دیده شدن «آمین خواهیم گفت»؛ بزرگ‌ترین آرزوی سالور

سامان سالور گفت: بزرگ‌ترین جایزه برای هر فیلمسازی خوب دیده شدن است و بزرگ‌ترین آرزوی من این است که «آمین خواهیم گفت» به خوبی دیده شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، سامان سالور در مورد فیلم «آمین خواهیم گفت» و چگونگی حضور این فیلم در جشنواره سی‌ام توضیح داد: اگر سینما ملاک داوری‌ها باشد قطعا «آمین خواهیم گفت» در جشنواره فیلم فجر امسال موفق خواهد بود. در کل فکر می‌کنم بر همه روشن باشد که چه فیلم‌هایی مهم است و به مخاطب احترام می‌گذارد. این مسئله را حتی در زمان انتخاب فیلم‌ها هم می‌شود فهمید. هیئت داوران در آراء و نظرات خود باید به مخاطب و احترام گذاشتن به او توجه داشته باشند.


وی با اشاره به این که فکر می‌کنم اساس و جان‌مایه کار هیئت داوران در انتخاب‌هایشان توجه به سینما بوده و بخش نظارت و ارزشیابی هم کمترین دخالت را در این زمینه داشته‌اند، در خصوص میزان اصلاحات وارده بر فیلم‌اش گفت: چند ایراد مختصر از سوی شورای اکران به فیلم وارد شد و ما سعی کردیم با مذاکره و کمترین حذف، نظر کارشناسان این شورا را جلب کنیم و پروانه نمایش فیلم را بگیریم.


کارگردان فیلم «سیزده 59» در ادامه یادآور شد: با همه این‌ها نمی‌شود به داوری خرده گرفت. باید سلیقه گروه داوران روی فیلم، بازیگر، تدوین‌گر و حرفه‌های دیگری که مورد داوری قرار می‌گیرند، هماهنگ باشد.


بنابر گزارش روابط عمومی سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، وی اظهار داشت: بزرگ‌ترین جایزه برای هر فیلمسازی خوب دیده شدن است. بزرگترین آرزوی من این است که «آمین خواهیم گفت» به خوبی دیده شود و با صاحبان اصلی‌اش که مخاطبان هستند، همذات پنداری کنند.


وی در مورد تاثر جشنواره فیلم فجر بر روند رشد سینمای ایران عنوان کرد: به هر حال احساس می‌کنم اگر جشنواره فیلم فجر به وظیفه خودش که پیدا کردن کارگردان‌های جوان و آنها باشد، عمل کند، وجه هنری خود را حفظ کرده است. این توجه‌ و موفقیت‌ نسل جوان، قطعا برای دست‌اندرکاران جشنواره هم بار تبلیغاتی خواهد داشت.


سالور در مورد جلسات نقد و بررسی فیلم در جشنواره فیلم فجر گفت: همیشه از نقد و نظرات منتقدان استفاده کرده‌ام، حتی اگر نگاه و نقد آنها به فیلم‌های من درست نباشد، از آن بخش از نظرات‌شان که به معنای واقعی نقد است، جهت بهتر ساختن اثر بعدی استفاده می‌کنم.


کارگردان فیلم «آمین خواهیم گفت» در خصوص ایرادات وارده به جشنواره فیلم فجر در طی 29 دوره برگزاری، خاطرنشان کرد: اولین نقد این است که نگاه نظارتی باید کم رنگ شود و حتی از بین برود. برنامه ریزی جشنواره هم باید در اولویت قرار بگیرد تا خیلی از سینماگران با لابی کردن نتوانند بعد از موعد مقرر فیلم‌های‌شان را به جشنواره ارائه دهند. فضای سالن‌های سینما و تجهیزات این سالن‌ها هم باید به نحوری باشد که به سینماگران و مردم بی احترامی نشود.


وی در پایان گفت: هیچ کس از گرفتن جایزه بدش نمی‌آید. اما امیدوارم سیمرغ جشنواره فیلم فجر آنقدر اهمیت پیدا کند که در خارج از مرزهای ایران هم معتبر باشد. قطعا هر سال این فیلمسازها هستند که به جشنواره‌ فجر اعتبار می‌دهند.


سالور با اشاره به این که «امیدوارم امسال این سینماگران باشند که برای فیلم‌ها تصمیم می‌گیرند و به آنها جایزه می‌دهند» اظهار داشت: جوایز جشنواره فیلم فجر باید به همه کارگردانان نجیب سینمای ایران تعلق بگیرد که با کمترین امکانات فیلم می‌سازند.


به گزارش روابط عمومی جشنواره فیلم فجر، «آمین خواهیم گفت» داستان حسن است که فرصت یافته تا آدم‌های مختلفی را در میان رو دخانه خروشان و عریض منطقه به وسیله تله کابین عبور دهد. دلیل این کار او این است که در بستر جغرافیایی سخت و کوهستانی ایستگاهی به نام تنگه هفت یک هفته‌ای است پل عبور و مرور تخریب شده و مراحل بازسازی آن انجام می‌شود.


عوامل این فیلم عبارتند از: فیلمنامه‌نویس و کارگردان: سامان سالور، تهیه کننده: سیدامیر سیدزاده و ساسان سالور، فیلمبردار: مسعود سلامی، تدوین اکبر توکلی و سامان سالور، موسیقی متن: بهزاد عبدی، صدابردار: حسن زاهدی، صداگذار: حسین قورچیان، طراح صحنه و لباس: سامان سالور و محمود غفاری، چهره پرداز: رسول سید عربی، جلوه‌های ویژه میدانی: داوود رسولیان. بازیگران: فرزاد حسنی، علیرضا مهران، محمود نظر علیان، حمید حبیبی فر، آزاد زارعی و ساناز اسدی.
 

پایان پیام/

کد خبر 100717

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha