تئاتر فجر؛ نقطه عطفی برای معرفی مواضع جدی و اصولی ملت ایران

معاون هنری وزارت ارشاد در پیام خود به جشنواره فجر تأکید کرده است، تئاتر فجر نقطه عطفی برای معرفی مواضع جدی و اصولی ملتی است که ظهور خود را در چهل و دو، پنجاه و هفت و هشتاد و هشت خورشیدی به اثبات جهانی رساند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، دکتر حمید شاه آبادی در این پیام آورده است: «سی و دومین فجر انقلاب را در آخرین فصل سالی به استقبال نشسته ایم که جهان انگاره های سترگ آن را به محاکاتی عینی متبلور کرده است. فجر برای هم نسلانی که طی این سه دهه به بلوغ و بالیدگی دست یافتند، اوج خود را در رویدادی چون نهم دی بازیافت و به تجلی حقیقی رسید. این تاریخ حماسی و پرشکوه به عظمت انقلابی ژرف رخ نشان داده و ثابت شده است. اگر در دو دهه ی پیشین، بزرگ مردانی با سیزده بهارعمر، مصداق شایستگی و رهبری شدند، امروز دیگر نسل های پس از انقلاب نمی توانند تاریخ تولد و نبودن در حماسه ی دفاع را بهانه کنند که واژگان و هستی این انقلاب ابتدا در خاورمیانه و سپس در سایر نقاط دنیا صحنه های بدیع و بی سابقه از ایستادگی و مبارزه با قدرت های مطلقه را آفریده اند. حال دیگر «نابودی اسرائیل» شعار یک ملت تنها نیست که دغدغه ی جهان بیدار شده است. به نحوی که زمزمه های رعب آور این دگرگونی هول آور و وحشت زا به گوش برج نشینان سرمست از قدرت و اسلحه نیز رسیده و بر هم زننده ی خواب زدگان غفلت پپیشه گشته است.»


معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه آورده است:« پس امروز باید سراغ نشانه های این چنین رویدادهای زنده ای را از فرهیختگان حوزه فرهنگ و هنر گرفت. تئاتر اینک به تعبیر آن شهید دیار اندیشه، لازم است از پیله ی اسنوبیسم و حدیث نفس کسالت آورش به درآید تا ادبیات بلوغ خود را به روشنی معلوم و معین سازد. این هنر که به تعبیر اصحاب فلسفه برآمده از آیین ها و خود جمعی اقوام است در میلاد فجر سی و دوم ایران اسلامی به هوای تازه و فضایی متفاوت نیاز دارد. هوایی برآمده از ترنم نفس ماندگاران بر عهد و پیمان دیرین و حسینی، هم پیمانان ولایت و آفتاب، ایستادگان راه و تکلیف پیش روی که ما را مکلف می سازد به انجام و سامان آن، حتی اگر شاهد نتیجه ی زود هنگام آن نباشیم. تئاتر فجر این بار فراتر از سالگردی به قاعده ی تقدیم است. نقطه عطفی است برای معرفی مواضع جدی و اصولی ملتی که ظهور خود را در چهل و دو، پنجاه و هفت و هشتاد و هشت خورشیدی به اثبات جهانی رساند. عدالت و امید نه فرضیه، که سرمشقی از طی طریق امروزین است. سیاه نگاری و یاس تئوری جریان های مخالف و هم سهم در عناد با این مرز و بوم شده و تکنیکی چالش برانگیز و بحث آفرین است به منظور ایجاد ابهام و سرگردانی در صحنه هایی که وضوح آن در قیام های جاری به ثبوت رسیده اند.»


دکتر حمید شاه آبادی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان آورده است: «لحظه ها و درنگ ها، پدیده ها و رخدادها ما را به سرفصل های درست و روشنی از تاریخ چهاردهه تحول و دگرگونی ملی رسانده که جای بررسی و مداقه ی دیگر دارد و چه بسا هنر پیشرو انقلاب اسلامی در منشوری تازه گرد آید. سلامت فکر و روح اساس و بنیان چنین فرآیند شایسته ای است که در سایه ی فضل خداوندی مهیا می گردد.


بنابر گزارش پایگاه رسمی اطلاع رسانی سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر؛ سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به دبیری رحمت امینی از تاریخ 5 تا 22 بهمن ماه سال 1390 در تهران و استان های البرز، گلستان، کرمانشاه، لرستان و خراسان شمالی برگزار می‌شود.


برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره تئاتر فجر www.fitf.ir مراجعه کنید.
 

پایان پیام/

کد خبر 101447

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha