به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، سومین جلسه ستاد هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی، هنری مساجد خراسان شمالی، ظهر امروز (15 دی) با حضور حجت الاسلام والمسلمین حسینی خراسانی، مدیر کل بازرسی و نظارت ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، آیت الله مهمان نواز، امام جمعه بجنورد، مهندس ابوطالب شفقت، استاندار خراسان شمالی و مدیران دستگاه های اجرایی عضو این شورا در استانداری برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین علی حسینی خراسانی، مدیرکل بازرسی و نظارت ستاد عالی کانون های فرهنگی، هنری مساجد کشور در این جلسه به اهمیت نقش مساجد اشاره کرد و گفت: مسجد شعبه ای از بهشت است.
وی، به نقش تأثیرگذار کانون های فرهنگی، هنری مستقر در روند فرهنگ سازی تبیین ارزش های اسلامی و دینی اشاره کرد و افزود: تاکنون در سراسر کشور تعداد 8 هزار و 540 کانون در سراسر کشور راه اندازی شده است.
وی با تأکید بر اینکه تمام تلاش ما توسعه کمی و کیفی این کانون ها در راستای ارتقای بحث اهمیت مساجد است، به ارائه گزارشی از برنامه های انجام شده در این راستا پرداخت و گفت: اجرای طرح اوقات فراغت با نام آسمانی ها در کانون ها، برگزاری همایش آموزشی و فرهنگی ویژه زوج های جوان با عنوان "زوج های آسمانی" و نیز همایش آموزشی "اندیشه های آسمانی" ویژه فعالان این کانون ها و انتشار مجموعه های تفسیر قرآن کریم از مهم ترین این برنامه هاست.
حجت الاسلام حسینی خراسانی در ادامه از پیش بینی و در دست اقدام بودن تفاهم نامه ای ما بین این ستاد و دفاتر ائمه جمعه در سراسر کشور برای تشکیل کانون های تخصصی "مصلاها" در کنار مصلاهای مناطق مختلف خبر داد.
وی با بیان اینکه هم اکنون 72 هزار مسجد در کشور داریم که بناست این تعداد تا پایان برنامه پنجم توسعه، به میزان 90 هزار یعنی در واقع برای هر یکهزار نفر یک مسجد، افزایش یابد، خاطرنشان کرد: تلاش برای راه اندازی کانون فرهنگی در این مساجد ضروری است.
حجت الاسلام حسینی خراسانی، توجه ویژه به نوجوانان و جوانان در گرایش به مساجد به ویژه در شرایط حساس کنونی را مهم ترین اولویت و فعالیت در این عرصه ذکر کرد و بهره مندی از زبان ارتباطی مناسب هر قشر و رده سنی توسط فعالان و مدیران این کانون ها و نیز ائمه جماعت را راهکاری مفید و سازنده خواند.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی نیز در این جلسه با ارائه گزارشی، از روند رو به رشد راه اندازی این کانون ها خبر داد و گفت: این کانون ها از 12 باب در سال 84 به 148 باب تاکنون رسیده است.
هاشم شیرازیان، به فعالیت های این دبیرخانه و به تبع آن در کانون های استان اشاره کرد و یادآور شد: راه اندازی 150 پایگاه طرح تلاوت قرآن، فعالیت هسته های پژوهشی در تمام شهرستان های استان و نیز راه اندازی 168 باب کتابخانه در این کانون ها و نیز در مساجدی که فاقد کانون فرهنگی است از مهم ترین این فعالیت هاست.
وی با بیان اینکه در بحث راه اندازی کانون ها 60 درصد در روستا ها و 40 درصد از این آمار در شهر ها تأسیس و راه اندازی شده است، خواستار حمایت بیشتر از این کانون ها و توسعه آن در مناطق محروم شد.
پایان پیام/
نظر شما