به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شهرستان ساری، «علی وحدت» امروز( ۱۳ اسفندماه) در نشست حمایت از شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فنآور در ساری اظهار کرد: طی دو سال گذشته بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان خدمات به شرکتهای دانش بنیان ارائه شده است.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور با بیان اینکه موضوع سرمایهگذاری خطرپذیر و سرمایهگذاری در راستای توسعه اکوسیستم نواوری از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی نزدیک به ۵۰ طرح در خصوص سرمایه گذاری خطر پذیر مصوب کرده که تعدادی از آنها در حال انجام است.
وی با بیان اینکه دولت به دنبال سودآوری نیست بلکه به عنوان تشویق شتاب دهنده ها و تسهیل در اجرای سرمایهگذاری جسورانه در زمینه طرحهای نوآورانه و فناورانه در کشور است، تصریح کرد: در این رویداد، سرمایه گذاری با شتاب دهندهها شروع شده و صندوق نوآوری به عنوان دولت با اعتماد به بخش خصوصی پول خود را به عنوان محرک ارائه خواهد کرد.
این مسئول ادامه داد: صندوق نوآوری و شکوفایی تلاش دارد تا به وظایف خود در حوزه تامین مالی شرکتهای دانش بنیان کمک کند از این رو تلاش میکنیم تا در هر منطقه جغرافیایی یا حوزه اقتصادی خاص اجزای مورد نیاز توسعه نوآوری شکل گیرد.
وحدت با بیان اینکه حتی یک دستگاه اکسیژن ساز برای مقابله با کرونا وارد کشور نشده است، افزود: محققان ایرانی همه تجهیزات مورد نیاز و کیتهای تشخیص کرونا را در داخل تولید کردند.
استاندار مازندران نیز از استقرار ۸۰ شرکت دانش بنیان در استان خبر داد و گفت: شرکتهای دانش بنیان با توجه به شرایط فعالیت نیاز به دریافت اعتبار دارند که انتظار داریم صندوق نوآوری نسبت به تامین نقدینگی این شرکتها بیش از پیش اقدام کند.
«احمد حسینزادگان» با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی در زمینه مدیریت پسماند این استان حمایتهای لازم را دارد، بیان کرد: علاوه بر پسماند، ضایعات محصولات مختلف کشاورزی به ویژه برنج ، مرکبات و آبزیان در استان فرصتی برای ایجاد درآمد و ارزش افزوده است که شرکتهای دانش بنیان میتوانند با ارائه طرحهای عملیاتی از تسهیلات صندوق نوآوری برای اجرایی شدن طرح های خود بهرهمند شوند.
نظر شما