تاکید آیت الله مکارم شیرازی بر نشر آموزه های قرآن در جامعه

آیت الله مکارم شیرازی گفت:انسان باید قرآن را خوب بخواند و در ادامه به مفاهیم آن توجه کند. انسان باید به این آموزه‌ها عمل کرده و برای نجات جامعه از ضلالت، این آموزه‌ها را در میان مردم نشر دهد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم،آیت‌الله مکارم‌شیرازی در مراسم اختتامیه چهارمین مسابقات کشوری حفظ، قرائت و ترتیل قرآن کریم که شب گذشته(3بهمن) در شبستان نجمه خاتون حضرت معصومه(س) برگزار شد، ضمن تسلیت به مناسبت سال روز شهادت حضرت امام رضا(ع) از برگزاری محافل و مسابقات قرآنی با حضور گسترده جوانان ابراز خرسندی کرد.


وی احیای قرآن کریم در بسیاری از جوامع اسلامی را از برکات پیروزی انقلاب اسلامی و شکل گیری نظام جمهوری اسلامی در ایران دانست و گفت: به یاد داریم که در دوره طاغوت، اگر یکی از مسئولان و دولت مردان در محافل دولتی با «بسم الله» شروع می‌کرد، تعجب می‌کردیم، چه رسد به قرآن، محافل قرآنی و مسابقات.


آیت‌الله مکارم شیرازی در ادامه به آیات 15 و 16 سوره مبارکه مائده اشاره کرد و با تأکید بر اینکه بهترین معرفی از قرآن را خود قرآن ارائه داده است، خاطرنشان کرد: در این آیات بیان شده است که این کتاب نوری از سوی خداست. همانگونه که نور زیباترین، سریع‌ترین و پربرکت‌ترین موجود عالم ماده است، قرآن نیز با زیباترین الفاظ، سریع‌ترین اسباب سعادت بشریت از ظلمات و جاهلیت است.


وی با بیان اینکه در این آیات ارکان قرآن کریم تبیین شده است، تصریح کرد: قرآن در مرحله نخست به دنبال ایجاد صلح، آرامش، امنیت و آسایش است و در مرحله دیگر، با به وجود آمدن این امنیت و آرامش، تلاش دارد جامعه را از تاریکی‌ها و جهالت‌ها به سوی علم و روشنایی هدایت کند.


این مرجع تقلید افزود: قرآن پس از به وجود آمدن امنیت و ترویج علم در جامعه، مردم را به سوی سعادت و صراط مستقیم الهی هدایت می‌کند.


وی در تبیین مراحل توجه به قرآن خاطرنشان کرد: در مرحله نخست، انسان باید قرآن را خوب بخواند و در ادامه به مفاهیم آن توجه کند. انسان باید به این آموزه‌ها عمل کرده و برای نجات جامعه از ضلالت، این آموزه‌ها را در میان مردم نشر دهد.


آیت الله مکارم شیرازی در ادامه به معرفی قرآن کریم در کلام حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا(ع) پرداخت و گفت: بر اساس کلام این امام همام(ع)، قرآن، ریسمان محکم خدا، «عروه الوثقی» خداوند، راه و روش علمی برای رساندن انسان به بهشت و نجات دهنده او از عذاب جهنم است.


به گزارش مرکز خبر حوزه،وی اضافه کرد: قرآن کتابی است که هرچه از تاریخ می‌گذرد، روزبه روز جدید تر می‌شود و با گذشت زمان نه تنها ضعیف نمی‌شود، بلکه نیرومندتر هم می‌شود؛ این کتاب پیام جاویدان خداوند است، حجتی برای تمام انسان‌ها و ناامید کننده همه دشمنان در خدشه وارد کردن به آن است.


وی در پایان قرار گرفتن در عرصه خدمت رسانی به قرآن را افتخاری از سوی خداوند معرفی کردند و غنیمت شمردن این فرصت را ضروری دانست.


پایان پیام/

کد خبر 101433

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha