پایه های نادرست اسلام هراسی در رسانه های غرب / ماشین دروغ سازی ضد مسلمانان همچنان کار می کند

از ۱۱ سپتامبرافراد خاص و رسانه های غربی اسلام هراسی را به یك صنعت مبدل کرده و مسلمانان را برای پیشبرد برنامه های خود بدنام کردند.

خبرگزاری شبستان،جهان اسلام: اگرچه احساسات ضد مسلمان به طور حتم مدت ها قبل از سال 2001 وجود داشته است  اما حملات تروریستی 11 سپتامبر و واکنش به آنها موجب تشدید جنبش های ضد مسلمان شد و این فرضیه به وجود آمد که اسلام در ذات خود خشن است و یا اینکه مسلمانان به تروریسم گرایش دارند.

 

«اكونو تایمز» در مقاله «پایه های نادرست اسلام هراسی در رسانه های غربی » نوشت : از 11 سپتامبرافراد خاص اسلام هراسی را به یک صنعت مبدل کرده و مسلمانان را برای پیشبرد برنامه های خود بدنام کردند.

 

شعارهای «مارک اشتاین» نویسنده محافظه کار کانادایی نمونه ای از اسلام هراسی راست گرایانه است. به عنوان مثال ، اشتاین ادعا می کند که بیشتر مسلمانان یا نسبت به مرگ جوامعی که در آن زندگی می کنند بی تفاوت هستند.

 

 به همین ترتیب « گیرت وایلدرز» ، سیاستمدارو پوپولیست راستگرای هلندی از قرآن به عنوان منبع الهام و توجیه نفرت ، خشونت و تروریسم در جهان ، اروپا و آمریکا یاد می کند.

 

 «داگلاس موری» ، مفسر سیاسی محافظه کار انگلیس نیز پیشنهاد می کند که برای کاهش تروریسم در این کشور باید اسلام را کمرنگ تر کرد.

 

مفسران برجسته چپ گرا نیز در کلیشه های ترسناک همتایان محافظه کار خود در مورد اسلام و مسلمانان سهیم هستند. به عنوان مثال « سم هریس » متخصص مغز و اعصاب آمریکایی مدعی است که بین آموزه های اسلام و تروریسم مسلمانان رابطه مستقیمی وجود دارد.

 

به همین ترتیب « بیل ماهر» ، کمدین و تهیه کننده تلویزیونی آمریکایی معتقد است که عدم تحمل و بی رحمی در ذات اسلام وجود دارد که 1.6 میلیارد مسلمان را به گروه های تروریستی مانند داعش متصل می کند.

 

این در حالی است در سطح جهانی ، اکثر مسلمانان بمب گذاری های انتحاری و سایر انواع خشونت علیه غیرنظامیان را رد می کنند.

 

 مطالعات همچنین نشان  میدهد که مسلمانان از جمله 96 درصد در آذربایجان ، 95 درصد در قزاقستان ، 92 درصد در اندونزی و 91 درصد در عراق چنین افراط گرایی هایی  را هرگز موجه نمی دانند .

 

گزارش سال 2016 میلادی با عنوان «آنچه مسلمانان می خواهند » ، گسترده ترین تحقیق درباره مسلمانان انگلیس است که تاکنون انجام شده است و  نشان می دهد که از هر 10 مسلمان درانگلیس 9 نفر تروریسم را به طور کامل رد می کنند.

 

در پاسخ به این سال که «شما تا چه اندازه با افرادی که مرتکب اقدامات تروریستی می شوند به عنوان نوعی اعتراض سیاسی ابراز همدردی می کنید» 90 درصد این اقدامات را محکوم کردند و پنج درصد از آنها اطلاع نداشتند .

 

در نظرسنجی موسسه محیط زیست آمریکای شمالی در سال 2016 میلادی تنها یک درصد از مسلمانان کانادا در پاسخ به این پرسش که آیا کشتن غیرنظامیان به دلایل سیاسی ، اجتماعی یا مذهبی هرگز قابل توجیه است ، این اظهارات را تایید کردند که بیشتر مسلمانان در کانادا از افراط گرایی خشن حمایت می کنند.

 

 تحقیقات مرکز تحقیقات پیو آمریکا در سال 2017 میلادی نیز نشان داد که 84 درصد از مسلمانان آمریکا  معتقدند که چنین اقداماتی هرگز قابل توجیه نیست.

 

برخلاف تصور ماهر مبنی بر اینکه مسلمانان جهان از سازمان های تروریستی مانند داعش حمایت می کنند ، بیشتر مردم در کشورهایی که دارای جمعیت قابل توجهی از مسلمانان هستند  دیدگاه منفی قاطعانه ای نسبت به داعش دارند که از ان جمله می توان به درصد پاسخ دهندگان در لبنان ، 94 درصد در اردن و 84 درصد در سرزمین های اشغالی اشاره کرد.

 

به طور کلی بر اساس این گزارش ،ادعای اصلی مبنی بر اینکه مسلمانان عمدتا از خشونت افراطی حمایت می کنند و مطالعات علمی اولا نگرش های اسلام هراسانه  که از 11 سپتامبربه بعد  گریبان غرب را گرفته است ، آشکار می کنند و دوم اینکه  با فراهم آوردن یک فضای عقلانی برای بحث  به کاهش نگرش ها و رویکردهای ضد مسلمانان کمک می کنند.

کد خبر 1018944

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha