از آغاز پیش فروش حضوری بلیت تا اجرای «ارثیه ایرانی» اکبر رادی

با پایان پیش فروش اینترنتی آثار سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، پیش فروش حضوری بلیت با در نظر گرفتن تخفیف 50 درصدی برای دانشجویان از 9 بهمن ماه به مدت سه روز در مجموعه تئاتر شهر آغاز می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان؛ با پایان پیش فروش اینترنتی بلیت آثار جشنواره سی ام تئاتر فجر و تحویل بلیت به خریداران در روزهای 7 و 8 بهمن ماه؛ پیش فروش حضوری بلیت آثار این دوره از جشنواره از روز 9 تا 11 بهمن ماه در مجموعه تئاتر شهر آغاز می شود.


بر این اساس، روز یکشنبه 9 بهمن ماه بلیت فروشی مختص دانشجویان است و با اعلام دبیرخانه سی امین جشنواره تئاتر فجر الویت خرید برای دانشجویانی است که پیش از این اقدام به ثبت نام و همکاری با ستاد برگزاری جشنواره را کرده اند.


دانشجویانی که پیش تر در کمیته دانشجویی سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر ثبت نام کرده اند، می توانند در روز یکشنبه 9 بهمن ماه از ساعت 10 تا 13 با مراجعه به گیشه بلیت فروشی مجموعه تئاتر فجر از تخفیف 50 درصدی بلیت آثار این دوره از جشنواره بهره مند شوند. همچنین عموم دانشجویان نیز می تواند در این روز از ساعت 13 تا 16 اقدام به خرید بلیت با تخفیف 50 درصد داشته باشند. شایان ذکر است که اولویت خرید با دانشجویان تئاتر و رشته های مرتبط هنری است.


همچنین عموم علاقمندان نیز می توانند در روزهای 10 و 11 بهمن ماه با مراجعه به گیشه مجموعه تئاتر شهر اقدام به خرید بلیت آثار سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر کنند.

 

نمایشگاه مسابقه عکس سی امین جشنواره تئاتر فجر در 5 استان کشور برپا شد
آثار مسابقه عکس تئاتر سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، عصر روز چهارشنبه 5 بهمن ماه در تهران و 5 استان کشور افتتاح شد.


نمایشگاه مسابقه عکس جشنواره سی ام تئاتر فجر در اولین روز این دوره جشنواره با حضور محمدعلی دشتگلی سرپرست اداره کل هنرهای نمایشی و جمعی از هنرمندان در گالری های نامی و بهار، خانه هنرمندان ایران با نمایش 61 اثر از 46 عکاس افتتاح شد. این در حالی بود که این نمایشگاه همزمان در 5 استان البرز، گلستان، کرمانشاه، لرستان و خراسان شمالی نیز برپا شد.


در این نمایشگاه که در محوطه مجموعه تئاتر شهر نیز برپا شده، آثاری از رضا موسوی، حسین علیزاده، فاطمه عرفانیان، شکوفه هاشمیان، میلاد پیامی، مهدی حسنی، مهدی آشنا، عاطفه آرانی، لیلی صدیق، امیر خدامی، حسین اینانلو، روزبه وطنخواه، ابوالفضل نسائی، ئاریز قادری، محمد محبی، مصطفی قاهری، مانی لطفی زاده، مهدی مصباحی، ابراهیم حسینی، سالار سالاری، هادی پناهی، مهناز میناوند، محمد شاه حسینی، امین امانت، مسعود بهروان،فرشید صفاری، موسی هاشم زاده، حسین اسکندر زاده، حسین موسوی فراز، عرفان غیاثی، محمد وفایی، یاسمن دغاغله، علی حداد اصل، مونا صدر فرید پور، تهمینه منزوی، شیوا خدابخش، منصوره قلیچی، مهرداد امینی، آرزو اتحاد، آزاده میرزایی، رضا قاسمی زرنوشه، اسحاق آقایی، لیلا ابراهیمی، علیرضا احمدی، عباس کوثری و مهرداد متجلی در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است.


این نمایشگاه تا 22 بهمن ماه در گالری نامی و بهار خانه هنرمندان ایران میزبان علاقمندان است و برگزیدگان این دوره در روز 19 بهمن ماه و در مراسم معرفی بهترین های تئاتر ایران معرفی خواهند شد. همچنین آثار برتر بخش مسابقه عکس سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در قالب کتاب نفیسی چاپ و همزمان با این مراسم رونمایی می شود.


یادآوری می شود سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به دبیری رحمت امینی از تاریخ 5 تا 22 بهمن سال جاری در تهران و استان های البرز، گلستان، کرمانشاه، لرستان و خراسان شمالی برگزار می‌شود.

 

نمایش تونسی «آخر بنی سراج» در سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر
نمایش تونسی «آخر بنی سراج» به کارگردانی حسن موذن، در سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر به روی صحنه خواهد رفت.


گروه تئاتر داوود نمایش «آخر بنی سراج» نوشته ادریس جابر و کارگردانی حسن موذن را همراه با بازی حلیمه داوود، سارا هلائوی، اقبال بن صلاح، انور آخور، طاهر عیسی، آیمن نخیلی و صدای محمد صالح مدنی، در بخش بین الملل جشنواره سی ام تئاتر فجر به روی صحنه می برد.


این نمایش روایتگر زندگی هاجر داستان نویس تونسی است که پس از تالیف سه داستان دیگر تمایلی به داستان نویسی ندارد. وی روزی در مسیر قصر الحمراء واقع در غرناطه اندلس، غریبه ای را می بیند و با افکار و خیالات او هم داستان می شود. آن غریبه نسخه ای خطی به هاجر می دهد که غزلی در آن نگاشته شده است. این غزل سرگذشت ابن حامد، آخرین بازمانده از خاندان بنی سراج را روایت می کند.


نمایش تونسی «آخر بنی سراج» طی سال گذشته و جاری در جشنواره بین المللی اف.ای.اس(2011)، جشنواره بین المللی کارتاژ(2011)، جشنواره ملی مهدیا (2011)، جشنواره ملی مِدنین(2011)، جشنواره بین المللی جی.تی.سی(2012) و... به اجرا در آمده است.


زُهرا اُئسلاتی طراح صحنه، جلیلا مدنی طراح لباس و حبیب جارمود طراح نور دیگر عوامل این نمایش هستند.

 

اجرای «ارثیه ایرانی» زنده یاد رادی در چهارمین روز جشنواره تئاتر فجر
سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در روز شنبه 8 بهمن ماه میزبان اجرای نمایشنامه «ارثیه ایرانی» زنده یاد اکبر رادی در بخش «رادیو تئاتر» این دوره از جشنواره است.


روز شنبه 8 بهمن ماه و در چهارمین روز از جشنواره سی ام تئاتر فجر، بخش های فجر استانی، رادیو تئاتر، نمایشنامه خوانی، کارگاه های آموزشی و همچنین اجراهای نمایش های آیینی، 22 برنامه برگزار خواهد شد.


بر همین اساس در بخش فجر استانی سی امین جشنواره تئاتر فجر، فردا شنبه 8 بهمن ماه نمایش «سفید برفی و هفت کوتوله، والت دیزنی1937» به نویسندگی و کارگردانی نصیر ملکی جو در تئاتر شهر کرج استان البرز به صحنه خواهد رفت.


در استان کرمانشاه نیز نمایش «ای قاصد سلطان غریبان مطلب آب» به نویسندگی و کارگردانی محسن رنجبر در مجتمع فرهنگی هنری انتظار اجرا خواهد شد. همچنین کارگاه «ماسک و پرسونا» با استادی برایان دالی و با حضور هنرمندان این استان برپا می شود. در استان لرستان نیز کارگاه «تئاتر شورایی مبتنی بر تئاتر اگوستو بوآل » با حضور علی ظفر قهرمانی نژاد برگزار خواهد شد.


در استان خراسان شمالی نمایش «مارخورده افعی شده» به نویسندگی و کارگردانی گلبرگ ابوترابیان به صحنه خواهد رفت و همچنین آخرین جلسه کارگاه «بیان و کارگردانی» گلبرگ ابوترابیان نیز در این روز برگزار خواهد شد.


استان گلستان نیز در چهارمین روز جشنواره سی ام تئاتر فجر، در شهر کردکوی میزبان نمایش «خواستن توانستن است» به نویسندگی و کارگردانی نگار نادری است. نمایش «خیمه شب بازی بارگاه سلیم خان» به کارگردانی سیاوش ستاری نیز میهمان شهر بندرگز است. همچنین در این شهر کارگاه آموزشی «خیمه شب بازی» با حضور شهرزاد مبرهن و سیاوش ستاری برگزار خواهد شد.


اما در بخش رادیو تئاتر فردا 8 بهمن ماه دو نمایش رادیویی در تالار استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران اجرا می شود. بر همین اساس از ساعت 15 نمایش «ارثیه ایرانی» به نویسندگی زنده یاد اکبر رادی و کارگردانی علی مست علی اجرا می شود. همچنین از ساعت 18 نمایش «چرخ دنده» به نویسندگی وفا مصطفی پورو کارگردانی رحمان قدمی از استان مازندارن اجرا خواهد شد. لازم به یادآوری است که آثار بخش رادیو تئاتر به صورت مستقیم از رادیو نمایش برای عموم علاقمندان نیز پخش می شود.


در بخش نمایشنامه خوانی سی امین جشنواره تئاتر فجر و در تالار کنفرانس مجموعه تئاتر شهر؛ شنبه 8 بهمن ماه از ساعت 30/15 نمایشنامه «و ما ویمپو بودیم» نوشته هانریش بُل با ترجمه و کارگردانی حمزه علی محمدی و از ساعت 30/17 نمایشنامه «کودکانه های من خداحافظ» به نویسندگی امیر لشکری و کارگردانی امیر حسین شفیعی با حضورعلاقمندان خوانش می شود.


اما در بخش کارگاه های آموزشی، روز شنبه کارگاه «بدن در سایه ها» یورگاس نانوریس نیز از ساعت 9 تا 13 در پلاتو شماره 1 تئاتر شهر برگزار خواهد شد. همچنین در سالن کنفرانس تئاتر شهر از ساعت 9 تا 30/13 کارگاه «خلاقیت بازیگر بین سنت و مدنیته، ماورای مرزهای فرهنگی» توسط استاد ژان – ماری پرادیر برگزار می شود. کارگاه «ارتباط تنفس و تصور» پاتریک رامیو در پلاتو تماشاخانه سنگلج از ساعت 9 تا 13 و کارگاه «میزانسن، افسانه شخصی اجراگر» رابینسون ساویتسکی نیز در کارگاه نمایش تئاتر شهر از ساعت 9 تا 13 برگزار می شود. همچنین نمایشگاه عکس نمایش «مرگ و زندگی مارینا آبراموویچ» به کارگردانی رابرت ویلسون با عکاسی امید هاشمی همه روزه از ساعت 16 تا 20 در سالن انتظار تماشاخانه ایرانشهر میزبان علاقمندان است.


بنابر گزارش پایگاه رسمی اطلاع رسانی سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر؛ در بخش اجرای نمایش های آیینی نیز نمایش «جهان زیر پای آیین ماست» به نویسندگی ایوب رحیمی و کارگردانی حسن سبحانی و باقر رمضان زاده از میناب، ساعت 16 و از ساعت 45/16 نمایش«دشت بلوط بنفشه» نوشته بهار لطافتیان و کارگردانی سید فریدون احمدی از سنندج در محوطه مجموعه تئاتر شهر اجرا می شوند.


لازم به یادآوری است بلیت آثار سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر به صورت اینترنتی و حضوری پیش فروش خواهد شد و این جشنواره به دلیل استقبال مخاطبان از پیش فروش اینترنتی، فروش روزانه بلیت در ایام برپایی جشنواره نخواهد داشت.


سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به دبیری رحمت امینی از تاریخ 5 تا 22 بهمن سال جاری برگزار می‌شود.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 102124

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha