به گزارش خبرگزاری شبستان از بوشهر، محمد حسین جهانبخش، استاندار بوشهر، پیش از ظهر امروز(6بهمن) در دیدار با معاون ستاد عالی کانون های مساجد کشور گفت: انقلاب ما فرهنگی است و رویکرد فعالیتها نیز باید فرهنگی باشد هرچند در طول سالهای بعد از انقلاب رویکرد ما عمرانی بوده است.
وی با بیان اینکه مساجد قرارگاه عملیاتی علیه جنگ نرم دشمن است، افزود: امروز کانون حمایت از نظام و انقلاب در مساجد شکل گرفته است و مساجد همیشه هستههای مبارزاتی بودهاند.
جهانبخش ادامه داد: مساجد و کانونها هستههای مقاومت و عملیات هستند و توسعه، تقویت و تجهیز آنها ضروری و مهم است.
وی اضافه کرد: در استان بوشهر زمینههای فعالیت در این حوزه بیشتر است و باتوجه به رویکرد دینمداری مردم این استان لازم است در این عرصه کار بیشتری شود.
استاندار بوشهر با اشاره به اهمیت منطقه پارس جنوبی در این عرصه یادآور شد: باتوجه به وجود خرده فرهنگیهای مختلف و متعدد در این منطقه، توسعه کانونهای مساجد در پارس جنوبی ضروری است.
جهانبخش بیان کرد: وجود خرده فرهنگها در این منطقه یک آسیب است که اگر مورد توجه قرار بگیرد و فعالیتهای فرهنگی متناسب انجام شود، این آسیب به یک فرصت تبدیل میشود.
وی تصریح کرد: از کانونهای فرهنگی و هنری مساجد برای ارتقا و توسعه فعالیتهای آنان در استان حمایت میکنیم.
استاندار بوشهر یادآور شد: باتوجه به مشکلات مالی این کانونهای در نشستهای هیئت نظارت کانونهای فرهنگی هنری استان، مسئله اعتبارات کانونها را پیگیری میکنیم.
جهانبخش گفت: اقدامات و برنامههای جزیرهای در حوزه فرهنگی به ما آسیبهای فراوانی زده است و باید با تمرکز این فعالیتهای از بروز آسیب در این حوزه جلوگیری کنیم.
آل محمد، معاون اداری کالی ستاد عالی کانون های مساجد کشور هم با اشاره به رشد چشمگیر کانون های مساجد در دولت نهم و دهم گفت: هم اکنون بیش از 12 هزار کانون فعال در کشور داریم و پیش بینی می شود تا پایان امسال این تعداد به 15 هزار باب افزایش یابد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بالغ بر سه هزار و 100 کتابخانه مخزن دار از حمایت ستادعالی برخوردار هستند، بیان کرد: با فعالیت 6 هزار کتابخانه باز تا پایان سال 90، در مجموع 9 هزار کتابخانه در مساجد کشور تحت حمایت قرار می گیرند.
آل محمد استمرار برنامه های آموزشی و پژوهشی، رعایت عدالت فرهنگی با رویکرد توجه به روستاها، درجه بندی کانون ها، اهتمام به ترویج سیره نبوی و علوی و تکریم فعالان مساجد را از دیگر سیاست های تدوینی اعلام کرد.
وی همچنین با اشاره به ماده 6 قانون برنامه پنجم توسعه کشور در خصوص راه اندازی کانون در حداقل 25 درصد مساجد کشور تا پایان برنامه، بیان کرد: در حال حاضر بالغ بر 12 هزار و 500 کانون در مساجد کشور فعال است که امیدواریم تا پایان این برنامه به تعداد مورد نظر دست یابیم.
آل محمد با اشاره به نقش و ظرفیت های عظیم کانون های مساجد، کانون های فرهنگی و هنری مساجد را یکی از پایگاه های بزرگ انقلاب دانست.
پایان پیام/
نظر شما