به گزارش خبرگزاری شبستان، علی قویتن فعالیت سینمایی خود را با ساخت فیلمهای کوتاه 8 و 16 میلی متری و مستند آغار کرد و سال 1368 با ساخت فیلم نیمه بلند «غبار» و دریافت مجوز حرفهای از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وارد سینمای حرفهای شد. فیلم «عشق من، شهر من» نخستین فیلم سینمایی او است.
او بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر را بخشی ویژه و موثری دانست و در توضیح گفت: بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر جدا از نمایش فیلمهای خارجی، فرصت مناسبی برای دیده شدن آثار سینمایی ایران توسط میهمانان خارجی فراهم میکند. فرصتی که میتواند روزنه امیدی برای نمایش و اکران فیلمهای ما خارج از مرزهای ایران باشد از این نظر حائز اهمیت بوده است. دیده شدن فیلمها توسط میهمانان و داوران خارجی میتواند سکوی پرتاب فیلمهای بشود که استانداردهای بین المللی را رعایت کردهاند و میخواهند دیده بشوند. مخصوصا اگر موضوع و محتوایشان جدید و قابل توجه باشد. مطرح شدن فیلمهای ایرانی در جشنوارههای دیگر کشورها بشود. به همین خاطر است که تعداد زیادی از کارگردانهای ایرانی علاقهمند هستند فیلمهایشان برای این بخش انتخاب و دیده بشود.
علی قویتن که با فیلم «پرواز بادبادکها» در بخش سینمای آسیا (جلوهگاه شرق) حضور دارد، حضور و اکران فیلمهای ایرانی در کشورهای دیگر را مجالی میداند برای اینکه حرفها و اهدافی که کارگردان از ساختن فیلم دارد در مجامع بین المللی مطرح شود و اضافه میکند: به اعتقاد من حضور در بخش بین الملل جشنواره فجر اولین و بهترین فرصت برای این کار است و به همین جهت بخش بین الملل را سرگل جشنواره فیلم فجر میدانم.
او همچنین درباره اهمیت بخش بازار فیلم میگوید: بازار یکی از بخشهای جانبی تمام جشنوارههای بین المللی است و فرصت مناسبی را در اختیار فیلمهایی قرار میدهد که در بخش مسابقه و سایر بخشها حضور ندارند تا در بازار دیده شوند و این شانس را داشته باشند تا نظر کسانی که برای خرید فیلم به ایران آمدهاند را جلب کنند.
علی قویتن حضور میهمانها را یکی از فاکتورهای مهم برگزاری یک جشنواره بین المللی میداند و توضیح میدهد: میهمانان خارجی مانند سفیرهایی هستند که از دیگر نقاط جهان به ایران میآیند و غیر از آشنا شدن با فضای جشنوارهای که در ایران برگزار میشود، با توجه به هم زمانی دهه فجر با حضورشان، میتوانند پیام رسان خوبی باشند؛ برای چیزهایی که از ایران باید به دیده و گوش جهانیان برسد. باید فضایی را بسازیم که از اقصا نقاط دنیا به ایران بیایند و فیلمهای ما را ببینید.
پایان پیام/
نظر شما