به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجتالاسلام سیدعلی میرمحمدی، سرپرست ادارهکل اوقاف و امور خیریه خوزستان، در همایش تجلیل از واقفان، قاریان، حافظان و اصحاب وقف خوزستان، گفت: بدون شک واقفان، با عمل خیر، خود را از عالم دنیا به عالم عقبی وصل میکنند، این افراد با هدف تکامل، تعالی و رشد معنوی خود عمل وقف را انجام میدهند.
وی با بیان اینکه این اداره در سه زمینه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی برنامهها و شاخصههای خود را مدلسازی کرده، افزود: ارائه خدمات به فقرا، ازدواج افراد بیبضاعت، ایجاد مراکز بهداشتی و درمانی، تقویت پرورشگاههای کودکان بیسرپرست، ایجاد مراکز آموزشی و ایجاد مراکز حوزههای علمیه از جمله فعالیتهای بخش اجتماعی این اداره است.
وی با بیان اینکه در بخش اقتصادی از ظرفیتهای مالی واقفان و خیرین استفاده شده است، تصریح کرد: بهعنوان هدفمندسازی جریانهای واقفان و خیرین حرکتهای اقتصادی زیبایی از جمله ساخت کارخانجات، تهیه مسکن ارزانقیمت، سرمایهگذاری در طرحهای عمرانی، صنعتی و کشاورزی، اطعام افراد نیازمند، احداث پل در روستاهای صعبالعبور و احداث جاده در مراکز صعبالعبور مدلسازی شده است.
حجت الاسلام میرمحمدی با بیان اینکه نگرشهای نوینی در بحث معماری سنتی در بخش ساخت و ساز اماکن متبرکه توسط این اداره ایجاد شده است، عنوان کرد: در خوزستان بیش از 6 هزار و 500 مسجد و حسینیه احداث شده و با توجه به ظرفیت قرآنی استان و سرمایهگذاری در این زمینه امیدواریم که این استان به قطب قرآنی کشور تبدیل شود.
وی با اشاره به اینکه در استان خوزستان بیش از 204 بقعه و امامزاده وجود دارد که در حال حاضر تقریباً از 60 بقعه آن استفاده میشود، خاطرنشان کرد: به دلیل نبود اعتبارات لازم، ظرفیت موجود در بخش خیرین و واقفان در این زمینه هدایت میشود تا به نحو مطلوبی از این بقاع و امامزادگان بهره ببریم.
سرپرست ادارهکل اوقاف و امور خیریه خوزستان، با بیان اینکه مزار حضرت دانیال نبی و حزقیل نبی(ص) در استان خوزستان است و در این زمینه سرمایهگذاری شده، ادامه داد: تاکنون 248 نفر برای احداث مسجد و حسینیه زمین اهدا کردهاند، ولی به دلیل نبود اعتبارات، این زمینها بلاتکلیف ماندهاند که از خیرین میخواهیم از این ظرفیتها بهنحو مطلوبی استفاده کنند.
پایان پیام/
نظر شما