به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خوسف، «عزیز باقری» امروز (22 دی) در جلسه مشورتی ساخت و سازهای غیرمجاز شهرستان خوسف اظهار کرد: همواره رویکرد امور اراضی در استان خراسان جنوبی این بوده که با حقوق متقابل دولت و مردم به بخش کشاورزی کمک شود.
مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی کمک به بخش کشاورزی، صیانت از پایه های تولیدی و امنیت غذایی را از رسالت های جهاد کشاورزی عنوان کرد و گفت: اگر همراهی همه دستگاه های قضایی، نیروی انتظامی و دهیاری ها و مسئولان اجرایی شهرستان ها نباشد، جهاد کشاورزی در جلوگیری از ساخت و ساز ها موفق نخواهد بود.
باقری اعمال قانون در تخریب ساخت و ساز ها را کمک به بخش کشاورزی دانست و افزود: عده ای سودجو برای منافع خود در تعارض با مجموعه جهاد کشاورزی قرار می گیرند، اما امور اراضی؛ تنها اقدامات سلبی انجام نمی دهد به عنوان مثال حداقل دو سوم ساخت و سازهای شهرستان خوسف با مجوز بوده است.
وی تصریح کرد: واگذاری زمین، اجرای طرح کاداستر و رفع تداخلات زمین بعد از اجرای کامل ماده 54 قانون کمک شایانی به رفع موانع تولید خواهد کرد؛ ما امیدواریم حجم قابل توجهی از پرونده های قضایی با رفع تداخلات و تعارضات کاهش یابد.
مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: امور اراضی جهاد کشاورزی در بحث تغییر کاربری با تأکید بر اقدامات پیشگیرانه قبل از ساخت و ساز غیر مجاز با استقرار گشت 131 علی رغم تمام کمبودها و تنگناها (در حوزه نیروی انسانی و ماشین آلات) حضور دارد.
باقری با تأکید بر اینکه اجرای قانون در ساخت و سازها باید اثر بازداندگی داشته باشد، تصریح کرد: در غیر اینصورت با تخریب ساخت و سازها، هیچ منفعتی به مردم و دستگاه ها نمی رسد و تنها حقوق بیت المال ضایع و موجبات هرج و مرج و نابه سامانی خواهد شد.
وی تاکید کرد تا ظرفیت کمیسیون های ماده 99، ماده 100 و ظرفیت های قانون حفظ کاربری، جنگل کاری، رودخانه و سواحل و حریم راه ها در بحث ساخت و سازها؛ همسو و هم جهت توسط دستگاه های اجرایی در نظر گرفته شود تا هر دستگاه، اقدامات دستگاه دیگر را خنثی نکند.
باقری بیان کرد: متولی هر ساخت و ساز خارج از محدوده روستا، جهاد کشاورزی نیست اما جهاد کشاوزی آمادگی پذیرش تمام درخواست ها و شکایت های ساخت و ساز غیر مجاز از طریق سامانه 131، شوراها و دهیاری ها را دارد و موضوعات در حوزه جهاد کشاورزی بررسی می شود.
نظر شما