به گزارش خبرگزاری شبستان، محمدجعفر محمدزاده در این دیدار با تأکید بر ضرورت ارتقای هرم علمی رسانههای کشور گفت: توسعه کیفی مطبوعات از تلفیق دانش و تجربه به دست میآید و استادان علوم ارتباطات با ارائه یافتههای علمی خود در هر دو سطح بنیادین و کاربردی میتوانند به تحقق این مهم کمک کنند.
معاون مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به نیاز اصحاب رسانه به پشتوانة نظری و مطالعاتی بیشتر و جایگاه آثار دکتر معتمدنژاد در ایجاد این پشتوانه افزود: سی داریم فاصلة دانش و تجربه را کاهش دهیم و با برگزاری همایشهای رسانه با حضور نظریهپردازان داخلی و خارجی ارتباطات، رسانههای کشور را متناسب با افق جهانی توسعه و به سمتی سوق دهیم که در حوزه منطقهای اثرگذاری داشته باشند.
محمدزاده با اشاره به آمادگی معاونت مطبوعاتی برای بهرهگیری از حضور همة اساتید ارتباطات تصریح کرد: دفتر مطالعات و برنامهریزی رسانهها، اتاق فکر مطبوعات و خبرگزاریهای کشور است و اعتبار گواهینامه اعطایی این دفتر باید به گونهای باشد که برخورداری خبرنگار از استانداردهای حرفهای و متناسب با کار در سطوح ملی، منطقه ای و بین الملی تضمین شود.
معاون مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین از آمادگی دفتر مطالعات و برنامهریزی برای تدوین دیدگاهها و تجربیات دکتر کاظم معتمدنژاد و دیگر اساتید پیشکسوت در قالب تاریخ شفاهی مطبوعات ایران خبر دارد.
دکتر کاظم معتمدنژاد پدر علوم ارتباطات کشور نیز در این دیدار ضمن ابراز امیدواری نسبت به بهبود و ارتقای کیفیت مطبوعات ایران گفت: تعداد روزنامههای ایران از بسیاری کشورهای جهان بیشتر است که خلاقیتها و استعدادهای خوبی نیز در آنها وجود دارد و با مدیریت صحیح، میتوان آنها را به توسعة کیفی رساند.
معتمدنژاد با اشاره به لزوم کارآموزی و به آموزی روزنامهنگاران افزود: اولویتهای آموزش خبرنگاری در کشور باید متناسب با نیازهای روز تغییر یابد و به عنوان مثال خبرنگاران برای حضور در عرصههای فراملی و تولید اخبار بینالمللی به مهارتهایی از جمله زبانهای خارجی مجهز شوند.
پدر علم ارتباطات همچنین ضمن قدردانی از برنامههای ارائه شده از سوی معاونت مطبوعاتی برای پیشرفت رسانههای کشور گفت: برگزاری همایش رسانه و نیز انتشار نشریات هفتگی و ماهانه در کنار فصلنامة تخصصی رسانه خواهد توانست به رونق مباحث عملی و نظری این حوزه یاری رساند.
معتمدنژاد، توسعه کیفی مطبوعات را کاری دشوار و مستلزم هماهنگی بین حوزههای گوناگون صنعت، روزنامهنگاری و دانشگاهها خواند و برای تدوین معیارهای کیفیسازی مطبوعات اعلام آمادگی کرد.
این استاد ارتباطات همچنین ضمن استقبال از انجام مصاحبه برای ثبت تاریخ شفاهی مطبوعات، خواستار حضور بیشتر اساتید ارتباطات به منظور فعالسازی دفتر مطالعات و برنامهریزی رسانهها شد.
در پایان این دیدار، معاون مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزیر ارشاد با اهدای یک جلد مصحف نفیس به پدر علم ارتباطات از خدمات علمی و رسانهای وی تجلیل به عمل آورد.
پایان پیام/
نظر شما