به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین عبدالرسول هاجری، رییس مرکز آموزشهای آزاد دفتر تبلیغات اسلامی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به این که این مرکز از ادغام و ترکیب سه مرکز پرسابقه دفتر تبلیغات اسلامی ایجاد شده است، اظهارداشت: مرکز تربیت مربی کودک و نوجوان، مرکز آموزش های ادبی و هنری و نیز مرکز آموزش های فرهنگی و کاربردی سه مرکزی هستند که از سال های ابتدایی انقلاب اسلامی، آموزش های لازم را به طلاب علاقه مند ارایه می دادند که از اوائل سال جاری با ادغام این سه مرکز، مرکز آموزشهای آزاد زیر نظر مؤسسه آموزش عالی حوزوی امامرضا (ع) تشکیل و در دوره جدید شروع به فعالیت نموده است.
وی با اشاره به اینکه مرکز آموزشهای آزاد در طراحی رشته های خود مساله محور است افزود: رشته های این مرکز بر اساس نیازهای جامعه دینی طراحی و پیریزی شده و بر اساس اولویت بندی، دانشپژوهان جذب و افراد توانمندی تربیت می گردند.
حجت الاسلام والمسلمین هاجری در ادامه سخنان خودبا اشاره به اینکه دنیای معاصر، دنیای تولد هر روزه ایده ها و اندیشههای نو و تبلیغ و معرفی وسیع و تاثیر گذار آنهاست، تصریح کرد:این تبلیغات هیچ گونه مرزی نشناخته و هرلحظه از طریق امواج در دسترس دیداری و شنیداری اقشار مختلف کشور و مخصوصا فرزندان ایران اسلامی است.
وی با تاکید بر اینکه بررسی علمی و بیطرفانه این پدیده ها فکری، فرهنگی و تبیین و آموزش راه های تعامل و مواجه با آنها از ضرورت آموزشی و تربیتی یک جامعه انسانی زنده و پویاست ،اضافه کرد:به همین منظور مرکز آموزش های آزاد با نیازشناسی معرفتی جامعه دینی و اولویت بندی و سطح بندی آنها به طراحی و اجرای دورههای کوتاه مدت آموزشی در قالب حضوری، نیمه حضوری و غیر حضوری اقدام نموده است که عرفان های نوظهور، مسیحیت، بهاییت، وهابیت و بیداری اسلامی از جمله عناوین این دوره های آموزشی است.
رییس مرکز آموزشهای آزاد رصد کردن بیانات رهبری وتبیین رهنمودهای ایشان و ارائه تئوری های لازم برای اجرا کردن آنها را یکی از ماموریت های اصلی این مرکز در دوره جدید ذکر کرد و ادامه داد: در همین راستا و با آغاز سال جاری و نامگذاری این سال به عنوان جهاد اقتصادی از سوی رهبر فرزانه انقلاب، کارشناسان این مرکز با تشکیل یک کارگروه 8 نفره از اساتید حوزه و دانشگاه به بررسی و تبیین راهکارهای پیش رو نمودند.
وی با اشاره به برخی از اقدامات انجام شده در این زمینه ابراز داشت:از اوایل نیمه دوم سال جاری اساتید مربوط کار خود را آغاز و در 10 محور و طی 19 جلسه سرفصل ها و محورهای جهاد اقتصادی را تبیین و مجموعه کاملی از سخنرانی ها را دراین زمینه منتشر نمودند.
حجت الاسلام والمسلمین هاجری در خصوص محتویات این مجموعه آموزشی ابراز داشت:بررسی و تبیین مباحث جهاد اقتصادی با رویکرددینی و با بهره گیری ازآیات و روایات از جمله ویژگی های شاخص این مجموعه می باشد.
وی با یادآوری این مطلب که مجموعه جهاد اقتصادی یکی از این دورههای آموزشی غیر حضوری است که زیر نظر گروه های علمی و تخصصی مرکز آموزش های آزاد و با نظرات و راهبری اساتید برجسته حوزه و دانشگاه تهیه و تولید شده است تصریح کرد: ابعاد جهاد اقتصادی و پیش زمینه های ضروری آن،الزمات و بایسته های جهاد اقتصادی از جانب قوای سه گانه و مردم،نقش نهادهای مهم خصوصی در جهاد اقتصادی و وظایف آنها،وظایف ائمه جمعه ومبلغین برای تحقق جهاد اقتصادی-فرهنگی،مبانی نظری و عملی جهاد اقتصادی وموانع و مشکلات جهاد اقتصادی در کشور از جمله محورها و سرفصل های مجموعه جهاد اقتصادی است.
رییس مرکز آموزشهای آزاد ادامهداد: این پک آموزشی به بیش از 100 مرکز علمی و فرهنگی،مراکز و موسسات دولتی و فرهنگی در کشور ارسال و برای برگزاری این دوره ها در محورهای ذکر شده از سوی اساتید این مرکز اعلام آمادگی شده است.
وی خاطرنشان ساخت: در پایان این دوره ها به شرکت کنندگان در جلسه گواهی رسمی اعطا خواهدشد.
پایان پیام/
نظر شما