مراسم یاد بود و بزرگداشت ۴۰ نفر از کارگزاران اجرایی حج و زیارت برگزار شد

مراسم گرامیداشت یاد و خاطره ۴۰ نفر از عوامل اجرایی سازمان حج و زیارت (متوفیان ۱۳۹۹) از سوی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، مراسم مجازی گرامیداشت یاد و خاطره ۴۰ نفر از عوامل اجرایی سازمان حج و زیارت (متوفیان 1399) از سوی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت در روز پنجشنبه هجدهم دی ماه برگزار شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین نواب در این برنامه خدمت به همنوع را عبادت برشمرد و گفت: خدمتگزاری به همنوع مورد تایید دین است، در برخی روایات از برترین عبادات و پرستش‌ها شمرده شده، خدمت‌گزاری به بندگان خدا مورد توجه همه ادیان الهی، به‌ویژه دین مبین اسلام است. 


سرپرست حجاح ایرانی خاطرنشان کرد: بدون تعاون، همیاری و همکاری، بسیاری از اهداف اجتماعی ادیان الهی به سرانجام نخواهد رسید. ازاین‌رو باید روحیه تعاون و کمک‌کردن به انسان‌های نیازمند در جامعه رواج یابد. امدادرسانی به نیازمندان اجتماعی تکلیفی بس مهم و ضروری است؛ به‌ویژه اگر در راستای اهداف فرهنگی و متعالی اسلام باشد. 
وی افزود: یکی از عرصه‌های خدمت‌گزاری به بندگان خدا، خدمت به مهمانان پروردگار و زائران اماکن شریفی است که خداوند جایگاهشان را رفیع گردانیده است. این خدمت‌رسانی در منابع اصیل دین، آموزه‌های شریعت و سخنان پیشوایان معصوم علیهم السلام والاترین تلاش خداپسندانه و توفیق الهی به افراد خاصی است. 


سرپرست حجاج ایرانی تصریح کرد: در منابع و متون شریعت، به‌ویژه آیات قرآن، خدمت‌گزاری به مردم و اجتماع در ردیف ایمان به خدا، قرار گرفته و در اجر و پاداش و آثار معنوی همسنگ ایمان شناخته شده است؛ خدمت‌رسانی، نه تنها عملی ارجمند، که از برجسته‌ترین معیارهای ارزش‌گزاری است و خدمت‌کردن خود عبادت اجتماعی و معیار مسلمانی است و خدمت‌رسان نیز با مجاهدان و شهیدان همسان شناخته شده است.
وی یادآور شد: بدون شک حج و عمره برکات فردی و اجتماعی بسیاری در پی دارد. با این وجود چنانچه برطرف کردن نیاز مؤمن در کفه ترازو و حج و عمره در کفه دیگر نهاده شود، از منظر روایات کفه ثواب و پاداش خدمت‌گزاری سنگین‌تر از حج و عمره است. ازاین‌رو نباید تنها ثواب را در حج و عمره مقایسه کرد، زیرا اسلام نه تنها خدمت‌رسانی را برترین کار دانسته، بلکه آن را باعث ارتقای معنوی و قرب الهی خدمت‌گزار می‌داند.


نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به نام شماری از خدمتگزاران زائران به ویژه مدیر پیشکسوت حاج آقا رضا سلطانی شیرازی و حجت‌الاسلام نجفی روحانی تاکید کرد: امامان معصوم علیهم السلام نیز خیررسانی را ارزشمندترین عمل و بالاترین عبادت پس از واجبات می‌دانستند و پیروان خود را به آن تشویق و ترغیب می‌کردند و راه تقرب و جلب رضای خدا را در خدمت‌گزاری می‌دیدند و توفیق برطرف کردن نیاز دیگران را بزرگ‌ترین نعمت پروردگار به حساب می‌آوردند.
براساس این گزارش، در بخش دیگری از این برنامه دکتر علی‌رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت با بیان این که مرگ سرنوشت حتمی همه انسان‌هاست، اظهار کرد: در روایت داریم که دنیا مزرعه آخرت است، خوشا به حال کسانی که این نکته را درک و به آن عمل کنند.


وی افزود: زندگی کوتاه دنیوی بهترین فرصت برای خدمتگزاری به خلق خداست، زیرا خدمت به خلق خدا در شریعت به عنوان عبادت شناخته می‌شود، چه خوب است که این خدمتگزاری به ضیوف الرحمان وزائران عتبات عالیات باشد.
رئیس سازمان حج و زیارت با  اشاره به نام شماری از خدمتگزاران زائران به ویژ حاج رضا سلطانی شیرازی تاکید کرد: این کارگزاران تمام تلاش خود را به کار بستند که خدمت خالصانه به زائران داشته باشند تا زیارت با بصیرت و بدون دغدغه را آن‌ها تجربه  کنند. کسانی که در این راه خدمت کردند، این عمل ذخیره‌ای برای دنیا و آخرت‌شان خواهد بود.
وی با بیان اینکه دنیا محل زندگی کوتاه مدت است. همه مرگ را خواهند چشید، یادآورد شد: چه خوب است انسان قدرفرصت‌ها را بداند و از آن به خوبی بهره بگیرد. البته کارگزاران حج و زیارت این فرصت را خداوند برای آن‌ها فراهم کرده است تا افزون بر ترک محرمات و انجام واجبات به خدمتگزاری زائران کوشا باشند.
این گزارش حاکی است، همچنین به همین مناسبت حاج حمید رمضانپور از مداحان و ذاکران اهل بیت علیهم السلام به ذکر مصیبت و مرثیه‌سرایی پرداخت و یاد و خاطره 40 نفر از کارگزاران حج و زیارت را گرامیداشت.

کد خبر 1014463

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha