به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خوسف، «محمدعلی آخوندی» امروز (25 اسفند) در شورای اداری شهرستان خوسف که با حضور مدیرکل دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خراسان و مشاور استاندار خراسان جنوبی، برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان خوسف در 36 کیلومتری مرکز استان خراسان جنوبی و از سال 91 تاسیس و به شهرستان ارتقاء یافته است.
فرماندار خوسف با بیان اینکه جمعیت شهرستان خوسف طبق سرشماری سال 95، 27 هزار و 600 نفر و شهرستان کم جمعیتی محسوب می شود، افزود: اما هم اکنون جمعیت این شهرستان افزایش یافته و به دلیل وسعت و پراکندگی زیاد این شهرستان، اعتبارات آن کفاف نمی دهد.
آخوندی با اشاره به وسعت 16 هزار کیلومترمربع شهرستان خوسف، بیان کرد: خوسف سومین شهرستان پهناور خراسان جنوبی است که 10 هزار کیلومتر آن کویری است این مهم، هزینه خدمت رسانی را مضاعف کرده است.
وی مزیت رقابتی در بخش کشاورزی شهرستان خوسف را محصول «عناب» عنوان کرد و گفت: 98 درصد عناب استان در شهرستان خوسف تولید می شود که بالاترین تولید در سطح کشور هم هست، همچنین محصول گل نرگس و پنبه قهوه ای مله خوسف از دیگر مزیت های شهرستان خوسف است.
فرماندار خوسف با اشاره به وجود پنج معدن طلا در شهرستان خوسف، بیان کرد: شهرستان خوسف معدن و قطب اصلی معادن خراسان جنوبی است که تاکنون حرکت و جهش خوبی در این بخش صورت گرفته است که باید این ظرفیت ها بالفعل شود.
آخوندی تصریح کرد: ستاد توسعه خاوران با تأکید استاندار خراسان جنوبی با هدف توسعه سریع و همکاری سیستم اداری برای ایجاد اشتغال در دستور کار قرار گرفته است لذا زمینه های سرمایه گذاری شهرستان باید شناسایی و سرمایه گذاران حمایت شوند.
وی در ادامه گذری به انتخابات 1400 زد و گفت: هدف انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا برگزاری انتخابات بی حاشیه، باسلامت و با امنیت است که تمامی دستگاه های اجرایی، باید فضا را برای افزایش مشارکت مردم فراهم کنند.
فرماندار خوسف با تأکید بر اصل بی طرفی و قانون مداری در انتخابات، عنوان کرد: پیش بینی می شود مشارکت مردم شهرستان خوسف در انتخابات 100 درصدی باشد.
آخوندی با بیان اینکه فردا(26 اسفند) آخرین روز ثبت نام کاندیداهای شوراهای اسلامی شهر و روستا است، گفت: شوراها، ارکان تصمیم گیری نظام جمهوری اسلامی و موجبات توسعه هستند لذا تمامی احزاب و گروه های سیاسی باید در انتخابات شرکت کنند.
نظر شما