به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، آیت الله «سید علیرضا عبادی» امروز (۷ بهمن) در نشست جداگانه با آقای خسروی نماینده مردم شریف بیرجند، درمیان و خوسف و آقای نخعی نماینده مردم شریف نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در صورت اصلاح قوانین انتخابات ریاست جمهوری و شوراها، کارها آسان تر خواهد شد و بسیاری از مشکلات کشور با قوه قضائیه، مجلس و دولت تازه نفس حل خواهد شد که یک ضرورت بسیار ارزشمند است.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به اینکه دفتر نماینده ولی فقیه مشکلات مردم را بررسی و برای حل، به دفتر مجمع نمایندگان استان ارائه می دهد، افزود: نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی هم می توانند مواردی را که ما می توانیم به حل آن کمک کنیم، به دفتر ارسال کنند.
آیت الله عبادی ادامه داد: برای نمایندگان مجلس، چهار عنوان شامل حوزه شخصی، حوزه انتخابیه، استان و کشور مطرح است، نماینده مجلس در صورتی موفق است که بخش خاص خودش را خط بگیرد و منافع شخصی برای او مطرح نباشد، چون نسبت به مردم متعهد شده و خود را وکیل مردم قرار داده است.
وی افزود: باید آنچه در مسائل سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، خیر مردم در آن است را انجام دهد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی خراسان جنوبی اظهار کرد: در حوزه های انتخابیه سطح کشور هیچ شخص و نهادی حتی دولت و قوه قضائیه به اندازه نماینده آن حوزه انتخابیه از آن منطقه و جزئیات آن اطلاع کامل ندارد؛ به همین دلیل مردم منطقه از او توقعاتی دارند.
آیت الله عبادی ادامه داد: نماینده مجلس با توجه به اشرافی که نسبت به مسائل حوزه انتخابیه دارد، کارشناس واقعی در این مسئله است و خود را موظف می داند تا نیازهای مردم را منعکس و پیگیری و از آنها دفاع کند.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به جایگاه مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: طبعا مردم استان توقعاتی از نمایندگان در جهت رفع مشکلات و مسائل دارند و هدف از تشکیل مجمع نمایندگان هم این است که منتخبین آنان در مجلس با همدیگر مشکلات منطقه و استان را بررسی، کارشناسی و جمع بندی کنند و در هر بخشی که می خواهند ورود پیدا کنند، جمعی وارد می شوند؛ زیرا آن کاری که به صورت جمعی می شود انجام داد فرد به تنهایی نمی تواند به نتیجه برساند.
آیت الله عبادی گفت: اگر مشکلات کشور بخواهد حل شود نمایندگان باید همانطور که در سطح استان و در مجمع همسو و هم جهت هستند، باید در مجلس هم با یکدیگر همسو باشند و از چیزی که از نظر کارشناسی صحیح است پشتیبانی کنند، اصولا در اسلام و بر اساس آیات و روایات در دین و عقل اصل مطلب برای پیدا کردن نظر بهتر، مشورت کردن است.
وی افزود: مجلس و قوه قضائیه برای حل مشکلات سنگ تمام می گذارند، ولی متاسفانه همسویی(قوه مجریه) وجود ندارد، آنچه که اهمیت دارد این است که مردم چه نوع قوه مجریه را برای خودشان انتخاب کنند.
امام جمعه بیرجند با اشاره به اینکه متاسفانه علیرغم تصویب قوانین متعدد، اما گاهی مسئولان مصوبات، اجرا نمی کنند، ادامه داد: دو سال قبل دشمن برای براندازی نظام زمان بندی کرده بود که همه افراد دخیل در آن به رسوایی کشیده شدند.
آیت الله عبادی تصریح کرد: دشمن به خیال خود با شهادت سردار سلیمانی خواست در جامعه شوک منفی ایجاد کند، اما نتیجه کاملا برعکس بود و حضور مردم در صحنه طوری بود که گویی تولد جدیدی برای نظام و انقلاب رخ داد.
وی با اشاره به اینکه شرایط در سطح جهان، منطقه و کشور، امیدوار کننده است، گفت: اما التهاب هایی در جامعه القا می شود که همه آنرا تجربه کرده اند و دولت هم راهکار آن را از همه بهتر می داند.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با انتقاد از عدم نظارت بر منابع ارزی کشور، گفت: متاسفانه منابع ارزی کشور در اختیار افرادی قرار می گیرد که یا آنرا برای کشور و مردم هزینه نمی کنند و یا هم آنرا صرف خرید غذای سگ، گربه، عروسک و اسباب بازی می کنند.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با انتقاد از عدم نظارت بر تأمین کالاهای اساسی مردم در استان، گفت: برای یک نمونه از هزاران مورد، همین روزها در خراسان جنوبی مسئله روغن آنقدر افتضاح بوده که نه تنها در شبکه خاوران بلکه در شبکه سراسری، خراسان جنوبی را مطرح کرد، که همه برای روغن رفتند صف بستند.
آیت الله عبادی تصریح کرد: اینکه مسئولان بگویند در تامین کالاها مشکلی وجود ندارد و به بازار تزریق می شود، اما از طرف دیگر در زیرزمین ها دپو می شود و به دست مردم نمی رسد، علاوه بر آثار منفي اقتصادی و معیشتی، آثار منفی فرهنگی هم به دنبال خواهد داشت.
وی در ادامه با پیشنهاد اینکه باید برای هر کالای اساسی دو نرخی کالابرگ تهیه شود، خاطر نشان کرد: اگر کالابرگ تهیه و در اختیار مردم قرار بگیرد، دیگر کسی نگران تامین یا گرانی کالاهای اساسی نخواهد بود و به دلیل فرصت خرید، برای این کالاها صف خرید تشکیل نخواهد شد. اما متاسفانه دولت سهمیه هایی مثل کارت بنزین که وجود داشت را هم لغو کرد که این موضوع قاچاق گسترده بنزین را به دنبال داشت، فتنه بنزین چه آثار مخربی را برای کشور به دنبال داشت و جان چند نفر را گرفت؟ اما چه کسی جوابگو است؟
آیت الله عبادی با اشاره به اینکه بسیاری از گرانی ها زائیده عدم نظارت سیستم نظارتی است، گفت: حضور برخی دستگاه های نظارتی در بازار، بیشتر جنبه نمایشی دارد چرا که پس از خروج آنها فروشنده دوباره می تواند گرانفروشی کند.
وی تصریح کرد: از طرف دیگر، گرانفروشی و در مقابل آن جریمه فلان دستگاه نظارتی، منشا درآمدی برای دولت شده است؛ چرا که اگر فروشنده ای گرانفروشی کند هزینه آن از جیب مردم می رود، اما اگر فروشنده جریمه شود، این پول به حساب دولت می رود و نفعی برای مردم ندارد. در واقع این پول غیرمستقیم از جیب مردم به جیب دولت می رود.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی با اشاره به نقش مجلس شورای اسلامی، گفت: حالا که دولت این همه بی دردی نسبت به مشکلات می کند، نمایندگان مجلس بایستی از دولت بخواهند تا به فکر حل مسائل مردم باشند.
آیت الله عبادی یادآور شد: مجلس جایگاه نظارتی دارد، لذا باید یک گام دلسوزانه بردارد، اصلاح و بروز رسانی برخی از قوانین امری ضروری است چرا که برخی از مجازات هایی که برای جرائم در نظر گرفته می شود، اصلا بازدارنده نیست، مثلا در قبال گران فروشی جریمه بسیار ناچیزی از 10 سال گذشته تصویب شده و قرار دارد که طرف به راحتی آن را پرداخت می کند و به گران فروشی خود ادامه می دهد خوب می تواند یک مصوبه ای داشته باشد که بازدارنده باشد و متناسب زمان باشد.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه مجلس فعلی، آرمان های درستی دارد که ما را امیدوار کرده است، گفت: ثمره دوران سخت و تلخ این است که در مردم بصیرت ایجاد می کند و سبب می شود تا مردم بین خوب و بد فرق بگذارند. اگر مردم هر چهار سال یک بار که رأی می دهند، انتخاب درست و کارشناسی شده ای داشته باشند، قطعا در آینده با مشکلات کمتری مواجه خواهند بود.
وی در پایان گفت: این فرصت را که در اختیارتان قرار گرفته است را غنیمت بشمارید و قبل از همه چیز سلیقه خودتان را حذف کنید و بنشینید، با هم فکر کنید، پیش بینی کنید و در این چهار سال خودتان را وقف مردم کنید.
نظر شما