به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، محسن اسماعیلی، رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت فرودگاه های کشور امروز (5 بهمن) در حاشیه بازدید از پروژه فرودگاه بین المللی قم با تاکید بر مشکلات پیش رو در چنین فعالیت هایی گفت: مسئولان باید کمک کنند تا این پروژه موفق باشد.
وی ادامه داد: اگر این پروژه شکست بخورد، دیگر هیچکس در پروژه های بخش خصوصی ورود پیدا نمی کند.
مدیرعامل شرکت فرودگاه های کشور با تاکید بر ویژگی های فرودگاه بین المللی قم خاطرنشان کرد: این فرودگاه می تواند از محل فعالیت های جانبی منبع درآمد داشته باشد.
وی گفت: در آینده جلساتی هم در تهران با شرکت های هواپیمایی که توانمندی و تمایل سرمایه گذاری در این فرودگاه را داشته باشند، برگزار می کنیم تا سرمایه بیشتری جذب شود.
اسماعیلی با تاکید بر تامین زیر ساخت های عملیاتی مورد نیاز برای این پروژه بر لزوم کمک رسانی به سرمایه گذار و فعالان در پروژه تصریح کرد: همه این فعالیت ها را می توان به صورت همزمان تا سال آینده انجام داد.
وی با اشاره به اعلام های صورت گرفته در خصوص اتمام پایان عملیات های کلی در ساخت فرودگاه قم تا سه ماه آینده افزود: طبق مشاهداتی که در بازدید ها دیدیم این کار تا سه ماه آینده تا به این حد پیشرفت نخواهد داشت و اگر بودجه مورد نیاز تامین شود تا دهه فجر سال آینده این فرودگاه با باند پرواز آماده می شود.
اسماعیلی ادامه داد: باید همکاری ها جدی تر صورت بگیرد تا شاهد پیشرفت کارها باشیم و در این راستا اولین کار بخش خصوصی است که باید در این زمینه موفق عمل کنیم.
رییس هیات مدیره در ادامه با اشاره به توانمندی های پیش بینی شده در این فرودگاه تصریح کرد: این فرودگاه نقش مهمی در سازماندهی پروازها و استفاده از ناوگان هواپیمایی خواهد داشت و حتی می توان موارد سرریز در فرودگاه قزوین را نیز از طریق فرودگاه قم حمایت کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در مجموع و با توجه به نقشه های موجود و همچنین زمان شروع عملیات اجرایی فعالیت ها در این پروژه تا کنون پیشرفت ها خوب بوده است.
پیشینه:
فرودگاه بین المللی قم که پس از گذشتن 10 سال از اولین تقاضاها جهت احداث آن و همچنین با توجه به موقعیت استان و نیاز فراوان به وجود یک فرودگاه که نه حتی پروازهای داخلی بلکه پروازهای بین المللی نیز داشته باشد این طرح ظرف یک سال گذشته مورد موافقت قرار گرفت و عملیات اجرایی آن از شش ماه گذشته آغاز شده است.
گفتنی است، قم به عنوان پایگاه و مرکز شیعیان جهان و همچنین به علت حضور دانشجویان و طلاب از بیش از 103 کشور جهان نیاز فراوانی به فرودگاه دارد.
پایان پیام/
نظر شما