به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، محمدباقرآدوسی، معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور، امروز (8بهمن) در نشست خبری که در سالن استاد شهریار کتابخانه مرکزی ارومیه برگزار شد، با اشاره به نقش قصه و داستان در پرورش استعداد های درونی کودکان و نوجوانان، گفت: برگزاری پانزدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی در استان می تواند باعث گسترش افق های دید مربیان و قصه گویان باشد که خوشبختانه آذربایجان غربی میزبان این رویداد فرهنگی در کشور شده است.
وی افزود: مربیان کانون در سال گذشته 60 هزار بار برای کودکان ایرانی قصه گویی کرده اند و آمار اجرای این برنامه در تعداد مخاطبان به یک میلیون و 200 هزار نفر برنامه می رسد و بی دلیل نیست که ایران را پایتخت قصه و قصه گویی بدانیم.
آدوسی تصریح کرد: برگزیدگان برای حضور در ارومیه از بین هزار و 850 قصه گو در خلال برگزاری 31 جشنواره استانی و 5 جشنواره بین المللی انتخاب شده اند.
وی با اشاره به بار معنایی و فرهنگی قصه در جوامع، گفت: کانون برای نجات قصه و قصه گو از انزوا برنامه ریزی های فراوانی را انجام داده است و در این راستا در طول 15 سال بیش از 2هزار قصه گو به جامعه تحویل داده است.
به گفته وی، از گذشته های دور قصه های زیادی بر روح و جان و ذهن ما تاثیر گذاشته و شخصیت ما را شکل داده بطوری که قصه گویی دارویی شفابخش برای تمامی جوامع است به ویژه برای جوامع غیر خلاق و غیر مبتکر چراکه این هنر می تواند به افزایش خلاقیت کمک کند و خلاقیت نیز به دانش منتهی شود.
وی خاطرنشان کرد: قصه ها گنجینه های معرفت اند و قصه گویان گنج پاشانی که بذر دانایی را در اذهان آدمیان می پاشند.
آدوسی، اضافه کرد: با گذشت زمان همه جوامع دریافته اند که هنر قصه گویی تاثیر عمیقی را بر روح و روان شنوندگان می گذارد که این اثر همچون نقشی بر روی سنگ در ذهن باقی می ماند.
پایان پیام/
نظر شما