به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، آیتالله «سید عبدالله فاطمینیا» شامگاه جمعه ۲۶ دی ماه در سخنرانی مذهبی ایام فاطمیه گفت: فضایل حضرت زهرا(س) از حد و حصر خارج است.
وی افزود: محبت رسول خدا(ص) به حضرت زهرا(س) تنها محبت پدر و دختری نبود، پیامبر(ص) با دیده ملکوتی باطن حضرت زهرا(س) را میدیدند و آن یازده نور مقدس را در پیشانی ایشان مشاهده میکردند که چنین نسبت به ایشان احترام و محبت داشتند.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه حضرت زهرا(س) مادر آخرین سفیر الهی و دارای فضایل بیحد و حصر است، عنوان کرد: ما شیعیان باید نسبت به ایشان غیرت داشته و مراقب باشیم که درباره ایشان سخنان سبک گفته نشود.
آیتالله فاطمی نیا با بیان اینکه حضرت سلمان در بین صحابه مرد برگزیدهای بودند و پیامبر اسلام(ص) با ایشان خلوت میکردند، اظهار کرد: خداوند او را بر علم ظاهر و باطن محرم کرده بود، در روایت است در یکی از خلوتهای پیامبر(ص) اینگونه با سلمان سخن گفت ای سلمان هر زمان من مشتاق عطر بهشت میشوم آن را در وجود حضرت زهرا(س) مییابم.
وی ادامه داد: این عطر خارج آن چیزی است که ما تصور کنیم. این عطر در پیامبر اکرم و حضرت زهرا(س) بوده است. این مرتبه و فضیلت بزرگی است که ما از درک آن عاجر هستیم.
استاد حوزه علمیه افزود: وقتی حضرت زهرا(س) سر قبر پیامبر(ص) میرفتند یک مشت از خاک برمی داشتند و به شامه خود نزدیک میکردند و میفرمودند پدرجان این چه عطری نزد شما است که عطرهای جهان در مقابل آن چیزی نیست.
آیتالله فاطمینیا با بیان اینکه اصول علمی و توحیدی زیادی در خطبه حضرت زهرا(س) جمع شده است، ابراز کرد: بزنگاههای مسائل توحیدی در این خطبه وجود دارد.
وی درباره فضایل حضرت زهرا(س) گفت: دختر حضرت زهرا حضرت زینب(س) علم لدنی داشتند؛ حضرت زهرا(س) با آن مقام علمی و عبادی شاگرد مستقیم پیامبر(ص) و امیرمومنان امام علی(ع) هستند، ما هرچه بیشتر فضایل آنها را بشناسیم معرفت بیشتری کسب میکنیم.
استاد حوزه علمیه بیان کرد: حضرت زهرا(س) خود شهید هستند، همسر شهید و فرزندان ایشان همه شهید هستند، این مقام بسیار بزرگی است، روز قیامت خطاب به ایشان ندا میرسد که ای فاطمه یک آرزویی بکن حضرت میفرمایند «خدایا آرزوی من توئی و من تو را میخواهم»؛ این همان مقام فنا فی الله است.
آیتالله فاطمی نیا اظهار کرد: این خیلی مهم است که حضرت زهرا(س) به جایگاهی رسیدند که رضای او رضای خداوند بوده و غضب او غضب الهی بوده است، قدر توسلات خود به ائمه(ع) را بدانید اگر در توسلات خود اخلاص داشته باشیم سریع به محضر آنها میرسیم.
نظر شما