عباس کریمی، یکی از هنرمندان تئاتر خراسان شمالی که اثر نمایشی «پنهان پشت دیوارهای خانه» به کارگردانی وی به بخش مسابقه جشنواره تئاتر فجر راه یافته است، به خبرنگار شبستان در بجنورد، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری بخش استانی جشنواره تئاتر فجر گفت: این اتفاق علاوه بر اینکه سطح بهره مندی مردم و هنرمندان را افزایش می دهد تلاقی و تبادل فرهنگ را نیز به دنبال خواهد داشت.
وی ایجاد انگیزه در هنرمندان شهرستانی برای خلق آثار بدیع و نو را از مهم ترین دستاورد های این رویداد هنری عنوان کرد و افزود: امیدواریم این بخش در سال های بعد هم تداوم داشته باشد.
کریمی مهم ترین ویژگی اثر نمایشی پنهان پشت دیوارهای خانه را قدرت بازیگرانش در ارایه اثر بیان کرد و اظهار داشت: ایجاد فضای دراماتیک در کنار خلاقیت، قدرت بازیگران و خلق نگاه تازه در طراحی صحنه از دیگر ویژگی های این نمایش در راه یابی به جشنواره فجر بود.
کارگردان نمایش «پنهان پشت دیوارهای این خانه» حمایت های صیحح و سالم تئاتر در چند سال اخیر، برگزاری جشنواره های مطرح، ایجاد بستر لازم برای حضور چهره های مطرح از مرکز کشور به استان و اعزام فعالان هنر نمایش تهران برای اجرای آثار فاخر تئاتری را به دیگر عوامل اثرگذار در راه یابی آثار نمایشی از خراسان شمالی به جشنواره های مختلف از جمله جشنواره بین الملی تئاتر فجر ذکر کرد.
کریمی بیان داشت: این اتفاق سبب شد تا نگاه تولید کنندگان از یک نگاه سنتی بیرون بیاید و دچار دگردیسی شود.
وی ادامه داد: وقفه چندین ساله هنرمندان استان برای حضور در جشنواره تئاتر فجر فرصتی را فراهم آورد تا مسئولان فرهنگی سرمایه گذاری های خوبی در این بخش داشته باشند و بسترهای خوبی را برای ارایه آثار درخشان فراهم کردند.
کریمی در ادامه روزهای درخشانی را پیش روی هنر تئاتراین استان پیش بینی کرد.
وی با اعتقاد به اینکه حمایت از گروه های نمایشی در استان ها باید ساز و کار مدون و مشخصی پیداکند، گفت: متأسفانه آن چیزیکه در این چند سال مورد توجه قرار نگرفته است نظام مند کردن حمایت از گروهای نمایشی است.
وی خاطرنشان کرد: مدیران و برنامه ریزان فرهنگی در سطح کلان باید مراکزی را برای حمایت از تولیدات فرهنگی و هنری ایجاد کنند.
گفتنی است، اثر نمایشی «پنهان پشت دیوار های این خانه» با نگاهی به رمان شازده احتجاب نوشته هوشنگ گلشیری و نیز نمایشنامه «خواب در فنجان» نوشته نغمه ثمینی است که به موضوع طلاق به عنوان یک معضل بسیار تلخ در جامعه را در بردارد و روایت زندگی زوج جوانی است که در آستانه جدایی قرار دارند و منتظر هستند تا با برگزاری مراسم چهلم مادر بزرگشان عمارت اجدادی به ارث برده را فروخته و از یکدیگر جدا شوند.
همچنین باید افزود: این اثر 18 بهمن جاری در دو نوبت 17 و 19:30 در تالار مولوی تهران برای علاقه مندان به روی صحنه می رود.
یادآوری می شود؛ اجراهای آثار نمایشی بخش استانی سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در خراسان شمالی تا 10 بهمن جاری در تالار گلشن شهرستان بجنورد ادامه خواهد داشت.
پایان پیام/
نظر شما