به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شورای نگهبان، در رقابت علمی ایدهنگاری «بحران کرونا و مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰» که در دو نوبت صبح و بعدازظهر امروز با همکاری بنیاد ملی نخبگان و مراکز علمی و پژوهشی کشور به صورت مجازی برگزار شد، بیش از ۴۰ گروه سه تا پنج نفره، ایدهها و طرحهای پژوهشی خود در این خصوص را از طریق ویدئوکنفرانس ارائه کرده و داوران حاضر در پژوهشکده شورای نگهبان آنها را بررسی و ارزیابی کردند.
اعضای گروههای ارائهکننده طرحهای پژوهشی از رشتهها و گرایشهای مختلف اعم از پزشکی، حقوقی، علوم سیاسی، فناوری اطلاعات (IT)، مهندسی نرمافزار، امنیت شبکه، مدیریت و سیاستگذاری عمومی و... هستند که به ارائه راهکارهای ممانعت از تأثیر کرونا در مشارکت انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ پرداخته و ایدههای خود را ارائه کردند.
داوران حاضر در این دوره از رقابت علمی نیز جمعی از متخصصین و اساتید حوزههای حقوقی، فنی، مهندسی و پزشکی از جمله ذوالفقارزاده عضو هیأت علمی گروه مدیریت دانشگاه تهران و مشاور بنیاد ملی نخبگان، حمید بهروزی عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریف، مهدی عبدالحمید عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران، هادی خانمحمدی عضو هیأت علمی دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی، میرزا بابائی کارشناس IT مرکز پژوهشهای مجلس، حسین باباییمجرد عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، سلیمه گوهرینژاد و صالحه مرتضوی از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، سجاد موسوی مدیر گروه سیاستگذاری سلامت ایتان، حامد نیکونهاد عضو هیأت علمی گروه حقوق دانشگاه قم و تعداد دیگری از اساتید دانشگاههای معتبر کشور این ایدهها و طرحهای پژوهشی ارائه شده را مورد ارزیابی قرار دادند.
براساس این گزارش، «چالشهای قانونی و حقوقی در برگزاری انتخابات»، «چالشهای انتخابات الکترونیک»، «چالشهای نحوه ساماندهی حوزههای رأیدهی» و «چالشهای نحوه رعایت پروتکلهای بهداشتی» از محورها و چالشهای این رقابت علمی است که پس از داوری، ایدههای برتر انتخاب شده و به ارائهکنندگان این ایدهها جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
همچنین از دیگر ویژگیهای این رقابت علمی، اعطای امتیاز نخبگانی از سوی بنیاد ملی نخبگان به تیمهای برتر و همچنین انعقاد قرارداد مشاوره با تیمهای برتر در طرح پژوهشی مطالعات انتخابات میباشد.
نظر شما