به گزارش خبرگزاری شبستان، محسن علیزاده عصر امروز (دوشنبه، 29 دی ماه) در نشست مجازی روسای کمیسیونهای امنیت ملی و سیاست خارجی مجالس کشورهای حامی فلسطین گفت: حل مسئله فلسطین پس از 7 دهه همچنان به عنوان یک معضل لاینحل باقی مانده و جامعه بینالمللی در حل و فصل مسالمت آمیز این بحران پیچیده ناکام مانده است. مسئله فلسطین طولانی شده است چرا که تاکنون هیچ گونه طرح و ابتکار جامع و عملی که با ریشه های تاریخی و واقعیت های میدانی فلسططین متناسب باشد، ارائه نشده است.
عضو کمیسیون دائمی حمایت از انتفاضه فلسطین تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران معتقد است که سرنوشت فلسطین را باید به دست ساکنان بومی این سرزمین سپرد، از این رو جمهوری اسلامی ایران برای حل بحران فلسطین طرح خود را با عنوان برگزاری همه پرسی ملی در فلسطین در سازمان ملل متحد ثبت کرد، این طرح به عنوان جایگزین مناسب در برابر طرحهای شکست خورده قبلی به تمام کشورهای دنیا از طریق سازمان ملل اعلام شده است.
وی ادامه داد: این طرح به عنوان موضع رسمی و اصولی جمهوری اسلامی ایران مطرح است؛ این طرح بر مبنای اصل تعیین سرنوشت استوار است و همچنین با مبانی دموکراسی که اتفاقا هر دو در منابع و مجامع بینالمللی پذیرفته شدهاند و هیچ شخصی یا موجودیتی نمیتواند این اصول را انکار کند، همخوانی کامل دارد؛ بنابراین این طرح حل مسئله فلسطین را بر اساس اصول دموکراتیک و حقوق بینالملل در نظر گرفته است.
علیزاده افزود: بنابراین جمهوری اسلامی ایران با توجه به 4 دهه کنشگری فعال در قضیه فلسطین به این باور رسیده است که با برگزاری همه پرسی ملی با مشارکت تمامی فلسطینان اعم از مسلمانان، مسیحیان و یهودیان و فرزندان آنان حل و فصل خواهد شد.
این عضو مجلس یازدهم اظهار کرد: طرح همه پرسی ملی در فلسطین منطبق بر اصول مردم سالاری و حقوق اساسی و اصول خدشهناپذیر مصرح در اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی و همچنین میثاق بین المللی حقوق اقتصادی – اجتماعی و فرهنگی و رعایت استانداردهای بین المللی در خصوص برگزاری همه پرسی ارائه شده است.
عضو کمیسیون دائمی حمایت از انتفاضه فلسطین تصریح کرد: مسجد الاقصی قبله اول مسلمانان بوده است و همچنین فلسطین هم مسئله اول جهان اسلام بوده و باید باقی بماند. فلسطین محور وحدت مسلمانان است.
وی ادامه داد: متأسفانه روند عادی سازی روابط برخی کشورها باعث می شود که اولویت فلسطین نادیده گرفته شود؛ عادی سازی به فراموشی سپردن آرمان های مقدس این سرزمین مقدس است.
علیزاده افزود: رژیم صهیونیستی یک رژیم اشغالگر با کارنامه ای نزد حقوق بشر است. از زندانی کردن و غصب اموال فلسطینان و نقض حق سرنوشت آنان گرفته تا آخرین آنها موضوع توزیع واکسن کرونا است.
این عضو مجلس یازدهم اظهار کرد: نسل کشی فلسطینی ها یک راهبرد اسرائیلی بوده و هست؛ اینکه رژیم صهیونیستی خود را پیشرو در استفاده از واکسن کرونا می داند ولی مانع دسترسی فلسطینیها به واکسن کرونا می شود دلیلی جز تلاش برای کشتار فلسطینیها دارد؟
عضو کمیسیون دائمی حمایت از انتفاضه فلسطین تصریح کرد: چرا مجامع حقوق بشری درباره این ظلم و تبعیض رژیم آپارتاید صهیونیستی ساکت هستند؟ تبعیض قومی علیه فلسطین در حق سرنوشت، مالکیت، آموزش و دیگر موارد بوده اما اکنون به سلامت هم رسیده است از این رو همه باید به آن واکنش نشان دهیم.
وی ادامه داد: از مجالس کشورهای دوست انتظار میرود که موضوع فلسطین را به عنوان یک اولویت برای تلاش ها و همکاریهای بین مسلمانان حفظ کنند.
نظر شما