به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، «حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی قریشی» امروز(25 اسفند) در سومین جلسه شورای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان غربی که در دفتر امام جمعه ارومیه برگزار شد، گفت: باید به کادر سازی و آموزش اعضای کانون های مساجد بیش از هر مقوله دیگری توجه کنیم چراکه افراد ماهر آموزش دیده میتوانند ما را در رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده یاری کنند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی افزود: برگزاری کارگاه های آموزشی می تواند در کیفی سازی بسیار مفید باشد.
وی اضافه کرد: تمامی مجموعه های عضو شورای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد ظرفیت های بسیار خوبی دارند ولی مشکل ما این است که نمیتوانیم ظرفیت های این مجموعه ها را همسو کنیم و با یک مدیریت واحد به سمت هدف واحد و بدون موازیکاری حرکت کنیم.
در ادامه این مراسم «حجتالاسلام و المسلمین اباذر بیگی» مسئول ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان غربی گفت: تا امروز یک هزار و 254 کانون در استان ثبت شده است و از این به بعد توسعه مخاطب و کیفی سازی کانونها محور اصلی فعالیت ماست.
وی افزود: بر اساس سایت بچه های مساجد در طرح ملی «ایران قوی» بیش از ۲ میلیون فعالیت از طرف ۹۰ هزار عضو ثبت شده است.
این مسئول با بیان اینکه استان آذربایجان غربی جزء ۱۰ استان برتر کشور معرفی شده است، تصریح کرد: در طرح ملی «راهکار» نیز استان ما از جمله استانهای برتر بود.
وی گفت: درخشش و فعالیتهای خوبی را از طرف کانون های مساجد در سال جاری شاهد بودیم و امیدواریم با حمایت اعضا بتوانیم به رسالت خود بیشتر و بهتر عمل کنیم.
«حجتالاسلام والمسلمین ناصر خدایاری» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی نیز گفت: برای فعالیت هنرمندانی که ظرفیت دینی دارند مساجد و کانون های مساجد بهترین مکان است.
این مسئول افزود: با کمک کانون های مساجد بیش از یک هزار روزنه در بین مردم باز کرده ایم و میتوانیم از این روزنه ها برای انقلابی کردن، فرهنگی کردن و مذهبی کردن افراد عضو بهترین استفاده را کرده و از بستر مساجد بهره ببریم.
وی خاطرنشان کرد: کانون های مساجد از لحاظ کمی به خوبی رشد کردند و تقریباً در یک چهارم مساجد کانون داریم و از این به بعد باید مجال توسعه را پیدا کنیم و در مسیر اتحاد و همسویی و همچنین تربیت نیروی انسانی ماهر تلاش کنیم.
در ادامه جلسه «هادی طباطبایی» مدیرکل امور اجتماعی فرهنگی استانداری آذربایجان غربی با بیان اینکه امروز جنگ، جنگ اجتماعی است که جامعه به ما تحمیل کرده است، گفت: نگاه رهبر نیز به مقوله آسیب های اجتماعی بسیار متفاوت و دقیق است.
این مسئول اضافه کرد: باید محله به محله خط مقدم جبهه اجتماعی و فرهنگی تشکیل دهیم در این مسیر یا باید از سازمانهای مردم نهاد کمک بگیریم و یا از کانون های مساجد و پایگاه های بسیج که خوشبختانه در ایام کرونا شاهد همکاری و شکوفایی این دو نهاد در کنار یکدیگر بودیم.
این مسئول خاطرنشان کرد: کانون ها پتانسیل های بسیار قوی هستند که باید با تقویت آن ها کارهای فرهنگی اجتماعی بزرگی را به فعلیت برسانیم.
گفتنی است، در ادامه این جلسه افراد حاضر به بیان نکته نظرات خود در خصوص کانون های مساجد و همکاری های همه جانبه پرداختند.
نظر شما