وقف کتاب سیمای امیر المؤمنین (ع) توسط دبیرفراکسیون غدیر

رییس فراکسیون حج و زیارت مجلس با اشاره به فرا رسیدن هفته وقف، کتاب سیمای امیر المؤمنین علی بن ابیطالب (ع) خود را برای ترویج مرام و کلام حضرت علی (ع) وقف کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام حسن ملک محمدی، رییس فراکسیون حج و زیارت مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرا رسیدن هفته وقف گفت: آخرین کتاب خود به نام "سیمای امیر المؤمنین علی بن ابیطالب (ع)" را وقف می کنم، کلیه حقوق و مزایای چاپ این کتاب باید صرف ترویج مرام و کلام امیر المؤمنین (ع) در جامعه شود. و من همزمان با هفته وقف این اقدام را از طریق امضای تفاهم نامه ای با سازمان اوقاف و امور خیریه به اجرا می کنم.

وی با اشاره به اینکه در اسلام و ادیان الهی وقف جایگاه خاص و ویژه ای دارد، گفت: وقف به عنوان امر خداپسندانه و مؤثر محسوب می شود که در رفع مسائل و مشکلات اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی دارای آثار فراوانی است .

حجت الاسلام ملک محمدی ادامه داد: سیره عملی انبیاء الهی پیامبران و ائمه معصومین (ع) نشان از اهتمام ویژه ای به وقف دارد و در حقیقت آنها نه تنها اموالشان بلکه موجود مبارکشان را نیز وقف خدمت به جامعه و دین کردند .

دبیر فراکسیون غدیر مجلس با بیان این مطلب که وقف در حقیقت میراث جاویدان محسوب می شود، تصریح کرد: کسانی که اقدام به این امر الهی می کنند نام و نشانشان برای همیشه جاوید می ماند به همین دلیل باید به موضوع وقف و اهمیت آن توجه بسیاری شود .

وی با اشاره به ضرورت ترغیب و تشویق مردم به وقف بیان کرد: وقف دارای پیشینه تاریخی و وسعتی به اندازه بشریت است، یعنی از زمان آدم ابو البشر و خاتم الانبیاء و تا روز قیامت همچنان وقف امر برجسته و ممتاز ی باقی می ماند.

حجت الاسلام ملک محمدی با اشاره به اینکه در تاریخ اسلام تمامی اماکن مقدس، امامزادگان، مساجد، حسینیه ها، تکایا ، حوزه های علمیه و اکثر مراکز آموزشی و فرهنگی از طریق وقف اداره شده اند، ابراز کرد: وقف عامل اصلی ترویج معارف دین و فرهنگ غنی قرآن در جامعه بوده است .در ایران اسلامی نیز در مراسم های دینی و فرهنگی و همچنین بخش های مختلف به امر وقف توجه شده است.

وی با بیان این مطلب که مردم ولایت مدار و فداکار ایران باید رویکرد و نگاهشان را به مسئله وقف تغییر دهند، عنوان کرد: گذشته به لحاظ شرایط حاکم رویکرد به وقف مربوط به ملزومات فرهنگی و به طور مثال تهیه منبر، آلات و ادوات تعزیه خوانی، علم، تهیه پارچه های الوان برای سیاه پوش کردن حسینیه ها و تکایا و همچنین پذیرایی از عزاداران امام حسین (ع) و تأمین هزینه های زاعران امام حسین (ع) بود.

حجت الاسلام ملک محمدی ادامه داد: امروز نیز ضمن استمرار این موارد باید واقفان به سمت رفع نیازهای کنونی از جمله تأمین مسکن برای زوج های جوان، برگزاری جشنواره ها، معالجه بیماران خاص، تأمین آزمایشگاه های پزشکی و پژوهشکده های علمی حرکت کنند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تأکید بر اینکه باید بر اساس نیازهای روز تصمیم به وقف اموال گرفته شود، افزود : سازمان اوقاف و امور خیریه با رهنمودهای املام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری شاهد نوآوری ، خیزش و جهش در برنامه های کمی و کیفی بوده است.

وی با بیان این مطلب که طی 5 سال گذشته یعنی از زمان حضور حجت الاسلام مصلحی در سازمان اوقاف تحولات چشمگیری را شاهد بوده ایم، عنوان کرد: احیای موقوفات، گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه و تبدیل امامزاده گان به قطب های فرهنگی کشور از جمله این تحولات است.

بنابر گزارش ستاد خبری هفته وقف، حجت الاسلام ملک محمدی با بیان این مطلب که مجلس شورای اسلامی باید با بازبینی قوانین وقف نسبت به تصویب قوانین متقن و محکم اقدام کند، گفت: باید مال الاجاره موقوفات به روز شود چرا که در جامعه مشاهده می کنیم مغازه های شخصی با قیمت بالا اجاره داده می شود اما مغازه هایی که موقوفه هستند مورد کم توجهی قرار گرفته، از این رو ما باید به تصویب و اجرای قوانینی که موجب افزایش درامد وقف می شود توجه کنیم تا موقوفات بیش از گذشته احیاء شوند.

وی با اشاره به قابل حل بودن بسیاری از مشکلات جامعه از طریق وقف ابراز کرد: متاسفانه از احکام حیات بخش اسلام که به عنوان مترقی ترین و کارآمدترین دین غفلت می کنیم و به همین دلیل دچار مشکلاتی می شویم به طوری که اگر دستور اسلام در عرصه وقف به طور دقیق اجراشود می توان گفت در هیچ عرصه ای مشکل جدی نداریم.

پایان پیام/

 

 

 

کد خبر 101343

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha