بیمه ۵۳۴ هزار هکتار از مزارع در قالب طرح «جهش تولید» در دیمزارها

قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی گفت: ۵۳۴ هزار هکتار از مزارع در قالب طرح جهش تولید در دیمزارهای کشور از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، «محمد ابراهیم حسن‌نژاد» افزود: در راستای طرح جهش تولید در دیمزارهای کشور که در سال زراعی جاری توسط وزارت جهاد کشاورزی و با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اجرا می شود، صندوق بیمه کشاورزی با این ستاد وارد تفاهم کرد تا همه محصولاتی که در قالب این طرح تولید می‌شوند، تحت پوشش بیمه قرار بگیرند.

قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی افزود: صندوق بیمه کشاورزی بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان یارانه به عنوان سهم دولت برای پرداخت حق بیمه در طرح جهش تولید در دیمزارهای کشور اختصاص داده است.

وی اظهار داشت: در این طرح برای بیمه دیمزارها به ازای هر هکتار فقط ۱۰ هزار تومان از تولیدکنندگان به عنوان حق بیمه دریافت خواهیم کرد.

حسن نژاد با بیان این که ستاد اجرایی فرمان امام (ره) نیز یارانه ای را برای بیمه دیمزار ها اختصاص داده است، گفت: این ستاد مبلغ ۲۲ میلیارد تومان یارانه برای بیمه محصولات در دیمزار ها در قالب طرح جهش تولید اختصاص داده است که به تناسب صدور بیمه نامه ها و به مرور این رقم تخصیص می یابد.

وی ادامه داد: اجرای این طرح در استان هایی مانند آذربایجان شرقی، کردستان، کرمانشاه، گلستان و خوزستان با استقبال کشاورزان روبه‌رو شده است.

این مقام مسوول درباره بیمه کشت های قراردادی یادآور شد: صندوق بیمه کشاورزی همسو با سیاست وزارتخانه به کشت قراردادی کلزا و محصولات صیفی مانند گوجه فرنگی ورود کرده و در واقع تفاهم نامه سه جانبه بین صندوق بیمه، بخش صنعت و حمایت کننده و تولیدکننده منعقد شده است.

وی اظهار داشت: در سال زراعی جاری بیش از ۲۰۰ هزار هکتار از سطح زیر کشت کلزا تحت پوشش بیمه کشاورزی قرار گرفته که بیش از ۸۰ درصد این سطح، کشت قراردادی است.

قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی افزود: با همکاری هشت شرکت که کشت قراردادی انجام می دهند، توانستیم محصول کلزا را بیمه کنیم و از این رو رشد قابل توجهی در توسعه کشت و بیمه کلزا در کشور اتفاق افتاده است.

وی گفت: ما برای بیمه محصولات در قالب کشت قراردادی کلزا به عنوان تشویق، هم سهم دولت را در پرداخت حق بیمه ها افزایش دادیم و هم تخفیف ۱۵ درصدی در حق بیمه کشاورزان قائل شده ایم.

حسن نژاد با اشاره به این‌که در سال زراعی گذشته و امسال بیمه کشت قراردادی گوجه فرنگی نیز انجام شده، ابراز امیدواری کرد  بیمه سایر محصولات در قالب کشت قراردادی در سال‌های آینده توسعه یابد.

وی، کشت قراردادی را یکی از شیوه های مفید و مورد اقبال در جهان برشمرد و اظهار داشت: یکی از سیاست های وزارت جهاد کشاورزی، توسعه کشاورزی قراردادی است تا کشاورزان بتوانند با اطمینان بیشتر تولید کنند و بلافاصله به بخش صنعت و بازار متصل شوند و سیاست صندوق بیمه کشاورزی هم حمایت از این شیوه کشت است.

کد خبر 1028537

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha