از استمرار کمک مومنانه مسجدی‌ها تا ضرورت بصیرت‌افزایی درباره انتخابات ۱۴۰۰ از دهه فجر

ائمه جماعات مساجد مناطق ۱۳ و ۱۴ تهران در نشستی بر لزوم استمرار کمک مومنانه مسجدی‌ها به نیازمندان همسو با توصیه‌های مقام معظم رهبری در این زمینه و همچنین ضرورت آغاز بصیرت‌افزایی درباره انتخابات ۱۴۰۰ از دهه فجر انقلاب اسلامی تاکید کردند.

خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون های مساجد: خدمت ماندگار مساجد در دوره کرونا اعم از مقابله با این ویروس و کمک مومنانه به آحاد نیازمندان، حتما نیازمند برگزاری جلسات هماهنگی و مشورتی بوده است که در همین راستا ائمه جماعات مساجد مناطق 13 و 14 تهران با رفع بسیاری از ممنوعیت های مربوط به کرونا طی چند هفته اخیر، در مسجد انصارالحسین (ع) (واقع در تهران، خیابان پیروزی، خیابان پنجم نیروی هوایی) دور هم نشستند و درباره مهم ترین برنامه ها و اولویت های مساجد سخن گفتند.

 

مساجد شناسایی نیازمندان جدید را با جدیت دنبال کنند

آنچه در این نشست بیشتر به چشم می آمد، تاکید همه حضار بر لزوم استمرار کمک مومنانه مساجد به نیازمندان و ضرورت شناسایی نیازمندان جدید است. حجت الاسلام «سید هاشم حمیدی» عضور هیئت موسس و شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز کشور در این باره گفت: متاسفانه گروه های جدیدی از مردم در دوره شیوع ویروس کرونا دچار مشکلات اقتصادی شدند که آبرومند نیز هستند و خطر آن می رود که از هدف گزاری مساجد و گروه های جهادی و بسیجی برای دریافت کمک ها دور بمانند لذا مساجد در ادامه عمل خود به توصیه مقام معظم رهبری درباره رزمایش مواسات و همدلی، باید راهکاری دقیق درباره این دسته از افراد بیندیشند.

 

این مدرس سابق خارج فقه و اصول حوزه علمیه تهران افزود: یکی از گروه هایی که در دوره شیوع ویروس کرونا بسیار متضرر شدند روحانیون هستند، زیرا با تعطیل شدن بسیاری از فعالیت ها و برنامه های دینی از جمله نماز جماعت در مساجد، ادارات، دانشگاه ها و هیئت های مذهبی، این گروه دچار مشکل زیادی در حوزه معیشتی شدند که مساجد باید با تدبیری و با حفظ حرمت و شانیت این عزیزان برای دستگیری از آنان چاره اندیشی کنند.

 

استفاده از ظرفیت خیران محلات برای کمک مومنانه به خانوادههای محروم

بررسی راهکارهای جمع آوری کمک ها برای استمرار کمک مومنانه هدف دیگر از برگزاری نشست هم اندیشی ائمه جماعات مساجد مناطق 13 و 14 تهران بود که حجت الاسلام عبدالحمیدی، امام جماعت مسجد لیله القدر منطقه تهران نو، خیابان ابوریحان، در این باره گفت: یکی از کارها شناسایی افراد متمول در هر منطقه از جمله کارخانه داران و ارائه دقیق و آبرومند درخواست کمک به آنها برای خدمت رسانی به نیازمندان است.، ضمن اینکه می توان از ظرفیت خیران ثروتمندی که سال ها با مساجد در ارتباط هستند برای کمک به روحانیون و طلاب نیز استفاده کرد.

 

موضوع بعدی که در نشست هم اندیشی ائمه جماعات مساجد مناطق 13 و 14 تهران مطرح شد، لزوم روشنگری مساجد در نقد رفتارهای تخریبی است که اثرات مخربی در فرهنگ دینی و باورهای انقلابی جامعه دارد،که حجت الاسلام میرباقری از استادان حوزه علمیه تهران در این ارتباط گفت: رعایت اخلاق از سوی مسئولان بسیار مهم تر از سایرین است زیرا مردم به ویژه در جامعه دینی، آنان را الگوی خود قرار می دهند.

 

حجت الاسلام «هاشمی» امام جماعت مسجد حضرت علی بن ابی طالب (ع) میدان چهار گوش سی متری نیروی هوایی در همین ارتباط اظهار کرد: برگزاری مستمر درس اخلاق در مساجد به ویژه هرچه به انتخابات نزدیک می شویم می تواند بهترین راهکار برای خنثی سازی طرح این گونه سخنان ناشایست باشد.

 

ضرورت شروع بصیرتافزایی درباره انتخابات 1400 از دهه فجر انقلاب اسلامی

همین سخن موجب شد نشست هم اندیشی ائمه جماعات مساجد مناطق 13 و 14 تهران به سمت و سوی انتخابات 1400 برود و بر این موضوع تاکید شود که دشمن تلاش زیادی برای حضور کم رنگ مردم در این انتخابات می کند و در همین ارتباط از حربه اقتصادی و افزایش قیمت ها سوء استفاده خواهد کرد. حجت الاسلام «احمد حاجی آبادی» عضو شورای سیاست گذاری دفتر جامعه روحانیت مبارز در شرق تهران در این ارتباط گفت: اگر ائمه جماعات مساجد غفلت کنند و از هم اکنون به خوبی درباره انتخابات 1400 روشن گری نکنند حتما ضربه مهلکی از دشمن دریافت می کنیم. بنابراین مسجدی ها و بسیجیان مساجد باید به صورت جدی در این زمینه ورود کنند تا هم شاهد مشارکت بیشتر مردم در انتخابات باشیم و هم افراد شایسته و صالح وارد انتخاب شوند زیرا آینده کشور نتیجه همین تصمیم گیری ها و انتخابات است.

 

حجت الاسلام مصطفوی در این ارتباط گفت: دهه فجر انقلاب اسلامی می تواند نقطه آغاز فعالیت جدی مساجد برای انتخابات به ویژه تبیین شاخص های انتخاب درست و حضور حداکثری مردم در این انتخابات باشد.

 

به گزارش شبستان، ائمه جماعات حاضر در این نشست بر برگزاری مستمر چنین نشست هایی البته با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی تاکید کردند و گفتند که تهدید کرونا موجب احیای بسیاری از کارکردهای مساجد شد که شکل گیری نهضت خدمت رسانی به نیازمندان و دایر شدن مراکز و ایستگاه های درمانی و بهداشتی در مساجد از نتایج آن است بنابراین باید با تمام توان این کارکردها را حفظ و به این صورت نقش مساجد در مدیریت جامعه را تقویت کرد.

 

کد خبر 1019249

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha