به گزارش خبرگزاری شبستان از بوشهر، عبدالحسین آل محمد، معاون اداری مالی ستاد عالی کانون های مساجد کشور، ظهر امروز ( 6 بهمن) در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه بوشهر، گفت: توسعه این کانونها در روستاها برای این ستاد یک تکلیف است و به همین دلیل در مجموعه ستاد دفتری برای برنامهریزی و اجرای برنامههای توسعه فرهنگی در روستاها و عشایر ایجاد و فعال شده است.
وی افزود: هم اکنون چهار هزار کانون فرهنگی و هنری مساجد در روستاها داریم.
معاون اداری مالی و مسئول امور استانهای ستاد عالی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور گفت: تا پایان برنامه پنجم توسعه حداقل باید 25 درصد مساجد کشور کانون فرهنگی و هنری داشته باشند.
آل محمد اظهار داشت: هم اکنون 80 هزار مسجد در کشور وجود دارد که این تعداد در سالهای آینده بیشتر نیز میشود و باید 23 هزار کانون فرهنگی هنری مساجد در کشور ایجاد کنیم.
وی افزود: پیش از دولت نهم 2 هزار و 400 کانون فرهنگی هنری مساجد فعال بود که با توجه ویژه دولتهای نهم و دهم به این مقوله امروز بیش از 12هزار و 300 کانون فرهنگی هنری فعال در مساجد کشور داریم که با نگاه فرهنگی دولت این تعداد تا پایان برنامه پنجم باید به 15 هزار کانون برسد.
آل محمد ادامه داد: همچنین حدود 10 هزار کتابخانه دارای مخزن و حدود 600 کانون تخصصی فعال داریم.
معاون ستاد عالی کانونهای فرهنگی مساجد کشور با تقدیر از توجه و حمایت دولت در این زمینه، یادآورشد: باتوجه به حرکت جهشی رشد و ارتقای کانونهای مساجد، نیازمند توجه بیشتر مسئولان در این زمینه هستیم.
وی با اشاره به ظرفیتهای استان بوشهر در این حوزه، بیان کرد: باتوجه به ظرفیتهای بالای استان بوشهر، انتظار است مسوولان استانی از این کانونهای حمایت بیشتری داشته باشند.
معاون ستاد عالی کانونهای فرهنگی مساجد کشور گفت: امیدواریم از محل بودجههای استانی بتوانیم مشکلات کانونها را در استان بوشهر مرتفع کنیم.
پایان پیام/
نظر شما