حجت الاسلام والمسلمین «مرتضی ادیب یزدی» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با بیان اینکه جایگاه مساجد در تعمیق فرهنگ مهدویت بر کسی پوشیده نیست، اظهار کرد: باوجود مبرهن بودن این واقعیت، ولی شاهد این هستیم که گاهی برخی مراکز دیگر سکاندار ترویج فرهنگ انتظار و مهدویت می شوند که فی نفسه بد نیست ولی نباید محوریت مساجد را تحت الشعاع قرار دهد. در همه امور به ویژه در حوزه های دینی، فرهنگی و تبلیغی این مساجد هستند که باید محور باشند.
این عضو شورای مرکزی جامعه مبلغین افزود: مساجد به دلیل جایگاهی که در فرهنگ دینی و میان مردم دارند باید رسما پایگاه مهدویت شوند بنابراین باید دستگاه های فرهنگی و تبلیغی و نهادهای حوزوی برای تحقق این رسمیت و اعتبار به مساجد تلاش کنند.
وی با بیان اینکه ظهور حضرت مهدی (عج) موجب اتحاد تمام ملت ها می شود، گفت: مساجد در عصر غیبت محور وحدت هستند و همه گروه های مردم فارغ از رنگ، نژاد، جنسیت، سطح شغلی و طبقه اقتصادی می توانند در مساجد حضور یابند بنابراین این مساجد هستند که باید پایگاه و مرکز اصلی اشاعه مهدویت در جامعه باشند.
ادیب یزدی خاطرنشان کرد: فعالیت بسیاری از مراکز و تربیون های فرهنگی برای موضوع مهدویت به ایام نیمه شعبان محدود می شود ولی مساجد هر هفته با برگزاری مراسم دعای ندبه و برگزاری جلسات آشنایی با مهدویت و پاسخگویی به شبهات مربوطه، در طول سال برای معرفت بیشتر مردم نسبت به حضرت ولی عصر (ع) و گفتمان انتظار فعالیت می کنند. اگر مساجد در این عرصه محوریت بیابند می توانند با همراهی هیئت های مذهبی جریانی فراگیرتر در حوزه مهدویت ایجاد کنند.
نظر شما