به گزارش خبرگزاری شبستان از لرستان، حجت الاسلام مرتضی محمدیان، مدیرکل اوقاف و امور خیریه لرستان، در گردهمایی هیئتامنا و خدام مساجد و بقاع متبرکه لرستان در شهرستان پلدختر، گفت: سنت حسنه وقف بایددر جامعه نهادینه شود.
وی با اشاره به احادیثی در خصوص وقف، افزود: گسترش فرهنگ وقف تمام خلاءهای مادی و معنوی کشور را پر میکند.
حجت الاسلام محمدیان با بیان اینکه وقف یکی از ارکان تمدن اسلامی است، اظهار داشت: وقف بهترین و بیمنت ترین نوع کمک هاست و از نظر اسلام وقف راه گشایی برای رفع محرومیت های مادی و معنوی جامعه است.
وی وقف را یکی از وظایف شرعی و اخلاقی مردم برشمرد و عنوان کرد: اساس و بنای وقف در زمان پیامبر اسلام(ص) گذاشته شد و انقلاب اسلامی نیز این سنت حسنه را به زیباترین شکل احیا کرد چرا که وقف صدقه جاریهای است که اگر با خلوص نیت صورت بگیرد آثار و برکات دنیوی و اخروی فراوانی دارد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان لرستان بیان داشت: خوشبختانه فرهنگ وقف در جامعه ما جایگاه مناسبی دارد، اما باید با ساماندهی و برنامهریزی مناسب، نیتهای خیران را در مسیری قرار داد که بخشی از مشکلات جامعه برطرف شود.
حجتالاسلام محمدیان با اشاره به اهمیت و نقش منحصر به فرد بقاع متبرکه و حرم مطهر امامزادگان(ع) در هدایت فکری و معنوی جامعه، بر لزوم توسعه همه جانبه امکانات رفاهی و فرهنگی شایسته در اماکن مقدس مذکور تأکید کرد و ااذعان داشت: امامزادگان بهعنوان قطب مهم فرهنگی از دیگر سرمایههای سازمان اوقاف و امورخیریه هستند.
اصغر قهرمانی، بخشدار مرکزی پلدختر نیز در این جلسه با اشاره به وجود اماکن و بقاع متبرکه در این شهرستان، گفت: وجود فضای کافی و نیز حضور مردم در این اماکن، ظرفیت خوبی برای فعالیتهای فرهنگی و مذهبی است که باید از این ظرفیت استفاده شود.
وی با بیان اینکه وقف جزء اعمال حسنهای است که اجرای آن موجب احیای بسیاری از ارزشها و حذف آسیبهای اجتماعی میشود، تصریح کرد: یکی از اقدامات اساسی نظام اسلامی احیای نیت خیر واقفین است که این خدمت بزرگ به عهده اوقاف و امور خیریه است.
بخشدار مرکزی پلدختر اظهار داشت: زائرسرای امامزاده احمد پلدختر که از نوادگان امام موسی کاظم(ع) است با 55 باب 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اسکلت فلزی ساختمان اداری این بقعه نصب شده و پارکینگ آن احداث شده است.
قهرمانی، پرداخت نبود آب و برق را از مشکلات بقعه امامزاده احمد عنوان کرد و افزود: هم اکنون با کمک اداره کل اوقاف و امور خیریه و توسط خیر پلدختری به محل این امامزاده با تانکر سیار آبرسانی می شود.
وی اذعان داشت: در این راستا اداره برق پلدختر و استان خوزستان برای حل مشکل اعلام آمادگی کرده و در آینده نزدیک مشکلات آب و برق بقعه امامزاده احمد حل می شود.
پیشینه، امامزاده شاه احمد که به گویش محلی به آن شااحمد می گویند بهعنوان یک جاذبه گردشگری مذهبی، از جایگاه خاص و ویژه ای در میان مردم استانهای غربی کشور از جمله خوزستانیها، لرستانیها و ایلامیها برخوردار است.
این امامزاده همچون نگینی مرصع بر چکاد ارتفاعات کبیرکوه و در منطقه سخت گذر و بر فراز ارتفاع یک هزار و 610 متری کبیرکوه در ضلع جنوب غربی دهستان پاعلم واقع شده است.
به رغم سختی محور تردد این امامزداه، اما همیشه در ایام تعطیلات سال به ویژه نوروز، جمع زیادی از گردشگران برای زیارت این مکان مقدس به این ارتفاعات سفر می کنند.
پایان پیام/
نظر شما