دیده نشدن مستندهای تجسمی به جایگاه نامطلوب مستند بازمی گردد

محمدرضا عباسیان گفت: مستندهای زیادی در زمینه هنرهای تجسمی ساخته شده است اما دلیل اینکه این فیلم ها تاکنون در جامعه معرفی نشده اند این است که مستند جایگاهی در جامعه ما ندارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محمدرضا عباسیان؛ عضو شورای سیاستگزاری بخش فیلم چهارمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر و مدیرعامل موسسه رسانه های تصویری گفت:«می بایست در بخش فیلم جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر هدف و سیاست کلی را برای تمام دوره های بعد بنیان نهد.


عباسیان در ادامه گفت:«در این بخش فقط فیلم های مستندی که در زمینه هنرهای تجسمی ساخته شده است، به جشنواره راه می یابند. ضمن اینکه آثار مستند زیادی در سال های گذشته با موضوع هنرهای تجسمی ساخته شده است.»


عباسیان در مورد تاثیر برگزاری بخش فیلم های مستند هنرهای تجسمی در علاقه فیلم سازان به ساخت چنین فیلم هایی عنوان کرد:« تصورم این است که اگر اطلاع رسانی درستی صورت بگیرد، این بخش جشنواره بسیار موفق و فعال خواهد شد به خصوص که طراحی کرده ایم، جشنواره برای تولیدات سال آینده نیز سرمایه گذاری کند.»


وی ادامه داد:«هدف این است طرح هایی نیز که می توانند به فیلم های موفقی در مورد هنرهای تجسمی تبدیل شوند، مورد حمایت قرار بگیرند و همین امر یکی از اتفاق های خوبی است که به واسطه تولید مستندهایی در حوزه هنرهای تجسمی صورت می گیرد و این هنرها می تواند به مردم معرفی شوند.»


عباسیان در مورد رابطه میان هنرهای تجسمی فیلم های مستند افزود:«هنرهای تجسمی حوزه بسیار گسترده و وسیعی است و مجموعه زیادی از هنرها را دربر می گیرد. به همین دلیل مستندهای زیادی تاکنون در مورد این رشته ها تولید شده است.


وی درباره دلیل معرفی نشدن مستندهایی که در زمینه هنرهای تجسمی ساخته شده اند، گفت:«مشکل این است که فیلم مستند چندان در ذهن افراد جامعه ما جایگاهی ندارد چه برسد به مستند هنرهای تجسمی. در کشور ما به مستند توجه زیادی نشده و برای همین مستندهای زیادی در ذهن ما باقی نمانده است.»


بخش فیلم مستند هنرهای تجسمی برای نخستین بار در چهارمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر قرار گرفته است که در دو بخش فیلم مستند هنرهای تجسمی و طرح فیلم مستند تجسمی برگزار می شود و هنرمندان و فیلمسازان تا پنجم بهمن ماه فرصت دارند آثار خود را برای این بخش به دبیرخانه جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر در خیابان کارگر شمالی، روبروی پارک لاله، خیابان شهید صدوقی شماره 17 ارسال کنند یا به سایت جشنواره به نشانی www.ivafestival.ir مراجعه کنند.


چهارمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر در رشته های نقاشی، خوشنویسی، نگارگری، سفال، مجسمه سازی، عکاسی، پوستر، تصویرسازی، کاریکاتور و فیلم مستند هنرهای تجسمی 10بهمن تا 14 اسفند ماه در تهران و تمام استان ها برگزار می شود.
 

پایان پیام/

کد خبر 101682

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha