به گزارش خبرگزاری شبستان، و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، خیرالدین در دومین هم اندیشی دبیران ستاد اقامه نماز دستگاههای کشور که در محل وزارتخانه ورزش و جوانان برگزار شد، با اشاره به اهمیت گسترش نماز در جامعه و تاکید براینکه باید این موضوع به جزئی از خواسته های ضروری و واقعی مردم تبدیل شود، اظهار داشت : اجبار در انجام فریضه نماز در شرع و عرف ناپسند بوده و مقبول نیست.
وی توضیح داد: فعالیتهای مربوط به اقامه نماز در جامعه و در سطح دستگاههای دولتی زمانی واجد ارزش های معنوی لازم خواهد بود که بیش از آنکه مبتنی بر الزامات و تعهدات سازمانی باشد بر باورهای عمیق دینی و احساس مسولیت مخاطبان اتکا داشته باشد.
مدیر برنامه ریزی ستاد اقامه نماز افزود: برهمین اساس در ارزیابی از میزان کارایی و اثربخشی فعالیتهای مرتبط با امر توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز، نظام مبتنی بر خود ارزیابی از اثربخشی بیشتر برخوردار است .
وی گفت: ویژگی بارز چنین نظامی این است که با معرفی معیارها و شاخص های مرتبط با آنها، راهنمای مناسبی برای عمل محسوب شود و
سازمانها بتوانند با بهره گیری از این مدل، فعالیتهای منسجم و یکپارچه ای را در توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز در حیطه مسوولیت خود سازماندهی نمایند.
خیرالدین یادآورشد: برای انجام یک کار عملیاتی درست، نیازمند یک سری اصول، ارزشها، هنجارها، بایدها و نبایدها هستیم، چرا که در عرصه دین نمی توان به هر شکلی کار کرد، بلکه باید مطابق ارزشهای دینی حرکت کنیم.
وی افزود: باید برنامه ریزی عملیاتی داشته باشیم و به مجهولات و چالش ها پاسخ دهیم تا ویژگی های موضوعات کاملا مورد بررسی قرار بگیرد، چرا که تاثیر نماز برای کل جامعه است .
وی با بیان اینکه باید تمامی مسوولان نسبت به موضوع نماز حساسیت داشته باشند و برای توسعه آن راهکار ارائه کنند ،گفت:
اگر تنها یک واحد، مسوول برنامه ریزی و پیگیری این موضوع است این به این معنی نیست که بخشهای دیگر نباید دراین حوزه ورود پیدا کنند، بلکه ما باید تلاش کنیم تا تمامی بخشها در جامعه به عنوان یک موضوع مهم درگیر آن شوند و برای گسترش فرهنگ نماز و نمازخوانی برنامه ریزی نمایند.
شایان ذکر است در این نشست دو کارگاه آموزشی برای مسوولان ستاد اقامه نماز برنامه ریزی شده است که پیش بینی می شود این کارگاه تا عصر امروز ادامه پیدا کند.
انتهای پیام/
نظر شما