به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، «محسن مسعودیان راد» در جلسه توانمندی مددجویان گفت: کمیته امداد طرحهای متعدد حمایتی را از مددجویان خود طرحریزی کرده است تا اوضاع زندگی این قشر بهبود یابد.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان توانمندسازی، ایجاد استقلال، خودکفایی و خوداتکایی مددجویان زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) استان سمنان را از مهمترین راهبردها و مأموریتهای این نهاد عنوان کرد.
وی با تأکید براینکه مأموریت کمیته امداد امام خمینی استان سمنان تنها در ایجاد طرحهای اشتغالزایی خلاصه نمیشود ادامه داد: بلکه پس از ایجاد آن بهطور مستمر کارشناسان این نهاد سرکشیهای لازم را از فعالیتهای انجامشده در قالب این طرحها انجام میدهند تا در صورت بروز مشکل بهموقع اقدامات لازم انجام شود.
مسعودیان راد تصریح کرد:2 درصد از سهمیه اشتغال امسال این نهاد با هدف رونق اقتصادی و مهاجرت معکوس به روستاییان اختصاص دارد.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان افزود: از مجموع ۹ هزار و ۲۳ خانوار تحت حمایت کمیته امداد در روستاها ۱۶۵ روستا با ضریب محرومیت ۶ تا هشت در قالب چهار هزار و ۶۰۰ خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان سمنان از خدمات حمایتی این نهاد بهرهمندمی شوند.
وی ضمن بیان اینکه طی ۹ ماهه سال جاری دو هزار و ۶۷۱ مددجو استان سمنان شاغل شدند، ابراز داشت: کمیته امداد بر حسب وظیفه ذاتی خود میکوشد تا افراد تحت تکفل خود را توانمند کرده و به اصطلاح ماهیگیری را به آنها بیاموزد.
مسعودیان راد افزود: تلاش شد تا با ارائه تسهیلات مناسب مددجویان تحت پوشش بتوانند با ایجاد واحدهای بومگردی، دامداری، گلخانه، زمین کشاورزی و تولید روی پای خود بایستند و کمک خرج خانواده باشند لذا برای رسیدن به این هدف مشاورههای شغلی به آنها داده میشود.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان بابیان اینکه در ارائه مشاوره استعداد سنجی نیز انجام و کار آموزش با همکاری اداره فنی و حرفهای انجام میشود، ابراز داشت: طی بازه مذکور مددجویان را به سمت حرفهآموزی و کسب مهارتهای شغلی فنی و حرفهای سوق داده شدند.
وی با اشاره به اینکه طی ۹ ماهه سال جاری هزار و ۱۵۶ مددجو کمیته استان سمنان آموزش مهارتهای شغلی و فنی و حرفهای را فراگرفتند، در ادامه تصریح کرد: بعدازاین گام تسهیلات اشتغالزایی با کارمزد قرضالحسنه چهار درصد، در قالب بنده ب تبصره ۱۶، اشتغال روستایی و صندوق قرضالحسنه امداد ولایت و سایر منابع به مددجویان پرداخت شد تا بتوانند شغل مورد نظر خود را دایر کنند.
مسعودیان راد تصریح کرد: بعد از آموزش و ارائه تسهیلات و راهاندازی شغل مأموریت کمیته امداد پایان نمییابد بلکه باهدف افزایش تولید و پایداری شغل مددجویان کار نظارت بر فرصتهای شغلی را بر عهده دارد و در ادامه روند کار نیز مشاورههای لازم را ارائه میدهد تا در کار خود بتوانند موفق باشند.
نظر شما