به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، «حبیبالله خجسته پور» در جلسه بررسی مسائل و مشکلات بیماری سالک دامغان با اشاره به اینکه ۳۶ روستای شهرستان درگیر بیماری سالک هستند اظهارداشت:باید با برنامهریزی و زمانبندی مناسب به جنگ مبارزه و مقابله با بیماری سالک پرداخت.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان از ایجادقرارگاه عملیاتی مقابله با بیماری سالک در دامغان خبردادو افزود: منابع مالی نباید مانع مقابله و مبارزه با بیماری سالک در شهرستان دامغان شود.
وی با تأکید بر مشارکت مردم و استفاده از نیروهای نهادهای غیردولتی در امر مقابله و مبارزه با بیماری سالک در شهرستان دامغان ادامه داد: نبود مدیریت واحد عامل اصلی عدم موفقیت در مقابله و مبارزه با بیماری سالک در شهرستان دامغان است که با ایجاد و راهاندازی قرارگاه عملیاتی این مشکل برطرف و نتایج خوب حاصل خواهد شد.
خجسته پور بابیان اینکه سلامت در کنار امنیت جامعه از دغدغههای بشری که نهتنها نباید از آن غفلت کرد بلکه همه باید در تأمین سلامت جامعه تلاش بیشتری داشته باشند، تصریح کرد: معتقدیم اقدامات مداخلانه نگر باید افزایش یابد تا این روند در کاهش بیماری تأثیرگذار شود.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان با تأکید براینکه حساسیت جامعه نسبت به بیماری سالک همچون بیماری کرونا افزایش پیدا کند تصریح کرد: همه دستگاههای اجرایی مختلف میبایست در بحث کاهش بیماری سالک و مقابله و مبارزه با آن همکاری و مشارکت کنند و ضمن آن آموزشهای لازم نیز ارائه شود.
سمنان در زمره استانهایی است که همچنان با بیماری سالک و شیوع آن دست و پنجه نرم میکند و کانون این بیماری در دامغان به خصوص مناطق جنوبی و روستایی این شهرستان است.
این بیماری پس از سالها شیوع در جنوب دامغان حالا به یک پدیده اجتماعی بدل شده که نیازمند توجه بیشتر مسئولان است.
پدیدهای که نارضایتی مردم منطقه را به دنبال دارد.
سالک بیماری انگلی و پوستی است که از نیش پشه خاکی و ورود عامل بیماری زا به پوست ایجاد میشود، بر روی دست و نقاط بدن زخمهای بزرگ و دردناکی ایجاد و به شدت بدن را مستعد عفونتهای پوستی و خونی میکند.
نظر شما