به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، دادستان عمومی و انقلاب تبریز، در نخستین نشست کارگروه حمایت از حقوق کودکان شمالغرب کشور در محل تالار شمس تبریزی دانشگاه آزاداسلامی تبریز با بیان اینکه 97درصد از وظیفه پیشگیری از جرم به خارج از دستگاه قضایی و نیروی انتظامی مربوط می شود، گفت: برخی از دستگاه ها که مجری امر خطیر پیشگیری از جرم هستند، بایستی به وظایف خود را در این مسیر عمل نمایند.
موسی خلیل الهی با بیان اینکه موضوع کودک آزاری نسبت به گذشته در تبریز کاهش یافته است، افزود: در حال حاضر حقوق کودکان با توجه به اقدامات انجام پذیرفته در جامعه، بیشتر رعایت می شود.
دادستان عمومی و انقلاب تبریز با بیان اینکه نبایستی مسائل مربوط به کودکان را قضایی و پلیسی کرد، افزود: بخش اعظمی از مسائل مرتبط با حقوق کودکان، اجتماعی بوده و بایستی تلاش کنیم تا با فرهنگ سازی در جامعه به سمت رعایت صحیح حقوق کودکان گام برداریم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر برخی از کارتون ها، کودکان را به سمت عمل مجرمانه سوق می دهند، افزود: برنامه های کودکی که در دهه شصت از تلویزیون پخش می شد آموزنده، خانوادگی و در راستای پیشگیری از جرم بود، ولی متاسفانه درحال حاضر کیفیت برنامه های کودک و نوجوان در حدی نیست که نیاز بچه های امروزی را تامین کند.
خلیل الهی با بیان اینکه در این برنامهها به دلیل ضعف پشتوانه فکری، بهداشت روانی کودک مورد توجه قرار نمیگیرد موضوعات به کار گرفته در برنامههای کودک سیما را نامناسب ارزیابی کرد و افزود: افزایش رفتارهای خشونت بار در کودکان و نوجوانان پس از دیدن برنامه های غیرواقعی، خیال پردازانه و محرک صداوسیما بسیار شدید بوده و ایندسته از کودکان و نوجوانان پس از تماشای برنامه های خشونت آمیز از تلویزیون، رفتارهایشان خشونت آمیزتر می شود.
وی با بیان اینکه قوه قضائیه به وظایف خود در راستای عمل به اصل یکصد و پنجاه و ششم در رابطه با اقدام مناسب برای پیشگیری از وقوع جرم و اصلاح مجرمین جامه عمل پوشیده است، ادامه داد: رئیس قوه قضائیه در این مسیر به ایجاد معاونت پیشگیری از جرم مبادرت نموده است که از طریق این معاونت اقدامات درخور توجهی در کشور جهت پیشگیری از جرم صورت پذیرفته است.
پایان پیام/
نظر شما