به گزارش خبرگزاری شبستان، محمد حسین فرهنگی با بیان اینکه ورود به عرصه های جدید قابل تامل و اتفاق خوش یمنی برای سینمای ایران است ، اظهار داشت: ساخت و تولید فیلم های سینمایی از سطح قابل قبولی برخوردار است و برای دستیابی به کیفیتی که سینمای ما را به سفیر فرهنگی مبدل کند تلاش های بیشتری باید صورت بگیرد.
عضو هیئت رییسه مجلس ادامه داد: یکی از نقصهای که باید به سینماگران کشور یادآور شد کم کاری در حوزه خانواده و کودک است.همچنین نکته ای اساسی و مهم که تقریباً همه مسوولان ذیربط از آن غافلند و حساسیت مناسبی نسبت به آن نشان داده نمی شود، نبود فیلمنامه های قوی است وحرکت موثری نیز در رفع این نقیصه و مشکل تاکنون انجام نشده است .
فرهنگی در ادامه توضیح داد: برگزاری کارگاهها و دوره های پیشرفته فیلمنامه نویسی با دعوت از افراد متخصص خارجی ، تخصیص مشوق هایی مثل اهداء جوایز به نویسندگان برتر و حمایت های دیگری شامل اختصاص وام به فیلمنامه نویسان تا حدودی می تواند در رفع این کمبود موثر باشد.
بنابر گزارش روابط عمومی سی امین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجر نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سوژه های بومی در سراسر کشور در خصوص برگزاری جشنواره بین المللی فیلم فجر در استانها ، گفت: اصل این اقدام جهت جلب و جذب مشارکت های گسترده در عرصه فرهنگ و هنر موثر و ضروری است. در واقع با این کار از امکانات و توانایی های همه مردم ایرن برای ترویج و توسعه فرهنگ و گسترش رقابت ها استفاده می شود.
عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطر نشان کرد:این قبیل رخدادها وقتی از حمایت های واقعی و مناسب مثل تامین اعتبارات مورد نیاز برگزاری محروم شود ، علی رغم اشتیاق و استقبال گسترده مردم ، به رویدادی فراگیر و ملی در کشور تبدیل نخواهد شد.
وی بر پرورش نیروهای با استعداد جوان در شهرستان ها و ایجاد فضای مناسب برای این امر تاکید کرد و افزود :ایجاد امکاناتی نظیر سالن های مجهز سینمایی و کارگاههای آموزشی یکی از مهم ترین مطالبات فرهنگی شهروندان در شهرستانهاست.
پایان پیام/
نظر شما