به گزارش خبرگزاری شبستان، مدیرعامل بانک کشاورزی با اشاره به خط اعتباری ویژه خرید نهاده ها در قالب کارت خرید نهاده از پرداخت بیش از۴۰۰ میلیارد تومان درقالب کشاورزکارت خبر داد. خدارحمی در این نشست اظهار داشت: مبلغ ۲ هزار میلیارد تومان با نرخ ترجیحی ۱۲ درصد تامین اعتبار شده که تاکنون ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار در اختیار کشاورزان قرار گرفته است. وی افزود: در حال حاضر این کارت در اختیار گندمکاران، کلزاکاران، زارعان چغندر پاییزه و طیفی از محصولات زراعی استراتژیک برای خرید کودهای فسفاته ، پتاسه ،کود اوره ، سم علف کش و بذر قرار می گیرد.
وی سپس به مشارکت بانک کشاورزی در فعالیت های پیشگیرانه و مقابله با ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: ۱۵۰ میلیارد تومان تسهیلات برای تامین تجهیزات لازم برای ساخت واکسن کرونا در اختیار موسسه رازی قرار داده ایم که خوشبختانه این واکسن در مراحل نهایی قرار دارد.
خدارحمی درباره نقش کلیدی بانک کشاورزی در واردات نهاده های اساسی در شرایط تحریم اظهار داشت: در شرایطی که کشور در مضیقه ارزی و تنگناهای شدید در زمینه تامین ارز برای واردات در اثر تحریمهای ظالمانه قرار داشت، بانک کشاورزی یکی از بانک های اصلی برای واردات نهادههای اصلی بود. در این میان سختیها و نوساناتی به خاطر تحریم های ظالمانه وبدعهدی ها به وجود آمد و مشکلاتی ایجاد شد که برای رفع این ها و تامین نقدینگی، ما مقادیر بیشتری در اختیار شرکتهای عامل از جمله شرکت پشتیبانی امور دام قرار دادیم. همچنین سقف سرمایه در گردش مرغداری ها را افزایش دادیم و در زمینه کود هم به شرکت خدمات حمایتی امسال تسهیلات بیشتری داده ایم.
وی سپس به اقدامات حمایتی این بانک از بدهکاران آسیب دیده از کرونا پرداخت و گفت: در زمینه امهال بدهکاران آسیب دیده از کرونا در اوایل سال جاری سه ماه کلیه تسهیلات قرضالحسنه و بدهی کسب و کارهای آسیب دیده نظیر مرغداری های گوشتی و گلخانههای گل شاخه بریده را امهال کردیم . همچنین در چارچوب مصوبات شورای پول و اعتبار، تسهیلاتی برای آن ها فراهم کردیم . مشارکت در پرداخت تسهیلات یک میلیون تومانی به دو میلیون خانوار واجد شرایط و همراهی با بدهکاران در وصول اقساط ، از دیگر اقدامات بانک کشاورزی بوده است.
خدارحمی در ادامه به اهمیت حمایت هم زمان از واحد های خرد و کلان اشاره و تصریح کرد: حدود ۹۰ درصد تسهیلات پرداختی ما زیر ۱۰۰ میلیون تومان است که از لحاظ مبلغ ۳۶ درصد کل پرداخت هاست و تنها ۱۰ درصد پرداخت ها کلان و بالای ۱۰۰ میلیون تومان است.
وی با اعلام این مطلب که در سه سال اخیر تاکید ویژهای بر کاهش پرداخت خارج از بخش و تمرکز بر پرداخت در بخش کشاورزی داشته است، افزود: از ۵۴۵ هزار میلیاردریال تسهیلات پرداختی در ۱۰ ماهه سال جاری، ۴۵۷ هزار میلیارد ریال معادل ۸۸.۶ درصد به بخش کشاورزی پرداخت شده است.
نظر شما