تسهیل پرداخت بدهی بانکی در طرح «مهر اندیش» بانک مسکن

با توجه به شرایط کنونی اقتصادی افراد و فعالان اقتصادی و همچنین به منظور تسریع تعیین تکلیف مطالبات غیرجاری، طرح مهراندیش با هدف تشویق به بازپرداخت مطالبات غیرجاری در بانک مسکن اجرایی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، داود خلجستانی معاون مدیرعامل در حوزه حقوقی و پیگیری وصول مطالبات بانک مسکن اعلام کرد:با توجه به شرایط اقتصادی اقشار جامعه و همچنین توجه بانک مسکن به ساماندهی و کاهش مطالبات غیرجاری، این بانک طرح ویژه کاهش مطالبات غیرجاری با عنوان طرح مهر اندیش را در راستای ایجاد مشوق های لازم برای مشتریان دارای اقساط غیرجاری اجرایی می کند.

وی افزود:طرح مهر اندیش در ۷ بخش طراحی شده و تا ۲۰ اسفند ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.

بخشودگی خالص جرایم به نسبت واریزی نقدی

خلجستانی در نخستین بخش این طرح به این موضوع اشاره کرد که مشتریان در صورت واریز نقدی هر میزان از مطالبات غیر جاری تسهیلات پرداختی اعم از مبادله‌ای، مشارکتی، وام قرض‌الحسنه و ... و همچنین مطالبات مربوط به ضمانت‌نامه‌های ضبط شده ۶ درصد خالص جرایم محاسبه شده به نسبت واریزی بدهکاران مورد بخشودگی قرار می‌گیرند.

وی افزود : بانک مسکن به منظور رعایت ملاحظات کرونایی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی، اسناد بخشودگی جرایم مربوط به واریز اقساط عقود مبادله‌ای موجود در سیستم تسهیلات متمرکز (خوددریافت) را به صورت سیستمی صادر خواهد کرد و مشتریان می توانند اقساط معوق خود را از کلیه درگاههای غیرحضوری همانند اینترنت بانک، همراه بانک و ... واریز و از بخشودگی جرایم بهره مند شوند و نیاز به حضور مشتریان در شعبه نمی باشد.

معاون مدیرعامل در حوزه حقوقی و پیگیری وصول مطالبات در خصوص مورد دیگری که در این طرح مورد تاکید قرار گرفته گفت:« تعیین تکلیف مطالبات مشارکت مدنی با تقسیط حداکثر ۳۰۰ میلیون ریال از محل وجه‌التزام» است. این سیاست به منظور مساعدت با ذی‌نفعان واحدهای باقی‌مانده مورد مشارکت و تسریع در وصول مطالبات بانک، تقسیط مطالبات با اخذ تضامین معتبر و احراز توانایی مالی متعهدین در بازپرداخت به موقع اقساط، ضمن وصول نقدی بخشی از مطالبات بانک در سه بخش صورت می گیرد.

نخست این که اصل و سود تا تاریخ سررسید محاسبه و وفق سیاست‌های اعتباری سال جاری بر روی واحدهای احداثی با نرخ جاری بانک تقسیط می شود. موضوع دوم این است که وجه‌التزام مربوط به قدرالسهم هر واحد با توجه به صورت وضعیت قرارداد و با ملحوظ نظر قرار دادن حدود اختیارات تعیین شده برای شعب، مدیریت های شعب و کمیته عالی وصول مطالبات بدون نرخ سود، به مدت حداکثر ۳۶ ماه تقسیط می شود. همچنین به ازای هر نفر ذی‌نفع اعم از شریک قرارداد مشارکت، مالک یا خریداران واحدهای مشارکت صرفاً تقسیط یک قرارداد بدون نرخ سود از محل وجه‌التزام (و صرفاً برای یک واحد) با استفاده از این ظرفیت، امکان‌پذیر خواهد بود.

وی در خصوص بخش سوم نیز گفت:مابه‌التفاوت وجه‌التزام و قدرالسهم اصل و سود واحدهای باقی‌مانده تا سقف‌های قابل تقسیط به صورت نقدی وصول می شود.

کد خبر 1009290

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha