعار تولید را مقداری عملیاتی تر و همراه با بیانِ جزئیات مطرح فرمودند .یعنی تولید یک رکن بسیار مهم است برای کشور و یک مسئله اساسی است برای کشور ؛ اگر قرار است که اقتصاد کشور ، اقتصادی قوی باشد که لازمه ی ایرانِ قوی در کنار تشکیل یک دولت قوی و ارکان تصمیم گیریِ قوی ، یعنی مجلس قوی، یعنی دستگاه قضایی قوی، نیاز به این هست که اقتصاد کشور هم قوی باشد .
امام جمعه شهر قدس ادامه داد: برای قوی شدن اقتصاد کشور ، باید تولید در کشور رونق بگیرد ، جهش پیدا بکند و مسائل و مشکلات تولید از بین برود ؛ بنابراین اگر بخواهیم که مسئله ی تولید در کشور محقق بشود ، آنطور که شایسته و بایسته است باید به ارکان تولید توجه بشود .
وی ارکان مهم تحقق شعار سال به شرح زیر بیان کرد:
یک رکن تولید ، تولید کننده است ؛ تولید کننده باید کارش باکیفیت باشد، با صداقت باشد ، با شفافیت باشد و قابل ارائه ی به مردم و قابل رقابت با بازارهای خارجی باشد.
کار تولید کننده باید به گونه ای باشد که مردم با میل و رغبت هم به لحاظ کیفیت کار و هم به لحاظ قیمت کار ؛ تولیدات ما باید کیفیتش متناسب با کیفیت کالاهای خارجی باشد و کمیت و قیمت هم باید متناسب و یا ارزان تر باشد تا اقبال مردم را به همراه داشته باشد .
رکن دوم ، مصرف کننده است ؛ مصرف کننده ، یعنی مردم باید این اهتمام را به خرج بدهند و توجه را داشته باشند که اگر بخواهند کشور آنها از لحاظ اقتصادی قوی باشد ، باید تولید داخلی جان بگیرد و قوّت بگیرد و قوّت گرفتن تولید داخلی هم بسته ی به حمایت مردم است ؛ یعنی مردم باید تولید داخلی و کالای ساخت داخل را بر سایرِ کالاهای کشور های دیگر ترجیح دهند . جایی که کالای داخلی وجود دارد و تولید می شود ، کالای خارجی را بر خودشان تحریم کنند، مصرف نکنند تا تولید داخلی جان بگیرد .
رکن سوم در مسئله ی تولید ، دستگاه های حاکمیتی نظام هستند ؛ یعنی دولت و قوّه مجریه ، مجلس و قوه مقنّنه و دستگاه قضائی ، جهت مبارزه ی با آن چه که موانع تولید محسوب می شود که شعار سال از سوی مقام معظم رهبری در واقع یک فرمان حکومتی و یک ماموریت جدید به قوای سه گانه است.هم دولت محترم باید بشتیبانی خودش را از تولید کننده بیشتر بکند و همینطور از مصرف کننده و هم مجلس محترم باید موانع را بردارد ، قوانینی را که تسهیل کننده و پشتیبانِ تولید است مصوب کند و قوه قضائیه هم باید موانع را شناسایی و بردارد ، با موانع و مواسد مبارزه بکند تا انشاالله تولید در کشور قوّت بگیرد .
رکن چهارم ، کارگر است تولید کننده ، مصرف کننده ، کارگر (نیروی کار ) و دستگاه های تصمیم گیر و پشتیبان در کشور ،کارگر هم کارش را باید با صداقت انجام بدهد ، با درستی انجام بدهد ؛ کار را اگر کارگر ایرانی ، درست انجام بدهد به نفع خود او خواهد بود ؛ وقتی که تولید قوّت بگیرد ، وقتی که اقتصاد کشور قوی تر بشود منفعت او به کارگر ایرانی برمی گردد .
حجت الاسلام جوکار افزود: بنابراین اگر به این ۴ رکن تولید توجه بشود و هر کدام وظایف خودشان را به درستی انجام بدهند، خصوصاً دستگاه های حاکمیتیِ نظام ، دولت محترم ، مجلس محترم ، دستگاه محترم قضائی ، اگر این ها پشتیبانی ها یشان را نسبت به تولید و تولید کننده و مصرف کننده و کارگر و نیروی کار بیشتر بکنند و موانع را از سر راه بردارند ، انشاالله تولید در کشور ما قوّت خواهد گرفت .موانع و پشتیبانی ها چه چیز هایی هستند ؟ نخبگان باید نظر بدهند و مسئولین محترم باید بشتیبانی هایشان را بیشتر کنند و موانع را برطرف کنند .
امام جمعه شهرستان قدس با انتقاد از عدم تحقق صحیح شعار سال های قبل، تصریح کرد: شعار سالهای قبل ، یعنی در عرصه تولید متأسفانه آنچنانی که باید و شاید محقق نشد .در سال گذشته اگر بخواهیم آسیب شناسی کنیم، یک مانع بزرگ ، تحریم بود ؛ یک مانع بزرگ ،کرونا بود و یک مانع بزرگتر از اینها ، مسئله ی ناکار آمدی مسئولان و عدم اهتمام آنها به تحقق شعار سال بود .
وی انتخابات امسال و انتخاب صحیح مردم را بسیار مهم دانست و اظهار داشت: امیدواریم انشاالله در سالی که آغاز کردیم در خرداد امسال مردم در انتخابات ریاست جمهوری به گونه ای مسئولین خودشان را به دولت خودشان را انتخاب کنند که شعار سال محقق بشود ؛ یعنی مسئولینی انتخاب بشوند ، دولتی سر کار بیاید که معتقد به اقتصاد مقاومتی باشد؛ معتقد به جهش تولید باشد ؛ معتقد به حمایت و پشتیبانیِ از تولید و معتقد به اقتصاد قوی برای کشور باشد که انشاالله موانع را برطرف بکند و شعار سال محقق بشود .این هم مربوط می شود به تصمیم درست مردم که اگر مردم انشالله دولت کار آمد و دولت معتقد به مبانیِ انقلاب و ولایت را انتخاب بکنند انشالله این مسئله ی شعار سال هم محقق خواهد شد .
نظر شما