به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «فاطمه محمدبیگی» در در دیدار با جمعی از جوانان منطقه مهدیه شهر آبیک بیان کرد: دین مبین اسلام دین مطالعه تفکر و تدبر است و در زندگی اهل بیت (ع) هم بارها به این مسئله اشاره شده است و مساجد از صدر اسلام همواره پایگاه های فعال تولید علم، اندیشه و تفکر بوده اند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان قزوین ادامه داد: مطالعه و عبادت از یکدیگر دور نیستند و از همین رو در دین مبین اسلام بر اهمیت تفکر بارها تاکید شده و این در حالی است که تفکر می تواند در پی مطالعه و فرهنگ کتابخوانی تقویت شود.
وی عنوان کرد: اینکه جوانان و هیئت امنای مسجد موسی بن جعفر منطقه مهدیه آبیک برای تأسیس کتابخانه در این مسجد داوطلب شده اند، نویدبخش این است که اهمیت کتاب و کتابخوانی برای این افراد حائز اهمیت است و خوشحال هستیم که این روحیه در بین ساکنان این منطقه وجود دارد.
محمد بیگی تصریح کرد: تأسیس کتابخانه در مسجد نیازمند اختصاص فضایی استاندارد و مناسب برای قفسه کتاب، بخش های مختلف از جمله کودک، فضای مرجع و فضای مطالعه است و از این رو با قول مساعدی که از سوی هیئت امنای این مسجد صورت گرفته است می توان انتظار داشت که در آینده نزدیک کتابخانه ای غنی و ارزشمند در این مسجد آغاز به کار کند.
وی تأکید کرد: پیشنهاد تأسیس کتابخانه در این مسجد از سوی کارشناسان اداره کل نهاد کتابخانههای عمومی استان و نهاد کتابخانه های عمومی کشور بررسی می شود تا ارائه خدمات فرهنگی حوزه کتاب و کتابخوانی در این منطقه انجام پذیرد.
مدیر کل کتابخانه های عمومی استان قزوین یادآور شد: تلاش جوانان و هیئت امنای مسجد موسی بن جعفر و توجه ایشان به فعالیتهای فرهنگی و ترویج فعالیتهای حوزه کتاب و کتابخوانی قابل تقدیر است.
نظر شما