فعالیت ۴۸ مرکز مثبت زندگی در همدان

دیناری، از فعالیت ۴۸ مرکز مثبت زندگی در همدان خبر داد و گفت: مددجویان می‌توانند خدمات گسترده‌ای را از این مراکز دریافت کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان،‌ «مهدی دیناری »در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بهزیستی در سه حوزه فعالیت دارد ، گفت: سازمان بهزیستی در سه حوزه اجتماعی، توانبخشی و پیشگیری فعالیت دارد که ۱۸۰ فعالیت و خدمت به مددجویان ارائه می‌شود.

 

مدیرکل بهزیستی استان همدان با اشاره به شکل‌گیری مراکز مثبت زندگی بیان کرد: مراکز مثبت زندگی جایگزین دفاتری می‌شود که از سالیان قبل فعالیت می‌کردند و تمام مددجوها می‌توانند خدمات را از طریق این مراکز دریافت کنند.

 

وی گفت: در مورد بحث مشارکت‌ها بنابر صحبت‌های مقام معظم رهبری وظایف سازمان بهزیستی فقط بر عهده دولت نیست و مردم هم باید مشارکت داشته باشند به همین علت ما قسمت مشارکت‌های مردمی را فعال‌تر کردیم.

 

وی با اشاره به وجود ۵۰ هزار مددجوی بهزیستی در استان مطرح کرد: ۴۸ مرکز مثبت زندگی در شهرهای مختلف و بر اساس پراکندگی مددجوها تشکیل شده است.

 

مدیرکل بهزیستی استان همدان با اشاره به تشکیل سامانه دیده‌بان در سال جاری گفت: مرکز اصلی این سامانه در سازمان بهزیستی کشور است و هر شکایتی از بهزیستی وجود داشته باشد بلافاصله به ما گزارش داده می‌شود و نتیجه را به شاکی منتقل می‌کنیم.

 

وی از راه‌اندازی سامانه دیده‌بان خبر داد و گفت: مرکز اصلی این سامانه در اداره بهزیستی است که افراد هر شکایتی در هر قسمتی را می‌توانند مطرح کنند.

 

دیناری با تاکید بر اینکه اورژانس اجتماعی نیز باید مورد توجه قرار گیرد افزود: مشکلاتی که زنان بی‌سرپرست و بدسرست، کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست و همچنین خودکشی‌ها دارند از سالیان قبل مدنظر است که ظرفیت خوبی برای آنها در اورژانس اجتماعی وجود دارد.

 

وی افزود: اورژانس اجتماعی، پتانسیل و ظرفیت خوبی برای حل و فصل مشکلاتی که در عرصه خشونت های خانوادگی، خودکشی و اعتیاد است، دارد و مردم می توانند با شماره ۱۲۳ تماس گرفته و از خدمات اورژانس اجتماعی بهره مند شوند.

 

وی با بیان اینکه کمک از اورژانس اجتماعی در ایام ابتدایی شیوع کرونا به یکباره افزایش یافت اما تب آن به یکباره پایین آمد گفت: در پایان ۹ ماهه امسال ۱۳۳ هزار و ۴۶۰ خدمت در اورژانس اجتماعی ارائه شده است.

 

وی با بیان اینکه در بسیاری از موارد می‌توانیم از وقوع خودکشی پیشگیری کنیم چراکه علائم خودکشی در فرد مشخص است، اعلام کرد: مسئله خودکشی فقط برای بهزیستی نیست و دانشگاه علوم پزشکی هم در این مسئله دخیل است بنابراین ما با همکاری دانشگاه به دنبال تهیه اطلس خودکشی هستیم.

 

وی ادامه داد: اقدام به خودکشی از قبل قابل پیش‌بینی و شناسایی است و در این زمینه اورژانس اجتماعی بهزیستی بسیار تأثیرگذار است بنابراین با اقداماتی می‌توانیم آمار خودکشی را کم کنیم چراکه وقتی کسی تصمیم به خودکشی می‌گیرد از قبل علائمی دارد.

 

وی با اشاره به اینکه بالا بودن رتبه همدان در خودکشی مورد تایید نیست افزود: در زمینه حل معضل خودکشی بهزیستی فقط می‌تواند آگاه‌سازی کند زیرا کسی که تصمیم به خودکشی می‌کند از قبل افکار مرگ را در خود تقویت کرده است که باید این افکار را شستشو داده و امید به زندگی به فرد برگردد.

 

وی در خصوص کودکان کار تصریح کرد: ۶۷ کودک کار در سطح استان وجود دارد که غالبا پسر بوده و بیشتر آنها نیز در شهر همدان هستند، همچنین اکثریت آنها دارای خانواده بوده و شب به خانه خود می‌روند.

کد خبر 1025414

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha