به گزارش خبرگزاری شبستان، محمد اسماعیل کوثرى، مسئول کمیته اقشار جبهه متحداصولگرایان دارای مسئولیت های متعددی در دوران هشت سال دفاع مقدس بود. معاون عملیاتى سپاه 11 قدر در دوران فرماندهى شهید همت، جانشینى محور عملیاتى سومار و تیپ رزهى 20 رمضان از دیگر مسئولیت هاى حاج محمد کوثرى در حلول 84 ماه حضور مداوم در جبهه هاى جنگ تحمیلى بوده است.
وی در گفتگویی اصولگرایان را از رقابت نهی می کند و می گوید: «زمانی که میبینیم، برخی از جریان ها آمده اند که مجلس را از نیروهای انقلاب بگیرند، رقابت اینجا اشکال دارد. رقابت بین اصولگرایان باعث تشتت آرا و ذهنیت بد بین مردم حزبالله به وجود میآورد و میگویند اینها نمیتوانند یکدیگر را تحمل کنند چگونه می توانند در کنار دیگران بنشینند...آنها با تفکر دیگری می آیند و مثل انحرافی تفکر را مطرح نمیکنند و این را می دانیم که دشمن حمایتشان میکند آن وقت ما به سر و کول هم بزنیم و آنها کار خودشان را بکنند؟ بنابراین، عقل سلیم هم میگوید کنار هم بنشینینم، روی اصول که هیچ مشکلی نداریم، در مسائل فرعی هم صحبت کنیم و مشکلات را حل و فصل کنیم.»
لطفا کمیته اقشار را معرفی کنید که چه وظایفی دارد چه برنامه هایی دارد و تاکنون چه کارهایی را انجام داده است؟
کمیته اقشار در ستاد اجرایی جبهه متحد اصولگرایان وظیفه دارد که کارها و امور مربوط به 16 قشر را انجام دهد. 16 قشری که از اضلاع مختلف اصولگرایی، انجمن ها و تشکل های گوناگونی مانند پیروان خط امام ورهبری، رهپویان، ایثارگران و شاخههایی از شخصیتهای حاضر در شورای مرکزی تشکیل شده است، در واقع نمایندگان این تشکلها را دعوت کرده ایم که جهت رایزنی و آغاز کار به جلسات تشریف بیاورند. ضلعهای مختلف کارهایشان را انجام داده اند. با جانشینی دکتر حسین طلا هم شتاب بیشتر کار، خود را نشان خواهد داد.(البته آقای طلا همزمان وظیفه اجرایی جبهه متحد در استان تهران را هم بر عهده دارند) نمایندگان با اقشار مختلف مثل هنرمندان ورزشکاران، پزشکان، اساتید و ... ارتباط داشته باشند تا بتوانیم سیاستهای اصولگرایی را بر اساس گفتمان امام(ره) و رهبری، تبیین کنیم. همچنین در کمیته اقشار وظیفه داریم سیاستها را به ستاد استانها منتقل بکنیم و هم پیگیری مستمر داشت باشیم. کارشناسان اقشار مختلف باید مبنای کاری و برنامههای خود را مشخص کنند، سپس درخواستها و سیاستهای هر قشر را دسته بندی میکنیم برای مشخص کردن موضوعاتی که جبهه متحد اصولگرایان در مجلس نهم می خواهد پیگیری کند.
ظاهرا شورای مرکزی از این هفته در مورد لیست تهران می خواهد تصمیم گیریهایی داشته باشد. چه شاخص هایی بیشتر مدنظر است؟
بعد از انتخابات سال 88 یا بهتر بگوییم چندی قبل از آن، فتنه کلید خورد(که برخی حتی پیشینه ده ساله برای آن بیان می کنند). افرادی که وارد صحنه شدند در مقابل نظام صف آرایی کردند، مواضع استکبار جهانی و صهیونیسم را دنبال میکردند. مقابل نظامی ایستادند که در راس آن ولایت فقیه قرار دارد. هم حضرت امام(ره) و هم مقام معظم رهبری، نظام و حاکمیت را از آن مردم میدانند. کسانی که جلوی این نظام میایستند نه میخواهند رهبری چنین قدرت را داشته باشد و نه مردم در صحنه باشند، و میخواهند اداره امور را آنچنان که غرب میخواهد در دست بگیرند، چنین خواستهای به معنای براندازی است طبیعی است که فتنه گران براساس چارچوب و اصول خود به هیچ وجه نظام را بر نمیتابند. بر همین اساس سکوت در مقابل اینان جایز نبوده و نیست. نظامی که همه چیزش بر اساس اسلام و مردم جلو میرود نمیشود گفت مینشینم ببینم چگونه میشود؟! این نشان میدهد که بصیرت نیست، آگاهی نیست. بعضی نیز نتوانستند تشخیص بدهند که اگر گروهی زمانی بر سر کار بوده و مسئولیتی داشته، نظام به آنها فرصت داده و میخواسته آنان را جذب کند، این نیست که بخواهیم تا ابد به آنها اعتماد کنیم. همانطور که امام فرمودند وضع حال افراد مهم است. به همین دلیل آنها در رابطه با فتنه تاخیر داشتند. لذا یکی از شاخصهای این است که در مقابل فتنه سکوت نداشته باشند.
در مورد فساد هم ما صحبتهای امام و مقام معظم رهبری را شنیدهایم که برگرفته از بطن اسلام ناب محمدی(ص) هستند. فساد در هر بعدی و مرتبه ای از آن در جامعهی اسلامی قابل قبول نیست. این افراد اگر با برخی از مسئولین در ارتباط نبودند هرگز نمیتوانستند چنین رقم سنگینی را به دست بیاورند. بنابراین اگر جایگاه، مسئولیت و قدرت کنترل نشود به همراه آن فساد میآید که باعث از بین رفتن هرگونه نظامی مخصوصاً نظام اسلامی میشود لذا هیچگاه نباید در مقابل فساد سکوت کرد
لذا جبهه متحد اصولگرایان که بر اساس گفتمان امام و رهبری شکل گرفته است بر مرزبندی با این سه مورد، ساکتین فتنه، ساکتین انحراف و ساکتین فساد اصرار دارد.
راه برگشتی برای ساکتین وجود دارد؟
همانطور که گفتم این موارد نمی تواند مورد قبول باشد، اما به دلیل رافت و عطوفت اسلامی نظام به این افراد فرصت میدهد. بدانند که بالاخره زمان حساسی است. نباید به راحتی سکوت کنند و به راحتی بگذرند و چنین افرادی باید که به خود بیایند و سعی کنند که جبران کنند.
برای رسیدن به مجلس قوی در دوره نهم لازم است که آسیب شناسی مناسبی از دوره هشتم داشته باشیم. آسیبهای مجلس هشتم را در چه مواردی میدانید؟
جبهه اصولگرایان باید به صورتی منسجم و مقتدر در کنار هم قرار میگرفتند. متاسفانه در اثر اشتباهاتی نتوانستند انسجام خود را حفظ کنند و زمانی که این انسجام حفظ نشد باعث شد که افرادی از این اختلافات نفوذ کنند و بهرهبرداریهایی به نفع خود انجام دهند و نگذارند که مجلس یکپارچه باشد. آسیبهای مجلس هشتم همه از جانب عدم اتحاد و عدم وحدت اصولگرایان بود.
امسال سال جهاد اقتصادی بود در این زمینه مجلس هشتم چه کرد؟
واقعیت این است که آن انتظاری که مقام معظم رهبری داشتند و دارند برآورده نشده است. سعی شد که کارهایی انجام شود، چون اول سال در کمیسیونهای مجلس پیرامون جهاد اقتصادی صحبت کردند، جمع بندیهایی شد، مجموعهای هم در این رابطه ایجاد شد در ابعاد همکاری با دانشگاهیان، دولت و ... . اما اینکه بگوییم نتیجه شاخصی داشتهایم، خیر.
چندی بود که بازار ارز و طلا دچار نوساناتی شده و مردم دچار مشکلات معیشتی فراوانی روبرو بوده و هستند. برای این بحث های اقتصادی برنامه خاصی در جبهه متحد طراحی شده است؟
تخصص من اقتصاد نیست لیکن در اقاشر یک جمع خوب اقتصادی هستند که با کمک کمیته سیاسی در حال تدوین برنامه مجلس نهم در زمینه اقتصادی هستند. اما در کل یک مجلس منسجم و اصولگرا داشته باشیم دولت هم باید با آن حرکت کند. برخی از مسائل اقتصادی داخلی هستند، برخی به دلیل تحریم هستند و برخی به ابعاد جهانی اقتصاد و مشکلات جهانی مربوط میشود. دو تا از این موارد دست ما نیست اما سیاستگذاریها و تصمیمگیریها دست خودمان است. باید آنچنان باشد که منافع ملی و منافع مردم لحاظ شود و رفاه نسبی در جامعه ایجاد شود. اگر تصمیمهایی که اتخاذ میشوند رفاه ملی در پی نداشته باشند فایده ندارند. دولت فعلی کارهایی کرده است اما آنچنان موفق نبوده است. ما از رئیس بانک مرکزی خواستیم بیاید و توضیح دهد که تصمیم خوبی برای بانکها در رابطه با شورای پول و اعتبار در نظر گرفته شد که به موجب آن سود بیشتری را نصیب مردم میکند و آرامشی نسبی به همراه خواهد داشت. علاوه بر این، مردم راحت ترند در بانک، سرمایه گذاری کنند و اطمینانشان بیشتر است تا بازار و سکه و ارز چراکه ثبات آنچنانی نمیتوانند داشته باشند. لذا برنامههای مجلس نهم باید باشد که روی این مسئله کار کند. از طرفی با توجه به وضعیتی که استکبار جهانی و صهیونیستها، مخصوصاً پس از جنگ جهانی دوم ایجاد کردند و اقتصاد جهان را در دست گرفتند و این نوسانات در خیلی از کشورها بالاخص کشور ما را ایجاد میکنند، با این اوصاف شرایط را باید به گونهای تنظیم کنیم که فشارها و تبعاتش و بر مردم کم شود. باید سیاست گذاری دقیق و کارشناسانه ای داشته باشیم. باید زمینه را چنان فراهم کنیم که واقعاً بتوانیم اشتغال ایجاد کنیم. ما الان در اوج جمعیت هستیم و با توجه به این رشد صعودی جمعیت تا 4 یا 5 سل آینده بایستی که بتوانیم مشکل را برطرف کنیم. لذا از این فرصت جمعیتی به خوبی باید استفاده کنیم.
پایان پیام/
نظر شما