خبرگزاری شبستان، گروه قرآن و معارف به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی: به مناسبت ایام میلاد باسعادت حضرت فاطمه مرضیه(س)، اولین نشست بینالمللی «ولایت اجتماعی زنان بر مبنای سبک زندگی فاطمی» سهشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ با حضور حجتالاسلاموالمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، مینا بیابانی رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور، حجتالاسلام کاظم صدیقی امامجمعه موقت تهران، حسین ظریف منش مدیرعامل بنیاد بینالمللی غدیر و جمعی از بانوان فعال کشور در تهران برگزار شد.
در این نشست حجتالاسلاموالمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی اظهار داشت: نکات بسیاری در رابطه با زنان و مفهوم ولایت وجود دارد ولی نکته اصلی در سطح جامعه این است که باید تحلیل و بررسی کنیم که چرا از این موهبت و از این بانوان فرهیخته بهرهای نبرده و استفادهای نمیکنیم.
وی ادامه داد: در منظر مسئولیت بنده و از جهت تبلیغی با بحران سکوت روبهرو هستیم و حقیقتاً بانوان بسیاری هستند که فرصت صحبت و ارائه مطلب را پیدا نمیکنند.
حجتالاسلاموالمسلمین قمی افزود: امروز میلیونها بانوی فرهیخته داریم که حداقل با فضای مجازی روبهرو هستند و مشکلات فرهنگی را دیده ولی درهمان فضای مجازی هم واکنشی نشان نمیدهند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی بابیان اینکه تبلیغ به معنای شناساندن خوبیها و نشر آن است مطرح کرد: بسیاری از زنان در کشور وجود دارند که باوجود فرهیختگی و دانش کافی به عرصه تبلیغ وارد نشده و کاری در این زمینه انجام ندادهاند، البته شاید در این زمینه حاکمیت هم به دلیل فراهم نکردن این امکان مقصر باشد ولی قدم اول این اتفاق همین نشست و کنگره قدم اول فراهم کردن امکانات این امر است.
حجتالاسلاموالمسلمین قمی در رابطه نقش بانوان در کشور ادامه داد: امروز پیشرفت نهضت اسلامی نیازمند پرچمداری بانوان است و اگر هم برای انجام این مهم مشکلاتی در عرصه حاکمیت وجود داشته باشد، سازمان تبلیغات اسلامی پذیرای بانوان محترم بوده و حامی نقشآفرینی آنها در انقلاب اسلامی خواهد بود.
همچنین در این مراسم مینا بابایی رئیس بسیج جامعه زنان کشور اظهار کرد: دو دیدگاه تمدن اسلامی و غربی موضوع زن همواره جزء موارد مهم است و باید گفت که حضرت امام خمینی (ره) احیاگر نقش و جایگاه واقعی زنان در کشور بوده و چه در عمل و چه در نظر جایگاه زن در انقلاب موقعیت والاتری پیدا کرد.
وی در ادامه با اشاره به پیام مقام معظم رهبری به کنگره بانوان شهید سال ۹۱ افزود: این پیام خلاصه و عصاره تمامی نظرات مقام معظم رهبری در رابطه با بانوان بوده که ایشان در این پیام بانوان را معمار ایران جدید نامیدهاند و باید دانست که این تفکر تنها در دایره فکری انقلاب اسلامی قابلتصور خواهد بود.
در ادامه حسین ظریف منش مدیرعامل بنیاد غدیر بیان داشت: قبل از انقلاب اسلامی و در زمان جاهلیت مدرن مانند قبل از اسلام زنان زندهبهگور میشدند ولی نه زیرخاک بلکه با لگدمال شدن هویت و شخصیت حقیقی زنان.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اشخاصی مانند حضرت فاطمه(س) بهعنوان الگو برای جامعه زنان ما معرفیشده و بعدازآن هم نمونه عینی آن در مادران و همسران شهدا و همچنین بانوان شهید و دیگر زنان مؤثر کشور متجلی شد.
ظریف منش در پایان بیان کرد: انقلاب اسلامی نه ویژگی بانوان شرقی و تحجر و گوشهنشینی آن را انتخاب کرده و نه زن لگدمال شده غربی را بلکه ویژگیای را برای زنان برگزیده که به گفته امام (ره) از دامن زن مرد به معراج میرود.
سپس در پایان مراسم از برخی بانوان فعال و مؤثر کشور تقدیر بهعملآمده و همچنین از کتاب طوبی درختی در بهشت رونمایی شد.
نظر شما