به گزارش خبرگزاری شبستان از قم به نقل از روابط عمومی شهرداری قنوات، رضا شکاری مهمترین مؤلفه و زیرساخت ایجاد و توسعه شهرهای هوشمند را سیستمهای اطلاعات مکانی (GIS) بیان کرد و افزود: مدیران شهری برای برنامهریزی ها و تصمیم گیری های کلان، باید از دادههای مکانی استفاده کنند.
وی ادامه داد: در همین راستا علاوه بر به روز رسانی اطلاعات گذشته، اقدام به برداشت میدانی و ترسیم اطلاعات برداشت شده در قالب ۵۰ لایه اطلاعاتی از جمله لایه املاک شهر قنوات در مقیاس ۵۰۰/۱ تکمیل شده است.
وی همچنین با اشاره به ضرورت توجه به حفظ محیط زیست و توسعه فضای سبز شهری، به برداشت کلیه درختها، باغچهها، شمشادها و نهرهای انتقال آب اشاره کرد و افزود: کلیه المانهای شهری و عوارض مکانی از جمله تیرهای برق، ترانس برق، مبلمان شهری، تیرهای مخابرات، دریچه مخابرات، چراغهای راهنمایی، انواع چراغهای روشنایی معابر، کیوسکهای تلفن، موجودیتهای مربوط به گاز و غیره برداشت شده است.
شکاری بیان کرد: لازم است در برنامه ریزی شهری با استفاده از اطلاعات تهیه شده، اقدامات مناسبی در راستای توسعه شهری و استقرار سایر زیرساختهای شهر هوشمند انجام پذیرد.
وی همچنین یکی دیگر از کاربردهای لایههای اطلاعات مکانی را در مدیریت بحران و پدافند غیرعامل دانست و افزود: در مکانیابی عوارض و تأسیسات، قطعاً از دادههای مزبور بهره برداری خواهد شد.
شهردار قنوات در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پایان عملیات عمرانی خیابان امام علی (ع) تصریح کرد: عملیات عمرانی زیرسازی و آسفالت خیابان ۲۴ متری امام علی (ع) شهر قنوات به پایان رسید.
وی اظهار داشت: خیابان امام علی (ع) یکی از ورودیهای مهم شهر قنوات میباشد که با انجام این عملیات عمرانی، علاوه بر تسهیل در رفت و آمد شهروندان، منجر به رفع کامل آبهای سطحی در این خیابان و همچنین هدایت صحیح آبهای سطحی در این معبر شد.
شکاری گفت: اجرای این پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۱ میلیارد ریال انجام که همگی از منابع داخلی شهر قنوات تأمین شده است.
وی ابراز کرد: برای عملیات زیرسازی این خیابان، در چند لایه اقدام به خاکریزی، تسطیح و کوبش شده است.
نظر شما